Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη; Πρέπει να εμπιστευτούμε και πάλι ανίκανους;

Οι... συμφοιτητές

Πολύς ντόρος γίνεται τώρα τελευταία για τη Νέα Δημοκρατία. Οι γκαλοπτσήδες ξαναχτύπησαν με στημένα γκάλοπ και δίνουν λέει, μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα με ...ποσοστό αυτοδυναμίας!

Τώρα τι να πω εγώ, να γελάσω; να ουρλιάξω; τί;

Φόρτσα ΝουΔούλα λοιπόν; Αντε να διώξουμε τους απατεώνες ΠΑΣΟΚτζήδες και να φέρουμε τους lifestyling δοσίλογους Νεοδημοκράτες; Μπας κι έχουμε ξεφύγει παντελώς ως λαός ή το ναρκωτικό που μας έχουν ποτίσει έχει τόσο δυνατές παρενέργειες;

Ε, δεν εξηγείται διαφορετικά ρε παιδιά! Ελεος δηλαδή!

Εντάξει, να δεχτώ οτι έχουμε μάθει να ζούμε με αυτούς που μας παρέχουν...ασφάλεια. Σαν τη χλωρίνη Κλινεξ ένα πράμα. Αυτή ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε. Καλώς. Ομως, αν αυτή η ρημάδα η χλωρίνη, αντί να βγάζει μόνο τους λεκέδες, καταστρέφει και τα ρούχα, τι γίνεται; Εμείς εκεί, θα προτιμούμε τη συγκεκριμένη χλωρίνη, παραβλέποντας το γεγονός οτι καταστρέφει τα ρούχα αλλά επειδή τελικά, ΒΓΑΖΕΙ τους λεκέδες, είναι μια χαρά; Ρε αδέρφια, είμαστε σοβαροί;

Δε μάθαμε τίποτε από την ιστορία μας; Πόσο πια θα πρέπει να κατρακυλήσουμε στο βάραθρο;

Eχω βαρεθεί να το λέω και να το ξαναλέω. Οι άνθρωποι αυτοί ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ κατα συρροή! Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, το μόνο που τους ενδιαφέρει ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Και για να το κατορθώσουν αυτό, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ!

Ολα είναι προσυμφωνημένα! Και πάνω απ' όλα, είναι η ασφαλής ΔΙΑΣΩΣΗ του μεγαλύτερου προδότη που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα, του Γεωργίου Α. Παπανδρέου και των συνεργατών του. Ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν, οτι δεν προτίθενται

1) Να συνεναίσουν σε οποιαδήποτε εξεταστική επιτροπή που να διερευνήσει το απίστευτο χρέος που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και

2) Να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία μας για να επανακάμψει, όπως αναδιάρθρωση του χρέους, τιμωρία των ενόχων κλπ προκειμένου λέει να ...μην έρθεουν σε σύγκρουση με τους "πιστωτές" μας και την Αγγέλα Μέρκελ!

Αυτούς θέλετε;

Ιδού τι είπαν όλοι αυτοί, όταν ο Τσίπρας τους έφερε μια πρόταση (έστω και κουτσουρεμένη και με ελλείψεις) πρίν 4 μήνες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του χρέους και λοιπά και λοιπά. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις βουλευτών και αρχηγών κομμάτων στη περίφημη συνεδρίαση της Βουλής όπως δημοσιεύτηκαν στο μπλόγκ The zocalo. Oχι μόνο δεν θέλουν οι άνθρωποι οποιοδήποτε ανασκάλεμα της υπόθεσης, αλλά τρέμουν κιόλας μπας και βρεθεί κανένας χριστιανός και τολμήσει και το κάνει! Τι να λέμε τώρα!

Πρώτα απ' όλα, είναι ήδη γνωστόν τοις πάσι οτι η ΝΔ ως κόμμα, χρωστάει 120 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες απο δάνεια που έχει πάρει και που λήγουν αυτά το 2014, με ενέχυρο την κρατική χρηματοδότηση! Αν αυτοί αποτύχουν να πάρουν την εξουσία, πως θα αποπληρώσουν τα δάνεια αυτά; Αν μείνουν εκτός κυβέρνησης για άλλη μια φορά, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ! Επίσης, αν ξεκινήσουν διαδικασίες κάθαρσης του δημόσιου βίου, θα πρέπει αναγκαστικά να στραφούν και ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ!

Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Εγώ τον μόνο που ξέρω ότι στράφηκε κάποτε εναντίον του ίδιου του του εαυτού, κάνοντας έρευνες εναντίον του ήταν ο ...κινηματογραφικός ήρωας Ανακριτής Κυριαζής (τον ερμήνευσε απόλυτα πετυχημένα ο μεγάλος Κώστας Καζάκος) της ταινίας του Φώσκολου "Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ"!!! Ουδείς άλλος, έστω και καλλιτεχνική αδεία, εστράφη εναντίον του ίδιου του εαυτού του!

Επομένως;

Τόσο η ΝΔ, όσο και ο Καρατζαφέρης ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ! Δεν υπάρχει γιατρειά γι αυτούς τους ανθρώπους αδέρφια, μόνο η καταδίκη του ελληνικού λαού τους μένει! Τίποτε άλλο! Απατεώνες ολκής ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ! Τέλος!

Ασε που, ειδικά η ΝΔ, ούτε θέλει κάν να κυβερνήσει υπο τις παρούσες συνθήκες! Γιατί αν ήθελε πραγματικά κι αν είχε όντως σχέδια και προτάσεις για την ομαλή επανάκαμψη της χώρας, θα είχε ήδη εκπαραθυρώσει τους αλήτες του ΠΑΣΟΚ απ τη Βουλή και τη κυβέρνηση προ πολλού! Ακόμη και τώρα είχε την ευκαιρία να το κάνει, με την περίφημη ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία! Αντ' αυτού, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το νομοσχέδιο, γιατί λέει...συμφωνεί με τις δικές του θέσεις! Μωρέ τι μας λές! Σοβαρά; Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ...μας λές οτι συμφωνείς στα ...σημεία του νομοσχεδίου ποιανής; Tης κυράς Διαμαντοπούλαινας ή αλλοιώς Μrs Diamantopoulou Αντωνάκη;

Ε, άι σιχτίρ Αντωνάκη!

Δεν έχουν οι άνθρωποι ρε παιδιά το θεό τους, δεν το καταλαβαίνετε; Είναι τόσο άσχημα στριμωγμένοι, είναι τόσο άσχημα τσαλακωμένοι, που θα κάνουν ΤΑ ΠAΝΤΑ προκειμένου να διασωθούν οι ίδιοι, ξεπουλώντας τον λαό και τη πατρίδα! Και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Οτι τά χουνε μιλήσει μεταξύ τους, οι "αντίπαλοι" (λέμε τώρα) και θα κοιτάξουν να βρούν τρόπους όχι μόνο να τα κουκουλώσουν όλα, αλλά να συνεργαστούν και άγαστα προκειμένου οι μεν να μείνουν ανέγγιχτοι, οι δε να προχωρήσουν στο δρόμο που ...χάραξαν οι μεν! Απλά ο δρόμος αυτός θα είναι διανθισμένος με ...άλλο ντεκόρ. Πιο εύπεπτο.

Αυτό σημαίνει να επιλέξουμε και πάλι Ν.Δ. ή ΛΑΟΣ. Αντί να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας κανονικά (στη χειρότερη περίπτωση) ή στις φυλακές (στη καλύτερη), εμείς συζητάμε και απαντάμε στα γκάλοπ αν προτιμάμε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΛΑΟΣ. Αχ, ρε πατριώτες, ως πότε θα προσκυνάμε τους προδότες;

..................................................................................................

Εγώ θα ρωτήσω ευθέως εσάς που με διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Υπάρχει περίπτωση να αρχίσει κάτι καινούργιο στη πολιτική μας ζωή χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως η απόλυτη κάθαρση, η τιμωρία των ενόχων και οι αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας; Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει ο κόσμος και όλοι να κάνουμε κουράγιο παλεύοντας να σωθούμε έχοντας κάποια ελπίδα και με το περι δικαίου αίσθημα παντελώς ικανοποιημένο; Τις απαντήσεις θα τις περιμένω στα σχόλια. Τίποτε άλλο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ε τώρα τί να σου πεί κανείς, ρε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ Γιαννάκη;
    Τί επιχειρήματα να φέρει κανείς σε κάποιον μανιακό;
    Απορώ, τι IQ έχουν τα πρόβατα που σε ψήφισαν, θα πίστεψαν το λεφτά υπάρχουν... του Τζέφρυ και της λοιπής παρέας των πολιτικών απατεώνων και εθνικών προδοτών.!
    Μπέε.
    Αμα ξαναβγείς βολευτής ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε socrates, δεν ειναι ο Βούρος ο γνωστός. Έλληνας που γράφει με το επώνυμό του είναι. ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι πολιτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπέρα socrates απο τη μακρυνή Μελβούρνη. Εντάξειτο ξέρω, δε φταίς εσύ για το...ατόπημα, αλλά το όνομά μου! Είχε δεν είχε ο κύριος αυτός, μου το...λέρωσε! Κάποιος μου είπε σήμερα να το ...αλλάξω και μά το Θεό το σκέφτομαι σοβαρά, μιας και σε λίγο καιρό θα πρέπει να απολογούμαι σε όλο και περισσότερους για το οτι δεν είμαι ελέφαντας!!! (πλάκα κάνω!)

    Λοιπόν, για εκατοστή φορά (και βάλε ίσως), δηλώνω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον εν λόγω βουλευτή, είναι ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ! Καταστρεπτική (για μένα) μεν, αλλά συνωνυμία. Λέγομαι Γιάννης βούρος, και διαμένω στη Μελβούρνη της Αυστραλίας εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν υπήρξα ΄ποτέ μου βουλευτής, ούτε και ηθοποιός. Δεν είχα, ούτε και έχω ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη και τους οπαδούς του. Μόνο ως φοιτητής το στήριξα για δύο χρόνια όταν και με είχε συνεπάρει η δολοφονικά "χαρισματική" μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου.Οπως και εκατομμύρια Ελληνες. Πολύ γρήγορα όμως ξύπνησα απο το νακρωτικό αυτό και έγινα ένας απο τους μεγαλύτερους πολέμιούς του. Αυτά κι ευχαριστώ πάρα πολύ. ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που αναγκάζομαι να απολογηθώ γι αυτή τη φρικτή συνωνυμία.Ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Βούρο

    Η Γερμανία κρίβει 5τρις ευρώ έλλειμα από την υγεία.
    Όταν το ίδιο έκανε ο Αλογοσκούφης τότε ήτανε απατεώνας.

    Η Ρωσία έδεινε δάνειο 25δις αλλά η Κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε την πάπια.

    Ο Χριστόφιας έλεγε να ενώσουμε τις ΑΟΖ αλλά και πάλι η Κυβέρνηση δεν είπε λέξη, σε αντίθεση με τον Σαμαρά που το φώναζε.

    Κατα τα άλλα η ΝΔούλα είναι ίδια με το ΠΑΣΟΚ ε;;

    Άντε επιτέλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι... και ο ΓΑΠ φωναζε οτι λεφτα υπαρχουν!
    Ας ξυπνησουν και τα τελευταια προβατα και ολοι μαζι να δικασουμε τους προδοτες πολιτικους των τελευταιων τουλαχιστον 30 χρονων.
    Αλλα απο οτι διαβαζω υπαρχουν πολλοι ακομη που εμπιστευονται τους βιαστες του Εθνους!
    Ασπρα σκυλια μαυρα σκυλια ολοι οι σκυλοι μια γενια.Εμπεδωστε το.
    Εμεις εδω στην Αυστραλια ετοιμαζομαστε να ελθουμε και ολοι μαζι και με την βοηθεια του Θεου να αναστησουμε το Εθνος.Εσεις παλι φευγετε σαν ριψασπιδες για τα ξενα!
    Ποιος μωρε θα προσεχει τους γεροντες και τα παιδια που θα μεινουν μονοι στις ορεξεις του ρεμπελου;
    Του ρεμπελου που ΟΛΑ τα μαντρια βοηθησαν να ελθουν.Αυτο ας μην το ξεχναμε ποτε.
    Ολα τα μαντρια τους καλοσωριζουν τους ευχαριστουν που βιαζουν δολοφονουν τρομοκρατουν και τους βοηθουν παση δυναμη να μεινουν! Ξερετε ποσοι ειναι αληθεια;
    Τους κτιζουν λεει και φιδοφωλιες! απο το υστερημα του παππου του αναπηρου το μελλον των παιδιων μας.
    Ξυπνατε προβατα γιατι οι λυκοι μας τρωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Βούρε,
    μηπως έχετε ασχοληθεί καθόλου με τα αυτά που έχει καταγγείλει ο Καμμένος, βουλευτής της ΝΔ; Φυσικά και στην ΝΔ τον γράφουν κανονικά αντί να τον υποστηρίξουν. Το γεγονός ότι φούσκωσαν το έλλειμα οι Πασοκοι για να μπουμε στο ΔΝΤ αυτό δεν είναι έγκλημα; Το γεγονός οτι ο Αντρίκος ο αδελφός του Γεωργάκη έχει εταιρία που διαχειρίζεται CDs και κερδοσκοπεί εναντίον της Ελλάδας, αυτό δεν λέει τίποτα; Δεν υποστηρίζω την ΝΔ, όμως υπάρχουν 1-2 βουλευτές εκεί μεσα Καμμένος και ίσως Νικολόπουλος που τουλάγιστον λένε κάποιες αλήθειες. Φυσικά και την ΝΔ υπαρχει ομερτά για τα σκάνδαλα περί τα CDs καθώς και το φοβερό σκάνδαλο για τα ομόλογα όταν βγήκε ο Παπανδρέου. Το περίφημο σκάνδαλο των ομολογων απο Τ3-Τ10!
    Υπάρχει επερώτηση Αυστριακού βουλευτή για το θέμα αυτό
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/andreas-molzer.html
    Τουλάγιστον υπάρχει ένας βουλευτής που σώζει την τιμή του (Καμμένος) γιατί απο το Πασοκ είναι ολοι τους ληστοσυμμορίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως, κ.Βουρο,εχετε παραμελησει μια σημαντικη ιστορικη αληθεια!!
    Για να επιβιωσει ενας λαος υπαρχουν μονο δυο,αλλα βασικες, προϋποθεσεις:
    α) Αντιληψη
    β)Εθνικη αξιοπρεπεια

    Οσοι λαοι δεν ησαν σε θεση να αντιληφθουν τον/τους εχθρο/ους εσβησαν!!
    Οσοι λαοι αδυνατουσαν να προννοησουν κινδυνους που επερχοντο,δυστυχως συρρικνωθηκαν!
    Το ειδαμε τοσο στο Βυζαντιο και στην "Μεγαλη Ελλαδα" οσο και με τον Μικρασιατικο Ελληνισμο,οσο και με τον Ελληνισμο της Β.Ηπειρου,Ανατολικης Ρωμυλιας,Αιγυπτου ,Ρωσιας κ.ο.κ!
    Το ειδαμε σε παλιοτερες εποχες με αλλους λαους, Χετταιους, Σουμεριους,κτλ.

    Η εθνικη αξιοπρεπεια ειναι ανυπαρκτη,διοτι και μονο το γεγονος οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ξεπουλησαν το ονομα της Μακεδονιας την δεκαετια του '90,και ο Νεοελληνας θριαμβολογουσε με το συνθετο ονομα FYROM και δεν βγηκε ουτε ενας χριστιανος να τους καταγγειλει για εθνικη προδοσια -πλην εξαιρεσεων,π.χ.Παπαγαρυφαλλου-αυτο και μονο αποδεικνυει οτι
    -οχι απλως μας κυβερνουν προδοτες
    -οχι απλως δεν συνειδητοποιουμε οτι μας κυβερνουν προδοτες
    -οχι μονο αποδεχομαστε την ανυπαρκτη σλαβικοτητα της Μακεδονιας
    -αλλα θριαμβολογουμε κι απο πανω!!

    Ειδατε πως σκιζουμε σε αντιληψη και εθνικη αξιοπρεπεια,την στιγμη που κανενας τοτε δεν αποδεχοταν "συνθετη ονομασια"?

    Θα μπορουσα να αναφερω επιπλεον ως παραδειγμα την Θρακη,Βορεια Ηπειρο και την Κυπρο,αλλα γνωριζετε πολυ καλα την εγκληματικη απαθεια ολοκληρου του πολιτικου συστηματος για τον ακριτικο Ελληνισμο!!
    Μεχρι και σημερα ο κομματισμος ειναι τοσο εντονος,που δυστυχως παντα καποιοι θα προσπαθουν να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα!!
    Ακομα και σημερα το πολιτικο συστημα μας κοροϊδευει καταμουτρα και καποιοι συνεχιζουν να το ψηφιζουν!
    Ολα οσα υπογραφονται ειναι για το καλο μας και απαιτειται "στρατιωτικη πειθαρχια",διαφορετικα οποιος αντιμιλησει δεν ειναι πατριωτης και υπονομευει το συμφερον της χωρας!
    Καποιοι μιλουν για κηρυξη ΑΟΖ,οταν 5,5 χρονια υποτιθεται διαπραγματευονταν με Αλβανους και Αιγυπτιους,αλλα τελικως δεν επραξαν τιποτα!!

    Καποιοι μιλουν για τον κ.Καμμενο,αλλα δεν λενε λεξη για τον "κουρασμενο" πρωην πρωθυπουργο,που πληρωνεται με 8.000 ευρω τον μηνα και παταει 2-3 φορες τον χρονο στο κοινοβουλιο και στο κατα ποσο εφηρμοσε τις προεκλογικες του δεσμευσεις!
    Λες και ο Καμμενος ειναι ο μοναδικος Ελληνας που τους καταγγελνει και οι Ελληνες πατριωτες μπλογγερς περιμεναν τον Καμμενο για να μας πληροφορουν!
    Και επειδη υπαρχει ενας βουλευτης που καταγγελνει,εξιλεωνεται ολοκληρο κομμα!!
    Το μελλον φαινεται δυσοιωνο,αν και δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος,διοτι ακομα και σημερα η αντιδραση στις πλατειες γινεται επειδη αδειαζει η τσεπη μας και μονο!
    Καμια αντιδραση για το δημογραφικο προβλημα της χωρας ,για τη λαθρομεταναστευση ,για την προπαγανδα του τουρκικου προξενειου στην Θρακη,για την Β.Ηπειρο,κ.ο.κ!
    Ημασταν ,ειμαστε και θα ειμαστε ο εαυτουλης μας!!
    Στηριζω την πολιτικη σας πρωτοβουλια,αλλα μην ελπιζετε σε θαυματα!!
    Υπαρχουν 2 τροποι για να "ξυπνησει" ενας λαος:
    -ο πρωτος να μαθει την Ιστορια του,
    -ο δευτερος να πεινασει μεχρι θανατου!!

    Δυστυχως ο λαος μας προτιμησε το δευτερο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]