Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρογλου: Τελευταία ευκαιρία για το Κυπριακό τον Ιανουάριο


Ως την «τελευταία ευκαιρία» για συμφωνία στο Κυπριακό χαρακτήρισε τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Κύπρου τον Ιανουάριο, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ο ηγέτης του ψευδοκράτους Ντερβίς Έρογλου.

Ο Έρογλου προέτρεψε δε, την ΕΕ και τον ΟΗΕ να πιέσουν τη Λευκωσία για την επίτευξη «πραγματικής» συμφωνίας και τον τερματισμό της απομόνωσης της Βόρειας Κύπρου.

«Όσο η τουρκική πλευρά είναι απομονωμένη, η ελληνοκυπριακή ηγεσία δεν έχει κίνητρο για την επίτευξη πραγματικής συμφωνίας» ισχυρίστηκε ο τουρκοκύπριος ηγέτης.

Ο ηγέτης του ψευδοκράτους υποστήριξε ότι ανέφερε στον γγ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν ότι «διαπραγματευόμαστε τα πάντα με τους ελληνοκυπρίους επί τέσσερις δεκαετίες, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε τις συνομιλίες».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δώσε θάρρος του χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι. Τόσα χρόνια εναγκαλισμοί του Χριστόφια με τους Τούρκους έποικους (Τουρκοκύπριοι δεν είναι - αυτοί είναι ελάχιστοι και πολλοί σκόρπισαν σε διάφορες χώρες μετά την εισβολή) στα Κατεχόμενα, νά πού μας οδήγησαν. Να ορίζουν αυτοί τα τελεσίγραφα ενώ ο σουλτάνος Ερντογάν ετοιμάζεται να κάνει εξορύξεις έξω από την Αμμόχωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]