Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Spiegel: «Απέτυχε η κυβέρνηση Παπαδήμου»

“Oι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν, τύχη δεν είχαν”

Αποτυχία στη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου χρεώνει το περιοδικό Spiegel το οποίο τονίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα έχουν παγώσει, ακόμη και οι πιο επείγουσες.

«Η Ελλάδα σπάει την υπόσχεση προς τους επενδυτές της: Η μεταβατική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον πληθυσμό της Ελλάδας στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» αναφέρει το δημοσίευμα του Spiegel.

Στη συνέχεια, το γερμανικό περιοδικό τονίζει ότι ενώ η διχόνοια έχει παραλύσει το Υπουργικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα να σταματήσουν και οι πλέον επείγουσες μεταρρυθμίσεις, ο πρωθυπουργός παραμένει σιωπηλός και στηλιτεύει το γεγονός πως ο ίδιος «σύρεται» πίσω από τη θέληση του αρχηγού της ΝΔ για το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών.

Φιλοξενώντας δηλώσεις και του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου που ζήτησε να βγει η Ελλάδα από τον εφιάλτη της δραχμής, το Spiegel αναφέρεται στις κοκορομαχίες στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφέροντας χαρακτηριστικά το επεισόδιο Βενιζέλου-Βορίδη για το νομοσχέδιο στη δικαιοσύνη.

Το δημοσίευμα κλείνει με την αναφορά του συντηρητικού -όπως αναφέρει- βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου που ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και -κυρίως- καλή τύχη γιατί «υγιείς ήταν και όλοι οι επιβάτες του Τιτανικού αλλά όχι τυχεροί»…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]