Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολική κατοχή της Ελλάδας σχεδιάζουν οι Γερμανοί


  • Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ίδιους τραγικούς πρωταγωνιστές, που θέλουν να αψηφούν τα σκληρά διδάγματα που εισέπραξαν οι πρόγονοί τους
  • Όταν το χρήμα γίνεται όπλο, τότε οι άνθρωποι το πολεμούν... καταργώντας το! Το γνωρίζουν αυτό οι "εγκέφαλοι" της Ε.Ε. που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν αριθμούς;
  • Περιορισμό κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας απαιτούν τώρα οι Γερμανοί!
Έρχεται μάγος εκ Γερμανίας και κομίζει δώρα για την Ελλάδα. Μόνο που τα δώρα είναι κακά και προβλέπουν χρεοκοπία, ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, οικονομική και πολιτική υποδούλωση για πάρα πολλά χρόνια.

Ο αντικαγκελάριος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας στο χαρτοφυλάκιό του σχέδιο για την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Τις πληροφορίες αναπαράγει και η DW δείχνοντας ότι πρόκειται για σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας που έχει ετοιμαστεί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο, όταν η Ελλάδα δηλώσει αδυναμία εξυπηρέτησης του χρέους της θα μπει μπροστά η ελεγχόμενη χρεοκοπία που όμως θα έχει ως όρο τον περιορισμό κυριαρχικών δικαιωμάτων, ήτοι την εκχώρηση της διακυβέρνησης της χώρας εμμέσως σε ξένους. Αυτοί θα «τρέψουν» το σχέδιο σωτηρίας – χρεοκοπίας, θα συστήσουν ένα ανεξάρτητο σώμα το οποίο θα αναλάβει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές το κούρεμα που πρέπει να γίνει.Αυτό το σώμα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα είδος Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου και να διαδεχθεί τον μόνιμο μηχανισμό του ESM. Αυτός ο μηχανισμός θα μπορεί να δανειοδοτεί τις προβληματικές χώρες αφού πρώτα γίνονται τα παζάρια με τους πιστωτές. Η συμφωνία θα έχει μια προϋπόθεση: Οι χρεωμένες χώρες να εκχωρήσουν το δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία τους, και φυσικά στην πώληση μέρους αυτής, οι δε πιστωτές να χάσουν μέρος των κεφαλαίων τους.

Ο Ρέσλερ θα καταθέσει ως αντιστάθμισμα κι ένα σχέδιο αναπτυξιακού χαρακτήρα με μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα από Γερμανούς επιχειρηματίες κι όχι μόνο. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ελλάδα να δεχθεί μόνιμη επιτροπεία από ομάδα τεχνοκρατών που θα αναλάβουν τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας.

Σε κάθε περίπτωση το σχέδιο Ρέσλερ οδηγεί σε ολοφάνερη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας η οποία θα έχει εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία όμως απλά θα είναι διακοσμητική.

Έτσι, βλέπουν οι Γερμανοί της σωτηρία μιας χώρας μέλους της ΕΕ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. -Αυτό, δηλαδή, που μας προτείνουν οι "καλοί" και "τίμιοι" Γερμανοί με τα σχέδια τύπου "Εύρηκα".

    Να τους δώσουμε όλη την εθνική δημόσια περιουσία μας και να μας "μηδενίσουν" το χρέος. Για ένα ψεύτικο και "πέτσινο" χρέος, το οποίο το δημιούργησαν οι Εβραίοι τοκογλύφοι τύπου Goldman Sachs και οι γερμανικές εταιρείες τύπου Siemens μόνοι τους, να χάσουμε ό,τι κληρονομήσαμε και ό,τι δημιουργήσαμε ως λαός μέσα στους αιώνες.
    Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους για όλους τους λαούς και όχι μόνον για τους Έλληνες.

    - Ό,τι ανήκει στους λαούς και μπορούν να το τιμολογήσουν, θέλουν να το βάλουν στον "λογαριασμό" των χρεών και να το "καταπιούν".

    Θέλουν να τα αρπάξουν όλα και τα υπόλοιπα να τα "διευθετήσουν" με "κουρέματα" και τοκογλυφικές "αλχημείες". Ένα μέρος του χρέους θα διαγραφεί παντελώς και ένα άλλο θα υπάρχει μόνιμα, για να μπορούν να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν τους λαούς ...επίσης μόνιμα.

    Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούν το ΔΝΤ.

    Βάζουν τους λαούς να υποθηκεύουν τις πατρίδες τους για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι και μετά θα κρατήσουν για λογαριασμό τους τις κρατικές περιουσίες.
    -
    Αυτά, δηλαδή, που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν, δεν είναι τυχαία. Ήταν εξ’ αρχής σχεδιασμένα να έρθουν σε αυτό το σημείο. Πού βρίσκεται το πρόβλημα; Στους χρόνους. Το "σκάσιμο" έπρεπε να γίνει οργανωμένα και με τη σωστή σειρά. Να ξεκινήσει από τους αδύναμους και να ισχυροποιεί τους δυνατούς πριν φτάσει η δική τους η σειρά.
    Ζητούμενο ήταν η παγκόσμια οικονομική κρίση να βρει τους ιμπεριαλιστές της τοκογλυφίας να είναι ήδη ιδιοκτήτες των πατρίδων των λαών, ώστε να μην απειλούνται.
    Άρα;
    Άρα τι αναζητούμε τώρα;

    Τα χρονικά τους περιθώρια.

    ----------------------------------------------------
    -

    Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου
    -
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    -
    - http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Οι τοκογλύφοι, δηλαδή, γνωρίζουν ότι το έλλειμμα είναι το όλο μυστικό της παραμονής τους στον εχθρικό γι' αυτούς χώρο.

    Το έλλειμμα είναι η βασική προϋπόθεση, για να συνεχίσουν την αθλιότητά τους.

    Γι' αυτόν τον λόγο μειώνουν μισθούς και συντάξεις εργαζομένων, αλλά τα έξοδα και τις σπατάλες του δημοσίου, που κατά κύριο λόγο ευθύνονται για το έλλειμμα, δεν τα μειώνουν.

    Στην πραγματικότητα, δηλαδή, όχι απλά δεν κάνουν τίποτε για να μειώσουν το έλλειμμα, αλλά κάνουν οτιδήποτε για να το αυξήσουν.

    Αρκεί να μην είναι προκλητικό και να μην χρεώνεται στους ίδιους. Γι' αυτόν τον λόγο αφήνουν την Κυβέρνηση να είναι "σπάταλη" και απλά την "μαλώνουν".


    - Γι' αυτόν τον λόγο κόβουν τα λίγα ευρώ από τη σύνταξη του φτωχού συνταξιούχου και ο καθ’ ύλην υπουργός, που κάνει την οικονομία, είναι με την άδεια της Τρόικας εξαιρετικά σπάταλος ...

    Προκλητικά σπάταλος.

    Μόνον το νέο αυτοκίνητο και το νέο γραφείο του Βενιζέλου κόστισαν στον ελληνικό λαό 2.000.000 ευρώ.

    Εκατομμύρια δαπανούνται για ταξίδια με το πρωθυπουργικό τζέτ. 70.000.000 ευρώ πλήρωσαν για τους Special Olympics.

    Γι' αυτόν τον λόγο συμμετέχουν όσο-όσο στα μεγάλα έργα, για να μην σταματήσει το κράτος τα μεγάλα έργα και άρα τα μεγάλα έξοδα.
    Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Τους συμφέρει να διατηρούν το έλλειμμα μεγάλο, για να μην μπορείς να τους διώξεις. Όσο πιο πολύ θα μένουν στη χώρα τόσο πιο πολύ θα αυξάνεται το έλλειμμα και άρα τόσο πιο αναγκαίος θα γίνεται ο δανεισμός από αυτούς.


    - Το έλλειμμα, δηλαδή, είναι η πρόφαση, για να νομιμοποιήσουν την παρουσία τους στην πατρίδα μας ...

    Το "άλλοθι" των οικονομικών δολοφόνων. Ο περιορισμός του γίνεται το υποτιθέμενο "δισκοπότηρο" της "σωτήριας" αποστολής τους, χωρίς αυτό να είναι ο πραγματικός τους στόχος.

    Γι' αυτόν τον λόγο δεν κάνουν τίποτε πραγματικά για να μειώσουν το έλλειμμα, παρά μόνον για να το αυξήσουν. Διέλυσαν τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και δεν κυνηγάνε τη φοροδιαφυγή.

    Δεν προσπαθούν να μειώσουν το έλλειμμα, εισπράττοντας διαπιστωμένες οφειλές προς το δημόσιο. Κάνουν φοροεπιδρομές, γιατί αυτό τούς εξυπηρετεί.

    Φιλοδοξούν μέσω των νέων φόρων να επιβαρύνουν διαρκώς την ύφεση και να διατηρήσουν το έλλειμμα εκεί όπου τους βολεύει.

    Τραβάνε χρήμα, το οποίο θα έμπαινε στην αγορά, για να προκαλέσουν την πολυδάπανη για το κράτος ανεργία.

    -------------------------------------------------
    Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου
    - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    -
    - http://eamb-ydrohoos.blogspot.com.

    διαδώστε τα διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά λοιπόν τά όσα γράφουν οι δύο παραπάνω ανώνυμοι....όμως με το να τοποθετούμε όλους τους Γερμανούς πολίτες μέσα στο ίδιο καλάθι με τους υπόλοιπους σκοτεινούς - νεοταξίτες που κοντεύουν να βρυκολακιάσουν πλέον ρουφώντας ασυνείδητα τον πλούτο της Ελλάδος και κατά συνέπεια και το αίμα των Ελλήνων.....δεν είναι πρέπον καθώς όλοι οι πολίτες αυτής της Χώρας δεν προέρχονται απο την πρώην Δ. Γερμανία μόνον.. και απο την ελίτ αυτής.. αλλά πολλοί έχουν νωπές τις μνήμες τους με τα όσα υπέστησαν στην πρώην Ανατολική Γερμανία που λίγο πολύ έτσι κάπως ξεπουλήθηκε και αυτή στην ΝΤΠ και το σύστημα του "ΔΝΤ" και της μεγάλης του παρέας........πρέπει να σκεφτόμαστε ψύχραιμα ακόμη και τώρα διότι στην Χώρα αυτή υπάρχουν Γερμανοί απλοί πολίτες που μέσα στα σπίτια τους έχουν Ελληνικές σημαίες όσο και εάν αυτό ακούγεται παράξενο ....διότι και αυτοί υπέφεραν πολλά και δεν ξεχνούν ....μεταναστεύανε κατά χιλιάδες....εκείνον τον καιρό....ανεργία και φορολογία και γενικό ξεπούλημα τους έσπρωχναν και στην αυτοκτονία όπως και ορισμένους συνανθρώπους μας εδώ τώρα....

    Άς μην ξεχνάμε λοιπόν τα λεγόμενα του Μάξ Κάιζερ στο κανάλι "Κόντρα" τον περασμένο Απρίλιο που μας έλεγε...ότι όλη η υφήλιος έχει στραμμένα τα βλέμματα στην Ελλάδα .....γιατί απο εμάς περιμένουν να κάνουμε την αρχή ......πιστεύουν σε εμάς πολύ περισσότερο απο ότι εμείς ..τα θυμόσαστε τα λόγια που είπε? και είναι τόσα που δέν ξεχνιούνται...(να λοιπόν γιατί οι Ελληνικές σημαίες μέσα στα σπίτια)

    Δέν είμαι φιλογερμανός για όποιον αδίκως με κακολογήσει και δεν επιθυμώ να κατηγορώ λαούς κατά την πλειοψηφία εφόσον οι λίγοι μόνον ζούν και καλοπερνάνε σε κάθε λαό αλλά το μόνο για το οποίο κατηγορώ όλους τους λαούς είναι για το πόσο τους ανεχθήκαμε....και αυτούς και τον χάρτινο πλούτο τους..

    Φιλικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λιγι θα έχουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Για να μην επιβαρύνουμε αλλο το σύστημα με μία επιπλέον αργία, να ανανεώσουμε το ΟΧΙ στη υποθήκη της Ελλαδας που υπαγορεύεται απο την Δανειακή Σύμβαση. Δημοψηφισμα στις 28Οκτωβρίου. Το ερώτημα: Θέλετε εκλογές;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 Οκτωβρίου 2011 11:22 π.μ.
    Να κάνουμε εκλογές για να μας κυβερνήσει ποιός? Ο μια απο τα ίδια Σαμαράς και όλη η υπόλοιπη αντιπολίτευση? Ή νομίζετε οτι με συγκυβέρνηση οτι θα λύσουν τα προβλήματα και θα διώξουν το ΔΝΤ απο τη χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]