Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέπει ο λαός να σταματήσει τώρα τον εξευτελισμό


Κάποιος πρέπει να μεταφέρει στο ΠΑΣΟΚ, ότι μπορεί να υπάρξει και η Ελλάδα, και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, χωρίς τον Παπανδρέου.

Τι δεν πρέπει να γίνει. Και τι πρέπει να γίνει.

1. Το χειρότερο από όλα είναι, να μπούμε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Αν αυτό γίνει, θα νεκρώσει ότι λίγο, έχει μείνει ζωντανό στην Ελλάδα. Είτε αυτό είναι, Δημόσιο, οικονομία, ξένες επενδύσεις, ντόπιες επενδύσεις, προκηρύξεις, απολύσεις, προσλήψεις, αποφάσεις, σκέψεις, προγραμματισμοί καλοί η κακοί. Όλα θα είναι νεκρά, το μόνο που θα παράγομαι μέχρι τις εκλογές θα είναι διασυρμός εξευτελισμός, λόγο ακριβώς των πολιτικών ανακατατάξεων και γεγονότων, εξ αιτίας της προεκλογικής περιόδου.

2. Ποιός εγγυάται ότι το σύνολο των βουλευτών, του Α η του Β κόμματος θα κινηθούν συντεταγμένα υπάκουα μέχρι τις εκλογές; Και τώρα, αυτήν την στιγμή, ο προγραμματισμός του Βενιζέλου των δέκα σημείων, είναι εντελώς διαφορετικός από τον προγραμματισμό του Παπανδρέου που μίλησε για σκοπιανό γεωτρήσεις κτλ κτλ, και μετά να γίνουν εκλογές. Ας φανταστούμε τι θα γίνεται στην βουλή όταν θα έχουμε τρεις πολιτικές παρατάξεις οι οποίες θα πρέπει να συμφωνούν. Χάος. Χάος. Μόνο χάος θα παράγουμε μέχρι τις εκλογές.

3. Τι πρέπει να γίνει: Εκλογές. Το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα. Να εκλέξει ο λαός έναν αρχηγό, όποιος είναι αυτός, και αυτός υπεύθυνα και ελεγχόμενος από την αντιπολίτευση, να κυβερνήσει. Μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος να πάνε στις Βρυξέλλες όλοι μαζί οι πολιτικοί και να διαπραγματευτούν. Αν αυτό γίνει να είμαστε σίγουροι ότι λόγο ακριβώς της κοινής θέσεις των κομμάτων, οι Ευρωπαίοι θα μας επιβάλλουν χειρότερους όρους δανεισμού. Αυτήν την στιγμή μας συμφέρη διαπραγματευτικά η εσωτερική διαφωνεία.

Ας γίνει τώρα, αυτό που δεν έγινε πριν το πρώτο μνημόνιο. Εκλογές. Αν ο Παπανδρέου έκανε τότε εκλογές, σήμερα δεν θα ήταν η κυβέρνηση υπό διάλυση.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Μόνο που στην θέση του Παπανδρέου, θα είναι μετά από λίγο όλο το ΠΑΣΟΚ.

Ο Πρωθυπουργός, λόγο των αργών αντανακλαστικών του, θα οδηγήσει σε διάλυση την χώρα, το ΠΑΣΟΚ και το Ευρώ.

Ο κτηνοτρόφος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Νομιζω οτι εχεις λαθος που λες οτι λογω αργων αντανακλαστικων του "πρωθυπουργου"οδηγουμαστε στο χαος.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, (οχι απο αυτον,αυτος απλα ειναι εδω για να το εκτελεσει με την βοηθεια των λοιπων πολιτικων), ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΜΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ.

    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ κυριοι αναλυτες, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    Αν δεν την γνωριζετε μην γραφετε την γνωμη σας.Δεν μας ενδιαφερει ποσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν λες κτηνοτροφε ΕΛΛΑΔΑ και πασοκ ,μπορουν να συνυρπαξουν,ειναι σαν να λες ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ και διαβολος!
    ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]