Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "τρόϊκα" θα κόψει και τα οδοιπορικά των στρατιωτικών;


Πάνε για κόψιμο και τα οδοιπορικά; Οι "τροϊκανοί" κάθε φορά στις "εφόδους" τους ρωτάνε σε τι ακριβώς εξυπηρετεί η καταβολή αυτών των χρημάτων -100 με 150 ευρώ- στους στρατιωτικούς και παρά τις εξηγήσεις που δίνονται αδυνατούν να κατανοήσουν τη χρησιμότητά τους ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Όσο εκτός ελληνικής πραγματικότητας κι είναι από αριθμούς ξέρουν καλά. Τα οδοιπορικά αποτελούσαν και αποτελούν ένα πρόσθετο βοήθημα στους εξευτελεστικούς μισθούς των Ελλήνων στρατιωτικών. Ουδείς μπορεί να διαννοηθεί ότι μπορεί και αυτά να κοπούν,αλλά ποιος μετά απ΄ όσα έχουν γίνει τους τελευταίους 22 μήνες μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει και αυτό;

Το ερώτημα είναι αν η ηγεσία του ΥΕΘΑ ,ο Π.Μπεγλίτης δηλαδή είναι διατεθειμένος να μην ενδώσει στις πιέσεις της τρόϊκας που φαίνεται να μην επιθυμεί τη συνέχιση καταβολής των οδοιπορικών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για τα 100 εκατομμυρια ευρω των ΜΚΟ που απολαμβανουν απο το κρατος και για την οικονομικη αιμορραγια απο την λαθρομεταναστευση και το παρεμποριο ουτε μια κουβεντα?
    Για τις μιζες της Ζιμενς και για τα βουλευτικα "επιδοματα" και κρατικες "επιχορηγησεις" στα κωλοκομματα ουτε κι εκει?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]