Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εξαθλίωση είναι εδώ. Εμείς τι κάνουμε;


Μόλις τελείωσε η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, σηκώθαν οι πρόθυμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και χειροκρότησαν. Την ίδια στιγμή όμως χειροκροτούσαν την ταφόπλακα που έβαζαν για τον ελληνικό λαό. Το γνώριζαν αυτό εκείνη την στιγμή; Το γνώριζαν δεν το γνώριζαν, θα έλθει η ώρα που απολογηθούν, πρώτα στις οικογένειες τους και μετά στο ελληνικό λαό . Γιατί θα απολογηθούν; Διότι κανείς από όσους έχουν φέρει δεινά στον έλληνα δεν γλίτωσε Έτσι και αυτοί. Να είσαι σίγουρος.

Τώρα με αφορμή, την εκταμίευσης της 6 δόσης , η οποία θα δοθεί, διότι με αυτή θα πληρωθούν οι δανειστές, άρχισε ο εκβιασμός για να μπει μπροστά το μεσοπρόθεσμο!

Στον προϋπολογισμό του 2011, έχουν προβλέψει έσοδα 55,56 δις. Από την άλλη οι υποχρεώσεις προς τους δανειστές, ανέρχονται σε 62.050 δις! Η διαφορά ακουμπά τα 7 δις! Γι αυτό βάζουν, το ένα χαράτσι με το άλλο, διότι δεν τους βγαίνουν τα νούμερα να πληρώσουν τους τοκογλύφους, αλλά προς όφελος των δανειστών , τον λαό τον σπρώχνουν συνειδητά στην εξαθλίωση!

Τώρα έρχεται και ο προϋπολογισμός του 2012. Οι φόροι πέφτουν βροχή. Φόροι παντού, μόνο τα μνήματα μέχρι τώρα έχουν απαλλαγή.

Προβλέπουν δε μέσα σε αυτόν τον ληστρικό προϋπολογισμό, ότι οι άμεσοι φόροι θα αυξηθούν στα 3,382 δις και τα έσοδα του κράτους θα ακουμπήσουν τα 56 δις! Τώρα πως θα γίνει αυτό, οι μόνοι που το ξέρουν είναι οι πρόθυμοι της κυβέρνησης.

Με τα αλλεπάλληλα χαράτσια που βάζουν, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, πιστεύουν ότι θα αυξηθούν τα έσοδα;
Φυσικά όχι. Διότι όταν μείωνονται δραματικα τα εισόδηματα , μείωνεται η κατανάλωση με ότι συνεπάγεται αυτό, οι φόροι δεν θα πληρωθούν όποίους μηχανισμούς και να εφαρμόσουν και θα αναγκασθούν και άλλα μέτρα, με αποτέλεσμα να επαναληφθεί ο κύκλος του 2011.

Παράλληλα μέσω του κατάπτυστου ταμείου που έφτιαξαν, με την συμβολή των άλλων προθύμων, προχωρούν σε εκποίηση της δημοσίας περιούσιας! Βιάζονται να τα ξεπουλήσουν όσο όσο μάλλον να προλάβουν
το ξύπνημα του Έλληνα.

Από την άλλη το δημόσιο χρέος θα φτάσει το 161, 8% του ΑΕΠ ή 356,5 δις. Αλλά τα μέτρα μέτρα να σωθούμε! Το δε 2012 θα φτάσει το 172,2 % του ΑΕΠ ή 371,9 δις άλλα θα πάμε για πλεόνασμα λένε οι φωστήρες μας!

Μας δουλευτούν κανονικά, έχοντας μέγα σύμμαχο τα διαπλέκόμενα ΜΜΕ, που κάθε βράδυ σε ψήνουν, ότι πόσο πολύ πασχίζουν, οι κυβερνώντες να σε σώσουν, ενώ κανονικά θα πρέπει να πουν ότι πόσο πολύ πασχίζουν να σε εξαθλιώνουν υπέρ των τοκογλύφων.


Πιστεύεις ακόμη ότι θα καθαρίσουμε;
Ότι θα πληρωθεί αυτό το χρέος;
Προσωπικά πιστεύω ποτέ!

Έτσι τις τελευταίες ημέρες, οι εξαγγελίες το προθύμων ,αν δεν αντιδράσεις ακόμη και τώρα, δείχνουν τον δρόμο στην εξαθλίωση, όποτε ο μόνος δρόμος να γλιτώσεις είναι να βγεις στους δρόμους.

Θα μου πεις τι να κάνω; Τα έχουμε πει αλλά ας τα ξαναπούμε.
  1. Ομαδικές προσφυγές στο συμβούλιο Επικρατείας να μπλοκάρουμε το παράνομο ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας
  2. Επιστολή στα μέλη του ταμείου ότι είναι υπεύθυνοι για τυχόν ξεπούλημα με ότι συνεπάγεται αυτό.
  3. Να βγούμε στους δρόμους, μαζικά δυναμικά και να απαιτήσουμε από τον Πρόεδρο δημοκρατίας και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, να παραιτηθούν ώστε να πάμε σε εκλογές.
  4. Μην πληρώνεις τίποτα ώστε να πέσουν.
‘Ίσως να έχεις και άλλες προτάσεις. Πρέπει όμως να κάνουμε, ότι χρειάζεται να φύγει η κυβέρνηση των δανειστών.

Ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας. Πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα!

Υ.Γ. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Σε ένα δημοσίευμα στους FT φαίνεται να δήλωσε ο πρόθυμος ότι θέλει να παραιτηθεί διότι η χώρα δεν είναι ανεξάρτητη!

Ρε πως μας δουλεύουν μέρα μεσημέρι.
Τόσο βλίτα μας περνάνε;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αν έμπαιναν οι Ειδικές Δυνάμεις στην βουλή ; Με 20 επιθετικές χειροβομβίσες καθαρίζαμε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι Φίλε χειρβοβομβιδες κονσερβοκουτια και κατα προτίμηση σκουριασμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]