Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλώσεις καφενόβιου άρχισε ο Μπεγλίτης


  • Αφού απομακρύνθηκε κακήν-κακώς από το υπουργείο Άμυνας ο Μπεγλίτης καταγγέλλει (αορίστως) συμφέροντα
  • Κι εμείς τον ρωτάμε, αν γνωρίζει τι ακριβώς καταγγέλει, δηλαδή να πει ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, να παραδώσει έγγραφα και όλα τα σχετικά
  • Μήπως κάποιος εισαγγελέας πρέπει να αναλάβει τον κύριο Μπεγλίτη για απόπειρα κατασυκοφάντησης και ταυτόχρονης απόπειρας καταστροφής του ηθικού και της εμπιστοσύνης μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων;
Την καραμέλα της σύγκρουσης με συμφέροντα, την ίδια που χρησιμοποίησε και ο Σπήλιος Σπηλιόπουλος μετά την αποπομπή του από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, χρησιμοποίησε και ο Πάνος Μπεγλίτης, κατά τη χθεσινή πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απομάκρυνση του από το υπουργείο.

Μη αναμενόμενο από τους περισσότερους εντός του Πενταγώνου, ο κ. Μπεγλίτης ξάφνιασε χθες το πρωί όλους όσοι τον άκουσαν να καταγγέλλει, εκ του ασφαλούς πλέον και εκτός υπουργικού θώκου, τους πάντες και τα πάντα. Σε συνέντευξή του στην Πρωινή Γραμμή της τηλεόρασης του Σκάι, ο υπουργός «αποκάλυψε» ότι μείζονα εξοπλιστικά δεν έγιναν λόγω σύγκρουσής του με τα συμφέροντα, ότι η φημολογία περί πραξικοπήματος προήλθε από τη γαλλική ΚΥΠ διότι τους χάλασε τη δουλειά με τις φρεγάτες και, τέλος, κάποιους ανώτατους στρατιωτικούς ότι πλήρωναν δημοσιογράφους από τα μαύρα κονδύλια για να προωθούν τις θέσεις τους.

Με λίγα λόγια ο υπουργός κατήγγειλε δημοσίως ότι κάποιοι από τους πρώην αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς μόνο αυτοί είχαν πρόσβαση στα «μυστικά κονδύλια», δεν τα χρησιμοποίησαν για τις πληρωμές αυτών που προβλέπονται αλλά για να πληρώσουν δημοσιογράφους για να παίρνουν τις θέσεις τους, οι οποίες προφανώς ήταν εναντίον του υπουργού. Με λίγα λόγια, όλοι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να μην παράξει έργο, να τον οδηγήσουν στην αποτυχία και στην απομάκρυνσή του από το υπουργείο.

Φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι εκείνος... αποστρατεύτηκε, ενώ ο υφυπουργός του κ. Σπηλιόπουλος παρέμεινε στη θέση του, υποστήριξε ότι περίμενε μια μεγαλύτερη στήριξη από τον Γιώργο Παπανδρέου και χαρακτήρισε τη νέα ηγεσία του υπουργείου «σουρεαλιστική», θέση την οποία απέφυγε να σχολιάσει η νέα πολιτική ηγεσία παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Εμείς ρωτάμε: Κύριε Μπεγλίτη, το άλλο το ωραίο το ανέκδοτο με τον Τοτό, το ξέρετε;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]