Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Μαχαίρι» στους ΕΠ.ΟΠ θέλει η τρόικα

Το υπουργείο Αμυνας επιμένει μετ' επιτάσεως ότι δεν υφίσταται θέμα μαζικών απολύσεων επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ). Πάντως, αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι, με απαίτηση των ελεγκτών της τρόικας, το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, στον Ευ. Βενιζέλο, όταν ήταν υπουργός Αμυνας, χωρίς ωστόσο να γίνουν κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή...

Εν τω μεταξύ, μεσολάβησε ο ανασχηματισμός και φαίνεται ότι η αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας άλλαξε και τα δεδομένα.

Το γεγονός ότι ο νυν υπουργός Αμυνας έχει αρχίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα να παίρνει αποστάσεις από τον θεσμό των επαγγελματιών οπλιτών και προτείνει αύξηση της θητείας δικαιολογημένα γεννά ερωτηματικά και ανησυχία στους ήδη επαγγελματίες οπλίτες, που γενικότερα, λόγω της φύσης της δουλειάς τους, ζουν σε κλίμα έντασης και ανασφάλειας.

Γιατί, όπως λέει και η παροιμία, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]