Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση συνέχειας Παπανδρέου σχεδιάζει ο Σαμαράς


Ρηχός, χωρίς καν αντιπολιτευτικό λόγο και αφού αρκέστηκε να παίξει με τις λέξεις, ο Αντώνης Σαμαράς διαφήμισε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σαν φυσική συνέχεια της θλιβερής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Αποδέχτηκε το υπάρχον χρέος της χώρας, μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση και όχι για έλεγχό του, μίλησε για ανακήρυξη της ΑΟΖ και μετέπειτα συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους και αντιμετώπισε τους Έλληνες πολίτες ναι μεν «ανθρώπινα» αλλά και ως αριθμούς που τα παιδιά τους θα ζήσουν καλύτερες ημέρες εάν η Νέα Δημοκρατία γίνει κάποτε αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Δυστυχώς, για τον ίδιο, όσο και για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς δεν κατάφερε να πείσει, αφού τα λεγόμενά του αποτελούν στην ουσία ένα ακόμη «λεφτά υπάρχουν», αλλά με μεγάλη δόση "ελπίδας".

Η Νέα Ελλάδα θέλει να θυμίσει στον κύριο Σαμαρά πως η ελπίδα δεν μπορεί να γεμίσει άδεια πιάτα, ούτε τα ευρωπαϊκά προγράμματα μπορούν να δώσουν σταθερές θέσεις εργασίας στους Έλληνες πολίτες.

Ο Αντώνης Σαμαράς είδε βήματα προόδου στην Τουρκία, αλλά πιθανότατα δεν έχει κατανοήσει το βάθος και την στρατηγική της Τουρκικής πολιτικής, ούτε προφανώς έχει καταλάβει την κλιμακούμενη επιθετικότητα της Άγκυρας εις βάρος της Ελλάδας και των Ελληνικών συμφερόντων. Τόσο το Καστελλόριζο, όσο και η ΑΟΖ νότια από αυτό, τα Δωδεκάνησα και η Θράκη, γνωρίζουν τι ακριβώς επιθυμεί η Τουρκία. Και η Νέα Δημοκρατία το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, αφού έχει συντελέσει κατά το παρελθόν στην αναβάθμιση της τουρκικής επιθετικής πολιτικής και προκλητικότητας σε αυτές τις περιοχές.

Η Νέα Ελλάδα θα προτιμούσε από τον κύριο Σαμαρά να σιωπά, αφού τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά θέματα μάλλον δεν αντιλαμβάνεται την αγωνία των Ελλήνων πολιτών. Ίσως πριν από 10 χρόνια τα λεγόμενά του να είχαν κάποια βαρύτητα, όχι όμως σήμερα.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες σε αντίσταση κατά των κομμάτων που σήμερα βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και τα οποία αφού συμμετείχαν είτε άμεσα είτε έμμεσα στην μείωση του κύρους της χώρας, στο άδειασμα των ταμείων που με πολύ κόπο γεμίζουν οι πολίτες, στην έκθεση σε κινδύνους που απειλούν την πατρίδα μας με μείωση των γεωγραφικών της συνόρων, σήμερα τολμούν να ζητούν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, αλληλοσπαρασσόμενα.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες να αγνοήσουν τις ψευτοπολιτικές που εξυπηρετούν τράπεζες και που συνεχίζουν άθλιες πολιτικές συμφωνίες. Οι Έλληνες σήμερα στέκονται εμπρός σε έναν γόρδιο δεσμό, τον οποίο καλούνται να λύσουν. Υπάρχει όμως και η λύση του Μεγάλου Αλεξάνδρου την οποία δεν πρέπει να λησμονούν. Ή θα σπάσουμε τα δεσμά μας με το παρελθόν των ανίκανων «ηγετών» ή θα http://www.blogger.com/img/blank.gifγίνουμε σκλάβοι των δεσμών που σήμερα προσπαθούν να μας επιβάλουν εκ νέου.

Η Νέα Ελλάδα είναι εδώ, το μέλλον είναι μπροστά μας. Οι πολιτικές Παπανδρέου, Σαμαρά και των υπολοίπων Κοινοβουλευτικών συνενόχων, μας στέλνουν στο παρελθόν και μας καταδικάζουν ως χώρα σε παροικία του εκάστοτε δυνάστη. Αυτό άραγε θέλουμε;

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας, τους Έλληνες πατριώτες, μεμονωμένα ή ως ομάδες, με οποιαδήποτε μορφή να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας. Οι λύσεις υπάρχουν και δεν βρίσκονται σε πρόσωπα που εκπροσωπούν το παρελθόν. Οι λύσεις βρίσκονται στα χέρια των Ελλήνων πολιτών.

Δελτίο Τύπου «Νέας Ελλάδας»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συγκυβέρνηση - οικουμενική κυβέρνηση = Τέλος Ελλάδος + Αρχή τελικής φάσης σχεδίου παγκόσμιας τάξης.

    Κατάλαβε κανείς απο τα όσα ακούσαμε πως θα σωθεί το γένος(ή εστω η χώρα)απο τη σημερινή κατάντια? Διαπραγματεύσεις διαπραγματεύσεων και με ποιούς? με αυτούς που μας τα παίρνουν όλα τζάμπα? με εκείνους που σκοτώνονται πάνω απο το πτώμα της Ελληνικής οικονομίας για το ποιός θα λάβει την μερίδα του λέοντος? πάλι με χρηματοδοτούμενα προγράμματα και ΜΚΟ θα αναπτυχθούμε? τα χαράτσια θα παραμείνουν? η εργασιακή εφεδρεία θα λάβει χώρα? ο ιδιωτικός τομέας θα αλλάξει πατρίδα? η ανεργία των Ελλήνων που θα βρεί δρόνο διεξόδου? είπε ότι με το κόμμα του χρεοκόπιου διατηρεί καλές σχέσεις...τι μας λές ρε μάγκα ότι θα διατηρούμε και καλές σχέσεις με αυτούς που μας ξεςπούλησαν ψυχή τε σώματι? έτσι θα φέρετε και εσείς την ρήξη και την ανατροπή που μας λέγατε το προηγούμενο διάστημα? και τέλος η κύρηξη της Ελληνικής ΑΟΖ που τόσο επείγει απο τις ΗΠΑ θα είναι υπέρ της Ελλάδος ή υπέρ άλλων?
    Για να δούμε ......λοιπόν πότε αυτός ο λαός θα καταλάβει ότι η χώρα αυτή εδώ που βρίσκεται μόνο με μία συμπαγή ομάδα ανθρώπων και εκτός καταστημένου των οποίων το θάρρος, η λογική, η δικαιοσύνη και η φιλοπατρία τους θα πρέπει αγγίζουν τα όρια της τρέλλας ...δύναται να πορευθεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μονο το γεγονος οτι ζητα επαναδιαπραγματευση με τους απατεωνες και κερδοσκοπους της τροϊκας τα λεει ολα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]