Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Financial Times Deutschland: Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί


  • Διαψεύδει ο Μόσιαλος, αλλά το θέμα έχει τεθεί προ καιρού από τον Ελληνικό λαό

Σύμφωνα με τους γερμανικούς Financial Times, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμπιστεύτηκε στους συνεργάτες του πως σκέφτεται να παραιτηθεί και ουσιαστικά η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές. Η αιτία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως είναι ανίκανος να κυβερνήσει μιας και οι αποφάσεις παίρνονται από αλλού, δηλώνει κουρασμένος (αυτό το έπαθε και ο προηγούμενος) και κατανοεί τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κος Μόσιαλος όπως γράφει η γερμανική έκδοση των Financial Times δήλωσε πως τα συγκεκριμένα σενάρια είναι ανακριβή και τα διέψευσε. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τη συνεχόμενη πίεση της αντιπολίτευσης να ωθηθεί η χώρα σε εκλογές ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη πρόσφατη προσπάθεια των αρχηγών των δύο μεγαλυτέρων ελληνικών κομμάτων για συναίνεση που ωστόσο έπεσε στο κενό.

“Η Ελλάδα είναι ο αποδιοπομπιαίος τράγος της Ευρωζώνης” επισήμανε πριν μερικές ημέρες ο ίδιος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που το ελληνικό χρηματιστήριο καταποντίζενται καθημερινά παρέα με την ελληνική αγορά, ολοκληρώνει το δημοσίευμα.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της είδησης από τους FT, πολιτικοί αναλυτές ισχυρίζονται πως πρόκειται για διαρροή από το Μαξίμου, που εντάσσεται μέσα στα πλαίσια δημιουργίας κοινωνικού εφησυχασμού. Εάν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει καταφύγει σε μεθόδους ψευδολογίας και φημών που αφορούν τον ίδιο, προκειμένου να κερδίσει χρόνο, τότε η πολιτική κατάσταση είναι προφανώς σε διαλυτικό στάδιο και ως εκ τούτου άκρως επικίνδυνη για την ίδια την χώρα...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν θα τον κάνουμε και ήρωα άν παραιτηθεί. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος να βρεθεί βιώσημη λύση και όχι ετούτα και εκείνα και την πληρώνει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]