Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το δίκτυο στο στόχαστρο της κυβερνητικής και τραπεζικής τρομοκρατίας


Η ανάρτηση που ακολουθεί, γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Η διαχείριση του παρόντος ιστολογίου πιστεύει πως λίαν συντόμως οι πρακτικές αυτές θα εφαρμοσθούν και στην Ελλάδα, προκειμένου να εξασφαλισθεί η κυβερνητική "ασφάλεια". Κάθε φωνή που θα μπορεί να περάσει μηνύματα αντίστασης ή αντίδρασης στο καθεστώς, θα αντιμετωπίζει την ωμότητα των καταπατητών του Συντάγματος και κάθε ηθικής ή λογικής έννοιας που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Το "σύστημα" γνωρίζει πως οι διαδικτυακές του "παραφυάδες", αλλά και οι "γυριστούληδες" υπαλληλίσκοι, δεν επαρκούν πλέον για να αντιμετωπισθεί επαρκώς η πληροφορία. Από τούδε και στο εξής διάφοροι μέθοδοι συσκότισης θα εφαρμοσθούν για να επιτευχθεί ο "στόχος". Και αυτός ο "στόχος" είναι η επιβολή συγκεκριμένου τύπου τάξης.

Η εποχή του Όργουελ έφτασε

Η ιδιωτική κεντρική τράπεζα της Αμερικής, με το παραπλανητικό όνομα Federal Reserve Bank, ανακοίνωσε σχέδιο παρακολούθησης των μπλόγκερς, και των χρηστών του Facebook, με σκοπό να εξακριβώσει το αν κάποιοι από αυτούς ασκούν κριτική στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, με απόψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την οικονομία της χώρας.

Η Federal Reserve ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με εταιρία, που θα συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορα κοινωνικά δίκτυα, και στη συνέχεια θα την ενημερώνει.

Η εν λόγω ανακοίνωση σχετίζεται και με τις πρόσφατες προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να ελέγξει την κοινή γνώμη, μέσα από την χειραγώγηση των πόρων του διαδικτύου.

Τον περασμένο μήνα, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με παροχείς όπως είναι το Facebook, προκειμένου να συλλέξει και να αναλύσει υλικό που ανεβαίνει στο διαδίκτυο με αντιπολεμικό περιεχόμενο, έτσι ώστε να ερευνηθεί για το αν πρόκειται για «εχθρική προπαγάνδα».

Αυτό βέβαια το υλικό, μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί ώστε να φιμωθούν όσες φωνές συνεχίζουν αντιστέκονται στις άσκοπες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.

Τέλος, όλα αυτά σχετίζονται άμεσα με ένα πρόγραμμα του αμερικανικού πενταγώνου, που ξεκίνησε στη διάρκεια της προεδρίας του George W. Bush, και που είχε σκοπό του την ίδρυση μιας ομοσπονδιακής υπηρεσίας προπαγάνδας, η οποία και θα ήλεγχε το τι είδους πληροφορίες σχετικά με τον πόλεμο, θα μπορούσαν να διακινούνται μέσω του διαδικτύου.

American Free Press

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]