Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα έρχονται οι… δημοσκοπήσεις


  • Ο μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα ξεκινάει ιστορικά από "Παπα..."
  • Πολιτικό τραβεστί η νέα κυβέρνηση, που θα οδηγήσει την χώρα στην απόλυτη εκτροπή

Και τώρα σειρά έχουν οι… δημοσκοπήσεις. Το γνωστό εργαλείο χειραγώγησης των πολιτών, το «πλυντήριο» εγκεφάλων, η γνωστή μέθοδος μέσω της οποίας ο χειρότερος εγκληματίας μπορεί να ψηφισθεί ως ο καλύτερος άνθρωπος!!!

Τα «τυχαία» γεγονότα από εδώ και στο εξής θα καταγράφονται δεόντως. Τυχούσες φορο-ελαφρύνσεις (π.χ. μείωση ΦΠΑ), έργα που θα γίνουν όλως τυχαίως με πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Παπαδήμο και θα δώσουν θέσεις εργασίας (άσχετα εάν η ανεργία θα ανέβει ακόμη περισσότερο…) και άλλα πολλά σχετικά, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να λειτουργήσουν ως εργαλεία διαμόρφωσης της κοινής γνώμης! Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο οι «δημοσκοπήσεις» να καταγράφουν την αλήθεια (ή έστω και μέρος της), αλλά είναι απαραίτητο να διαφημιστούν δεόντως, προκειμένου να εκλείψουν οι λόγοι άμεσης προσφυγής στις κάλπες, όπου ο Ελληνικός λαός θα καταγράψει την δική του γνώμη – απόφαση – εντολή για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα.

Αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ θα κάνει εκλογές. Τουλάχιστον μέχρι να δέσει χειροπόδαρα και να αποκλείσει ακόμη και την ελάχιστη πιθανότητα εκδίωξης του ΔΝΤ και των τραπεζο-κυβερνητών ή των υπαλλήλων τους από την εξουσία.

Η «μεγάλη πρόκληση», όπως ήδη άρχισε να συζητείται, πέραν της οικονομικής πολιτικής που πρόκειται να εφαρμοσθεί (τίποτε λιγότερο από όσα ήδη περιμένουμε από τις υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου) είναι η ασφάλεια των πολιτών, η ασφάλεια της χώρας (βλ. ασφάλεια των εξουσιαστών βιαστών του πολιτεύματος και του Συντάγματος). Η πρόκληση αυτή προσχηματικά θα «αντιμετωπισθεί» στις 17 Νοέμβρη, ενώ αυτή ακριβώς η ημερομηνία πρόκειται να λειτουργήσει ως «σταθμός» για την αλλαγή της πολιτικής περί «ασφάλειας». Πολύ σύντομα, στο όνομα της Δημοκρατίας, θα παυθούν πολλά δημοκρατικά δικαιώματα, φυσικά για το… καλό μας! Στόχος, να ελεγχθεί και να καταστραφεί εν τη γενέσει της οποιαδήποτε προσπάθεια – απόπειρα απομάκρυνσης των τραπεζιτών από την εξουσία. Κι επειδή τα κυβερνητικά παπαγαλοειδή ήδη έριξαν και την φράση «ασφάλεια της χώρας», μην εκπλαγείτε εάν υπάρξει πρόβλημα στα χερσαία ή στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας. Απλά, θα είναι ένα «πρόβλημα» που θα δώσει πολλές «αναγκαίες λύσεις» στην πολιτική βία και στην επερχόμενη ισοπέδωση του υπολειπόμενου Συντάγματος (και δεν αναφέρομαι στην πλατεία Συντάγματος των «αγανακτισμένων» και της ομάδας των 100 που είχε στη διάθεσή της τα νήματα της «διαμαρτυρίας»).

Μπήκαμε στην χειρότερη πολιτική περίοδο που γνώρισε αυτή η χώρα. Ο οικονομικός νεοφασισμός και η νεο-αποικιοκρατία, ήρθαν στην Ελλάδα για να μείνουν. Και δεν πρόκειται να φύγουν ούτε εύκολα, ούτε αμαχητί… και δυστυχώς, ούτε αναίμακτα. Οι πολιτικοί «άνδρες» που συναίνεσαν (με τον οποιοδήποτε τρόπο) στην υποδούλωση της χώρας είναι στην ουσία συνένοχοι και συνεργάτες του βιασμού ενός ολόκληρου λαού. Αργότερα, ζητώντας την αθώωσή τους απλά θα μας πούνε ότι αυτοί μόνο… κοίταζαν…! Τα θύματα, όμως, είμαστε ήδη εμείς…, τα παιδιά μας και τα αγέννητα παιδιά των παιδιών μας.

Άντε και καλό «πλύσιμο εγκεφάλου», μέχρι να ξυπνήσουμε και να δούμε τι πραγματικά κάνουν στην πατρίδα μας οι κλεπτοκράτες… μέσω της δοτής, παράνομης και αντισυνταγματικής κυβέρνησης Παπαδήμου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ειναι κακο να θελω να μαθω τον μπαμπα του την μαμα του τον παπου του την γιαγια του?
    ονοματα και τοπο καταγωγης και ασχολια?
    και της γυναικας του?
    πειραζει να ξερω απο που κραταει η σκουφια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο το Παπα-. Και το σκέτο Πα-. Απαιτώ ως φορολογούμενος να πληροφορηθώ γιατί αυτή η άχρηστη περιφερόμενη μάζα που λέγεται Πάγκαλος παραμένει η ακλόνητη σταθερή σε κάθε κυβερνητικό σχηματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρξε κάποια δημοσκόπηση το 2009 που να έδινε 10,5% στο ΠΑΣΟΚ;Ο κόσμος ψήφισε τελευταία στιγμή.Ελπίζω και το Φεβρουάριο να κάνει το ίδιο.Και τότε να δείς πλάκες που έχει να πάθει ο δικομματισμός. το σύστημα του δικομματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαστε μακριά από το φαινόμενο της Λιβύης.

    Ήδη βλέπουμε τα αρχικά συμπτώματα μιας τέτοιας πάθησης.

    Ήδη, όταν διαφωνούμε με τις παρανομίες του Μπόμπολα, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ και τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Όταν ερχόμαστε δηλαδή σε σύγκρουση με έναν παράνομο ιδιώτη, ερχόμαστε σε σύγκρουση με την κρατική καταστολή.

    Στα διόδια ή στην Κερατέα κάποιοι νιώθουν στο πετσί τους πώς αισθάνονται οι Λίβυοι.

    Τι θα γίνει όμως αν έρθουμε σε σύγκρουση με όλους αυτούς τους ιδιώτες μαζί; …

    Με όλους τους Μπόμπολες της χώρας; …
    Με το κατεστημένο; …

    Με το "κανταφικό" καθεστώς της χώρας;

    Θα βάλουν τον στρατό να μας αιματοκυλίσει;

    Μήπως θα μας αφήσουν κι "ασφαλείς" διεξόδους να διαφύγουμε υπό την προϋπόθεση ότι θ' "αναγνωρίσουμε" ότι όλοι οι εξεγερμένοι ήταν ναρκομανείς και τρομοκράτες;

    Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

    Σήμερα ανεχόμαστε τη διαπλοκή να παίζει με τους νόμους και το κράτος, που ακόμα είναι αδύναμη.

    Τι θα γίνει αν αυτή η διαπλοκή γίνει ο μεγαλύτερος εργοδότης της κοινωνίας;

    Πόσες δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλων έχει η ΔΕΗ;

    Πόσες χιλιάδες εργαζομένων έχει ο ΟΤΕ;

    Αν σ' αυτούς προσθέσεις τους εργαζομένους των διυλιστηρίων, των εθνικών οδών, των δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης κλπ., ποιο είναι το αποτέλεσμα;

    Αυτός είναι ένας τεράστιος ιδιωτικός στρατός.

    Ένας στρατός, ο οποίος θα πληρώνεται από τη διαπλοκή και θα την έχει ανάγκη.

    Πιστός όσο πιστός είναι και ο "στρατός" της Motor Oil στους Βαρδινογιάννηδες.

    Ένας στρατός, ο οποίος μαζί με τους κρατικούς υπαλλήλους θα μπορεί ν' απειλεί την κοινωνία ολόκληρη.


    Αν σήμερα δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε όλους αυτούς, θα τους ελέγχουμε όταν θ' αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο μεγάλου ποσοστού της ελληνικής κοινωνίας;

    Σήμερα δεν τους ελέγχουμε, που έχουμε μερικές ψωροφυλάδες και μερικές μπουλντόζες και θα τους ελέγξουμε όταν θα πάρουν στα χέρια τους όλους τους "διακόπτες" της χώρας; …

    Όταν ο Βαρδινογιάννης από την τουαλέτα του σπιτιού τους θα μας απειλεί με black out; …

    Όταν μερικές οικογένειες θα γίνουν ισχυρές όσο η οικογένεια του Καντάφι στη Λιβύη ή η αυτοκρατορική οικογένεια στην Ιαπωνία.

    -------------------------------------------
    Λιβύη και Ιαπωνία είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    ΕΑΜ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11 Νοεμβρίου 2011 4:38 μ.μ.

    Λόγω ηλικίας ξέρει πολλά και λόγω χαρακτήρα μιλάει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]