Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει... χθες

  • Ήρθε η ώρα να ρίξουμε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση…
Αφού η ίδια η εντολοδόχος των πιστωτών κυβέρνηση δεν θέλει από μόνη της να εγκαταλείψει την γλυκιά εξουσία… Αφού η αντιπολίτευση (μείζονα και ελάσσονα) δεν κάνει τίποτα, (γιατί δεν θέλει), για να εξαναγκάσει αυτή την κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου, να πάει σε εκλογές, θα πρέπει εμείς οι πολίτες μόνοι μας να την αναγκάσουμε. Θα πρέπει σιγά σιγά να ξαναγεμίσουν οι πλατείες, όχι με αγανακτισμένους, αλλά με αποφασισμένους και με στόχο αυτή τη φορά πολίτες, σε έναν ανένδοτο αγώνα.

Αυτή η κυβέρνηση, μετά την καταστροφική πορεία για τη χώρα που ακολούθησε από τις 4-10-2009 που ανέβηκε στην εξουσία, έφτασε σήμερα στο σημείο να…. συμφωνεί με ένα κράτος της ΕΕ (την Φινλανδία) να παράσχει εγγυήσεις στη νέα κυβέρνηση των αληθινών Φινλανδών, ερήμην των άλλων χωρών της ΕΕ (εννοείται ερήμην και του ελληνικού λαού) και τώρα να δέχεται καταιγισμό (και με το δίκιο τους) αιτημάτων για παροχή εγγυήσεων από όλα τα κράτη.

Αν ο λαός μας δεν σταματήσει αυτή την κυβέρνηση, κανείς δεν γνωρίζει σε τι άλλο θα προχωρήσει και τι άλλο θα παραχωρήσει ερήμην μας. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα παράσχει στο τέλος ως εγγυήσεις τα ίδια μας τα σπίτια, τις ίδιες μας τις περιουσίες, τις ίδιες μας τις καταθέσεις!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν ειναι κυβερνηση, ειναι καθεστως ολοκληρωτικο μαλιστα, διοτι συμμετεχουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοι της πατριδος.
    Ας παρουμε οσα τροφιμα μπορουμε να κρατησουμε για μηνες ωστε να βοηθησουμε και αυτους που δεν μπορουν να οικονομισουν ξηρα τροφη,και ας ετοιμαστουμε για τα πλεον δυσκολα που ειχε ποτε ο Ελληνας να πολεμηση.
    Πολεμαμε με διαβολους και το τελος θα ειναι αυτοι η ΕΜΕΙΣ!
    Εγω πιστευω οτι εχουμε το δικιο και οτι εχουν μεν αυτοι τα σχεδια τους, αλλα εχει και ο Θεος τα δικα του.
    Υπερ Αγια ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!
    Ξεχαστε τους αυτους.Αυτοι το εχουν πει δημοσια οτι απο το χαος θα προτιμησουν την νεα ταξη πραγματων,την διαλυση της Ελλαδος δηλαδη.Οπως ο καρατζαφερεις πχ.
    Το σαπιο πολιτικο συστημα θα καταρευση ...αλλα εμεις ειμαστε ετοιμοι για τις επομενες μερες βδομαδες μηνες;
    Πρεπει να σωθη το Εθνος πρωτιστος επομενως και εμεις, χαρι της Ελευθεριας της πατριδος.
    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ πρεπει να γινουμε μια γροδια αδελφια.Σαν τους προγονους μας και αντι για Λεωνιδα αρχηγο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μπροστα.
    Καλο αγωνα καλη δυναμη και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η συμμορια θα κανει αρκετη ακομη ζημια ωσπου να μας αδειασει την γωνια,αλλα εμεις ας κανουμε τωρα τα μπανακια μας,γιατι την επομενη φορα που θα δουμε θαλασσα,θα ειναι οταν παμε να πνιγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]