Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάλι παίζουν την κολοκυθιά οι κυβερνώντες


Το γνωστό παιγνίδι της κολοκυθιάς παίζουν Παπανδρέου και Βενιζέλος με το θέμα των παραιτήσεων.

Υπό τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Μάλιστα αυτό εύχονται και όσοι τον στηρίζουν μέσα στην κυβέρνηση, στην μάχη που δίνεται για την διαδοχή, για την επόμενη πολύ δύσκολη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο πληροφορίες έφεραν πριν από λίγο και τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, δυσαρεστημένο από τις όλες εξελίξεις, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιρρίπτουν ευθύνες στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Έτσι δεν αποκλείουν ορισμένοι, να σημειωθεί πλέον ξεκάθαρα η σύγκρουση μεταξύ των δυο και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, με την παραίτηση Παπανδρέου.

Όλα αυτά θα συζητηθούν πρώτα μεταξύ των δυο ανδρών στις 230 με 3 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει ευρύτατη κυβερνητική σύσκεψη, στην οποία υπάρχει πιθανότητα να αποφασισθούν και νέα μέτρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι εάν η κυβέρνηση αποφασίσει νέα μέτρα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την λαϊκή οργή και θα έχει πολύ μικρό πλέον περιθώριο χρόνου.

Ακόμη λοιπόν και εάν το παιγνίδι της κολοκυθιάς με τις παραιτήσεις και τις κινδυνολογίες φέρει νέα μέτρα, η κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν, απλώς γαντζωμένη στην εξουσία θα λάβει μια μικρή παράταση ζωής. Με πολύ απλά λόγια, θα κερδίσει λίγο χρόνο.

Οι εκλογές είναι αναπόφευκτες κι ένας Θεός γνωρίζει σε τι νέα περιπέτεια μπαίνει η χώρα, καθώς είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις ίδιες δυσκολίες…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]