Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μυστικά κρατούνται στην Ολλανδία τα σενάρια μιας ελληνικής χρεοκοπίας


Η ολλανδική εφημερίδα "Dutch News" αναφέρει σε χθεσινό της άρθρο ότι τα πραγματικά σενάρια για τη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν δημοσιοποιούνται στον ολλανδικό τύπο, και εάν κάτι αναφέρεται, δεν γίνεται αναφορά στο όνομα της Ελλάδας.

Σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας, γράφει μια άλλη ολλανδική εφημερίδα, η "Telegraaf", οι τιμές των ακινήτων στην Ολλανδία θα έπεφταν κατά 20%, σύμφωνα με υπολογισμούς του ολλανδικού υπουργείου Οικονομικών.

Οι ακριβείς υπολογισμοί για τις συνέπειες μιας ελληνικής χρεοκοπίας, που δεν αποκαλύπτονται στους Ολλανδούς πολίτες, περιέχονται σε μια απόρρητη ενημερωτική έκθεση, στην οποία μόνο τα μέλη του Ολλανδικού Κοινοβουλίου έχουν πρόσβαση. Η έκθεση δεν αναφέρει την Ελλάδα ονομαστικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ολλανδικού τύπου, αλλά δόθηκε στους βουλευτές, αφού οι τελευταίοι ζήτησαν από τον υπ. Οικονομικών, Jan Kees de Jager, να τους ενημερώσει για τις πιθανές συνέπειες μιας χρεοκοπίας της Ελλάδας για την ολλανδική οικονομία.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]