Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι άλλο να κάνει ο ΓΑΠ; Να τους παρακαλέσει γονατιστός να τον απαλλάξουν;


“Πορεία συντεταγμένης αποχώρησης”

Το ουίσκι ήταν παλιό και το χαβιάρι μαύρο. Και ο νους πλημμυρισμένος. Οι σκέψεις πέφτουν εν ριπή. Ο εαυτός μου με ρωτά: «τι πρέπει να γίνει για να πέσει μία κυβέρνηση;».

Και του απαντώ:

α) Απώλεια διεθνούς στήριξης. Μετά την Μέρκελ και τον Σαρκοζί, ακολουθεί ο Ομπάμα – νομίζω ότι ο Μπάιντεν θα το ξεκαθαρίσει. Το μεγάλο πλεονέκτημα του (mind the) GAP έγινε μπούμερανγκ.

β) Απώλεια λαϊκής εμπιστοσύνης. Έγινε (εδώ και καιρό).

γ) Απώλεια της κομματικής βάσης. Εδώ βγαίνουν μέχρι και κάτι νεάντερταλ συνδικαλιστές και λένε ότι η απεργία τους είναι πολιτική και έχει στόχο να φύγει η κυβέρνηση. Λες και αγωνίζονται σε συνεννόηση με την ηγεσία τους για να διασώσουν ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ (που ξέρανε και αγαπήσανε).

δ) Απώλεια κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Κάνουν ότι μπορούν για να το πετύχουν. Ο Βενιζέλος λέει στους βουλευτές «αν δεν είμαστε αποτελεσματικοί, ρίξτε μας». Και δύο μέρες μετά ανακοινώνει αλλαγές για τις συλλογικές συμβάσεις στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που του ζητούσαν οι βουλευτές. Τι θέλουν να κάνει για να πάρουν το μήνυμα; Να τους παρακαλέσει γονατιστός να τον απαλλάξουν των καθηκόντων του;

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Γίναναι και τα χαχόλια Βουλευτές..Θεέ μου, τι άλλο θα δούμε σαυτόν τον κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξερουν οτι εφθασαν στο τελος.
    Η δουλεια που ανελαβαν,τελειωσε.Τα καστρα επεσαν,οι εχθροι,απο Ανατολη και Δυσι,ηλθαν οπλιστικαν οργανωθηκαν (απο τους ιδιους τους 300+1 καθαρματα).
    Ειναι η ωρα της σφαγης η της υποταγης.

    Το ξερουν οτι δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να μεινουν και να συνεχισουν σαν να μην εγινε τιποτα!
    Το ξερουν οτι μονο στα ξενα,στην αυλη του Περση η του Μεγαλου Αδελφου θα μπορεσουν να γλεντισουν τον βρωμικο μισθο και τα λαφυρα 30 χρονων.
    Θα μπορεσουν;
    Θα τους αφησουμε να φυγουν;
    Θα πιστεψουμε τους βοηθους τους,Τα αλλα μαντρια;
    Θα επιτρεψουμε στους υποταγμενους και τιποτενιους αρχηγους των λοιπων μαντριων να καλυψουν την φυγη τους;

    ΟΧΙ!
    Ολοι αυτοι που απο το "74 λεηλατησαν εκλεψαν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ του ΕΘΝΟΥΣ,πρεπει, ειναι προσταγη της Ιστοριας να λογοδοτησουν.

    Ελλην πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
    ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΑΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ)
    http://wp.me/pbW97-pnn

    Την Δευτέρα 17η Οκτωβρίου 2011, ώρα 22:00 – 24:00, στον Τ/Σ BLUE SKY και στην εκπομπή του Νίκου Αργυρόπουλου “Η ώρα των Βετεράνων”, οι προσκεκλημένες του Κυρίες
    Όλγα Γεριτσίδου, εκπαιδευτική ψυχολόγος και η κόρη της Τάνυα - Μαρία Γεριτσίδου, ψυχοπαιδαγωγός και συγγραφέας,θα παρουσιάσουν τους λόγους και το ιστορικό της προσφυγής, την οποίαν κατέθεσαν την 11η Οκτωβρίου 2011 στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, κατά του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου και των κυβερνήσεων του, καταγγέλλοντάς τους για:
    Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος καιΓενοκτονία κατά του Ελληνικού έθνους.

    Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσω του διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
    www.blueskytv.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε σασ εχουμε καταλαβει βριζεται τουσ συνδηκαλιστεσ για να περασουν οι περικοπεσ τησ κυβερνισεισ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες οι προϋποθέσεις πληρούνται εδώ και καιρό, αλλά πέφτει; Δεν πέφτει. Πού να πέσει που τον κρατάει στη θέση του η αόρατος χειρ των εντολέων του. Θα φύγει μόνο όταν έχει φτιάξει ένα σκηνικό όπως το θέλουν και ο τσιλιαδόρος του σφυρίξει "Τους ζυγούς λύσατε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ στεναχωρηθηκα! Θα φυγει ο ΓΑΠ? Πως θα το αντεξουμε? ποιος θα μας σωσει? θα βυθιστουμε στο αλκοολ να σβησουμε τον πονο μας! Που θα βρουμε 'ηγετη' με τετοια κορμοστασια και εκπτοπισμα! Δε πιστευω να αμφιβαλει κανεις?

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]