Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θαύμα! Θαύμα! Η ΝΔ είδε κομματισμό στην ΕΥΠ!

  • Κομματισμό στην ΕΥΠ καταγγέλλει η ΝΔ

  • Φαίνεται πως έπρεπε να κατηγορηθεί συνδικαλιστής της ΝΔ για να δούνε από τη Συγγρού τι συμβαίνει στην ΕΥΠ

Εξηγήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για κομματισμό και τη «συνδικαλιστο-κρατία» που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επικρατεί στην ΕΥΠ ζητεί ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Νάκος.

Επικαλούμενος αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Wikileaks σχετικά με όσα φέρεται να έχει πει ο σημερινός διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, από το Φεβρουάριο του 2010 στον τότε Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, «αναφορικά με προβλήματα, δυσλειτουργίες, αλλά και φαινόμενα "συνδικαλιστο-κρατίας" από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην ΕΥΠ», ο βουλευτής Μανγησίας υποστηρίζει πως εγείρονται τεράστια ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Υπηρεσία.

«Όταν ο ίδιος ο διοικητής της ΕΥΠ, απευθυνόμενος σε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο ξένου κράτους, φέρεται να επικρίνει και να απαξιώνει την Υπηρεσία και να χαρακτηρίζει "υπερβολική προσδοκία" το στόχο για αύξηση της παραγωγικότητας και της επιρροής της, αφού "είναι βαθιά συνδικαλισμένη" και "οι περισσότεροι υπάλληλοι ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ", η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο που τον διόρισαν, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις», τονίζει ο κ. Νάκος, επικρίνοντας τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι σε σχετική επίκαιρη ερώτηση, «όχι μόνο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις, αλλά επιχείρησε να θολώσει περισσότερο τα νερά, με γενικολογίες και αφορισμούς». «Γιατί, όσο κι αν προσπάθησε να μας πείσει ότι τα σχετικά δημοσιεύματα και οι αποκαλύψεις του WikiLeaks στερούνται φερεγγυότητας, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απαντήσει πειστικά στη σωρεία καταγγελιών στελεχών της ΕΥΠ για φαινόμενα κομματισμού, που απειλούν με διάλυση την Υπηρεσία».

Η φύση της αποστολής της Υπηρεσίας επιβάλλει τη διαρκή ετοιμότητα του προσωπικού, την ομόνοια και τη σύμπνοια των στελεχών της, αλλά αυτά για τη σημερινή διοίκηση είναι προφανώς «ψιλά γράμματα», καταλήγει στη δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Ναυτεμπορική
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]