Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δραματοποιούν τα γεγονότα για να στήσουν κάλπες;


H δραματοποίηση των εξελίξεων στο Eurogroup από την κυβέρνηση (δηλώσεις Ε. Βενιζέλου, εσπευσμένη επιστροφή του Γ. Παπανδρέου, ενημέρωση Α. Σαμαρά από Ε. Βενιζέλο) χωρίς να υπάρχει κανένα πραγματικό γεγονός που να δικαιολογεί τέτοια ατμόσφαιρα (η καθυστέρηση στην 6η δόση ήταν άκρως αναμενόμενη) δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να «σερβίρει» βαριά μέτρα ή εκλογές. Πιθανότερο το δεύτερο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή την στιγμή είναι ότι πρόκειται για 100% «στημένη» ατμόσφαιρα από την άποψη της κυβέρνησης. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι

«Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και τις κρίσιμες ώρες ενόψει της υλοποίησης των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου. Ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται αυτή την ώρα σε πτήση από το Λονδίνο προς Αθήνα, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική του επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, ο κ. Βενιζέλος του μετέφερε το κλίμα που αντιμετώπισε στην Πολωνία που χαρακτηρίζεται από δυσπιστία μέχρι εχθρότητα των εταίρων μας απέναντι στην Ελλάδα. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη δραματική, έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επικεφαλής της τρόικας δεν έχουν ορίσει ημερομηνία επιστροφής στην Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο».

Σιγά τα ωά! Και σιγά την "δραματική συνεδρίαση"! Μια μόνιμη κατάσταση πάει να εξελιχθεί σε έκτακτη για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της κυβέρνησης, η οποία έτσι ή αλλιώς έχει και την «καυτή πατάτα» της κρίσης στην Α. Μεσόγειο…

Αν δεν πάνε σε εκλογές άμεσα, κάτι άλλο, πολύ χοντρό, προσπαθούν να «σερβίρουν»…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]