Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιχείρηση διάσωσης του Νίκου Παπανδρέου

  • Οι μπίζνες του πρωθυπουργικού αδελφού ανησυχούν τώρα το Καστρί
Πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο οι αναφορές ενίοτε και οι καταγγελίες για τις δραστηριότητες του αδελφού, του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παπανδρέου. Όταν ακόμα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου είχε παραλάβει ογκώδη φάκελο σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου.

Οι στενοί του συνεργάτες τότε είχαν συστήσει ψυχραιμία και μυστικότητα προκριμένου να μην λάβει το θέμα διαστάσεις στα ΜΜΕ. Στην συνέχεια έρχεται ο κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα μέσα στην Βουλή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου για παράνομο πλουτισμό. Όποιος μάλιστα τόλμησε να γράψει ή να κάνει αναφορές σχετικά με το θέμα απειλήθηκε με μηνύσεις εκ μέρους του κ. Νίκου Παπανδρέου. Τα πράγματα ηρέμησαν και σε μεγάλο βαθμό το θέμα αποσιωπήθηκε.

Στο μεταξύ μετά την άδοξη και ταχύτατη πτώση του Γιώργου Παπανδρέου το θέμα φαίνεται να επανέρχεται και μάλιστα από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία διοχετεύουν στον Τύπο διαφόρων τύπων πληροφορίες οι οποίες δεν είναι διασταυρωμένες αλλά και είναι εξόχως δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως η οικογένεια του πρώην Πρωθυπουργού δεν παύει να ανησυχεί. Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι πραγματοποιούνται συχνά-πυκνά συναντήσεις στο Καστρί προκειμένου να μην επανέλθει το ζήτημα στην δημοσιότητα.

Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μιλάνε για ανυπόστατο μύθο ενώ κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι τα λεφτά είναι πολλά!!!


Κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι το ζήτημα θα έχει συνέχεια αφού πολλά από τα κατά καιρούς δημοσιευμένα στοιχεία έχουν φτάσει και στην Συγγρού και η Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει την ψηλάφηση του θέματος.


Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς είχαμε γράψει κατ' επανάληψη πως το χειρότερο για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν θα είναι η αποκαθήλωσή του από την πρωθυπουργία, αλλά η επόμενη ημέρα... και συγκεκριμένα, οι διαρροές που θα υπάρξουν από στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον βίο, τα έργα και τις ημέρες τόσο του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, όσο και τις δραστηριότητες της οικογενείας του... Το επόμενο διάστημα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα υπάρξουν περισσότεροι θαρραλέοι στο ΠΑΣΟΚ, που θα διαρρεύσουν ή θα καταγγείλουν πολλά περισσότερα, στην ύστατη προσπάθεια της προσωπικής τους διάσωσης...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ετσι ειναι.
    Αυτοι δεν διστασαν να προδοσουν την Πατριδα μας,για ενα μισθο και πεντα δεκα δωρακια,δεξια αριστερα.
    Δεν θα διστασουν να δωσουν τους Μινεϊκο ,σαν ανταλαγμα την ιδια την ζωη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εύπιστοι γίναμε ή έτσι μου φαίνεται; Διάσωση από ποιους; Όλο το σύστημα μαζί τους είναι. Θα τους καταγγείλει ποιός; Αυτοί που τόσα χρόνια συνεργάστηκαν μαζί τους και τώρα είναι ακόμα στην κυβέρνηση; Θα τους καταδικάσει ποιος; Οι πουλημένοι δικαστές; Αν ανησυχούν στο Καστρί σίγουρα δεν ανησυχούν για αυτά εδώ. Ίσως κάτι άλλα πράγματα να τρέχουν. Μπορεί τα CDS να μην πάνε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ...8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩ.....-ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ Ο JEFFRY. TETH ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "επόμενη μέρα" δεν θα'ναι περίπατος αλλά δεν είναι σίγουρο ότι πλησιάζει, ειδικά τώρα που όλα δείχνουν ότι ο Σαμάρας ξεπεράστηκε από τα γεγονότα. Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται εφεδρείες και τούτες τις δύσκολες ώρες κανείς δεν περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα με τρελανεται όπως πάτε ποια επόμενη μέρα και κουραφέξαλα για την ελλάδα μιλάμε δεν μιλάμε για το κατάρ που εκεί σκοτώνουν τους κλέφτες,προδότες κτλ ρε σεις ξυπνάτε εδώ είναι ελαδισταν η δικαιοσύνη φτάνει ως αυτών που χρωστά 50 ευρώ άντε και σε καμοια επιλεκτική συληψη έτσι για να λέμε ..ποίος τολμά να πειράξει πολιτικό και τα σόγια τους ως 10 βαθμό ΠΟΙΟΣ ???
    eliot..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]