Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα, μπορείτε να πα΄ να ΔΕΗ…θείτε

Άρχισαν πάλι οι θλιβεροί μπατίρηδες της πολιτικής, να απειλούν, να κλαίνε, να εκλιπαρούν να βρίζουν, με σκοπό να αποσπάσουν ένα χαμόγελο από τα αφεντικά τους, που θα σημαίνει μερικές εβδομάδες ακόμα στην εξουσία. Διαβάζουμε στον τύπο : «Δεν αποκλείει νέα εισπρακτικά μέτρα μέσα στο 2011 ο Μόσιαλος».

Το χειρότερο όμως είναι ότι έχουν αρχίσει να έχουν παρακρούσεις. Ο παρ΄ ολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και για κακή του τύχη, αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικών, γνωστός και ως Μπένι, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία υπονομεύει τον τιτάνιο αγώνα του, να σώσει την Ελλάδα με την βοήθεια της ΔΕΗ.

Βρέ Μπένι, πήγαινε να σε δεί κάποιος ειδικός γιατρός. Το κόμμα σας, μια ζωή πέρασε στους υπονόμους με υπονομεύσεις. Θα μου πεις, περασμένα ξεχασμένα. Έλα όμως που σε όλους σας έμεινε το κουσούρι και τώρα αυτοϋπονομεύεστε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπλάχνο σας, ο όνομα και πράμα Φωτόπουλος, της φωτοδότρας ΔΕΗ.

Σας βαρέθηκα, αηδίασα.

Κάθε φορά που πλησιάζει η δοσο-ληψία, κάποιος, σας υπονομεύει. Και κάθε φορά ο ιός της Μαργαρίτας, βγαίνει να κάνει κάποιο «διάγγελμα», μπας και τον λυπηθούμε. Να δείς που και αυτή την φορά θα κάνει το ίδιο.

Βρε Μπένι, ότι και να πείτε αυτή την φορά, δεν σας πιστεύω. Και αν είναι να πτωχεύσουμε, ας πτωχεύσουμε. Τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί; Έτσι κι΄ αλλιώς οι μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν περίπου στο μισό. Ότι απόμεινε θέλετε να το εισπράξετε με την βοήθεια της ΔΕΗ. Αποκλείεται να βρεθούμε σε χειρότερη θέση.

Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω για να σας βοηθήσω, είναι να σας συμβουλεύσω να ακολουθήσετε την προτροπή των φιλάθλων, που φωνάζουν στα γήπεδα: «και τώρα, μπορείτε να πα΄ να ΔΕΗ….θείτε».

Το ’πιασες το υπονοούμενο, Μπένι;

Τςςς


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αφού από τη μια έχει αναστατωθεί ο δικηγορικός κόσμος και θα βγάλει τα μέτρα άκυρα και από την άλλη βγαίνει πάλι σιγά σιγά ο κόσμος στους δρόμους, αφού βλέπουν ότι δεν θα τους περάσει, γιατί το κάνουν; Για να δούμε μήπως πραγματικά μας θέλουν στους δρόμους.

    Και για νά 'χουμε καλό ρώτημα, αυτός ο Μόσιαλος από πού ξεφύτρωσε στην πολιτική ζωή σαν το ραπάνι; Τον ήξερε μήπως κανένας από τους γείτονές του μέχρι τον περασμένο Ιούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]