Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ισλαμική Τζιχάντ του ΝΑΤΟ...


...ή "Ο ανθρωπιστικός ρόλος της CIA και της Αλ Κάιντα στον «Εκδημοκρατισμό (;) της Λιβύης(!)"
  • Γράφει ο Heil Gap
Σύμφωνα με το CNN, σε μια διαστρεβλωμένη λογική, οι τρομοκράτες που έχουν μετανοήσει: «οι πρώην τρομοκράτες" δεν είναι πλέον «τρομοκράτες».

Η "Libyan Islamic Fighting Group (LIFG)" (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα) λέγεται ότι έχει διαλυθεί διότι μετά την αποκήρυξη της βίας τους, αυτοί οι πρώην ηγέτες του "LIFG" δημιούργησαν μια νέα πολιτική οργάνωση που ονομάζεται Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή, η οποία σύμφωνα με το CNN «είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλαίσιο μιας μελλοντικής δημοκρατικής διαδικασίας». "Το Λιβυκό Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή (Al-Haraka Al-Islamiya Al Libiya Lit-Tahghir), αποτελείται από πρώην μέλη της ανενεργής πλέον (υποστηριζόμενης από την CIA) Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG)" (Reuters, 26 Αυγ, 2011)

Σε μια αντιφατική «διευθέτηση», οι πρώην «κακοί» (τρομοκράτες) προαναγγέλλονται ως «καλοί» οι οποίοι δεσμεύεται στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Τα «πρώην» μέλη της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG), παρουσιάζονται τώρα ως "ακτιβιστές της δημοκρατίας», και «έχουν αναλάβει ηγετικές θέσεις σε διάφορες επαναστατικές ταξιαρχίες".


Οι ετικέτες έχουν αλλάξει:
  • Η CIA υποστήριξε την Αλ Κάιντα στην οποία είναι συνδεδεμένη η LIFG.
  • Η CIA έχει μετατραπεί σε χορηγό του Ισλαμικού Κινήματος για Αλλαγή (IMC), η οποία υποστηρίζει τη δημοκρατική επανάσταση.
Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει, ο Ομπάμα υπέγραψε εντολή για τη CIA να συμμετέχουν στη Λιβύη.

Πότε διαλύθηκε η LIFG (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα);

Κατά μια πικρή ειρωνεία, η (LIFG) εισήχθη τον Ιούνιο του 2011 από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ως μια καλόπιστη τρομοκρατική οργάνωση. Στις 21 Ιουνίου 2011, εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα των τρομοκρατικών οργανώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ λογω της αναμόρφωσης του δικτυακού τόπου. (Βλ. παράρτημα παρακάτω)

Η είσοδος LIFG συμπεριλήφθηκε στο (ενημέρωση 24 Μαρτίου 2011, που προσεγγίζονται 3η Απριλίου 2011) των Ηνωμένων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας «λίστα της τρομοκρατίας» ως εξής:

QE.L.11.01. Όνομα: LIBYAN μαχόμενη ισλαμική ομάδα

Όνομα (πρωτότυπο σενάριο): Γνωστή και ως: LIFG Fka: na Διεύθυνση: not available Εισηγμένη στις: 6 Οκτωβρίου, 2001 (όπως τροποποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, 2009)

Ο διοικητής της επίθεση στην Τρίπολη είναι Αμπντέλ Χακίμ Belhadj, (επίσης γνωστός ως Αμπού Αμπντάλα Αλ-Sadeq, Χακίμ Αλ-Hasidi). Σε αυτόν έχει ανατεθεί, με την έγκριση του ΝΑΤΟ, «μια από τα πιο ισχυρές ταξιαρχίες ανταρτών στην Τρίπολη, που ανέλαβε την ευθύνη των επιτυχημένων προσπαθειών των ανταρτών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα να κτυπήσει τον «κακό» Καντάφι". (CNN)

"Ο Sadeeq ήταν ένα πολύ γνωστό στοιχείο του κινήματος τζιχάντ. Πολέμησε τη υποστηριζόμενη από τους Σοβιετικούς κυβέρνηση στο Αφγανιστάν και βοήθησε στην ίδρυση (με την υποστήριξη της CIA) της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας, εκεί."

Αλλά ο Saddeeq, σύμφωνα με το CNN έχει «μετανοήσει»(!).
Αυτός δεν είναι τρομοκράτης (δηλαδή κακός), αλλά μια ισχυρή φωνή κατά της τρομοκρατίας της Αλ Κάιντα. (με υπογράμμιση)

"Το 2009, Sadeeq μαζι με άλλους ανώτερους ηγέτες LIFG αποκήρυξε επίσημα την τρομοκρατία σε στυλ Αλ Κάιντα και διέλυσε την εκστρατεία τους για να ανατρέψουν το καθεστώς της Λιβύης.


Σύμφωνα με DebkaFile (ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών), οι "Προ-ταξιαρχίες της Αλ Κάιντα" με επικεφαλής τον διοικητή της LIFG Αμπντέλ Χακίμ Belhadj αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη της εξέγερσης, παρακάμπτοντας την αρχή του Μεταβατικής Συμβουλίου.

"Ο επικεφαλής της LIFG [Αμπντέλ Χακίμ Belhadj] τώρα με στυλ αποκαλεί τον εαυτό του" Commander " Διοικητη του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Τρίπολης.

Ο Abdul Hakim Belhhadj έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδο της CIA υπό την αιγίδα των ανταρτών στο Αφγανιστάν. Αυτός αποτέλεσε κατά την CIA «περιουσιακό στοιχείο νοημοσύνης» στο θέατρο του Λιβυκού πολέμου. Μια έκθεση δείχνει ότι έχει περίπου 1.000 άνδρες υπό τις διαταγές του.

Οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ συμμαχία (συμμαχία των προθύμων μάλλον με διορθώνει ο HEIL GAP) εξοπλίζει «το τζιχάντ», με όπλα που διοχετεύεται στο «LIFG» από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ιστορικά, από την αρχή του σοβιετικού πολέμου του Αφγανιστάν, έχει υποστηρίξει μυστικά την Αλ Κάιντα. Οι Σαουδάραβες παρέχουν τώρα στους αντάρτες, σε συνεργασία με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, αντιαρματικά και πυραύλους εδάφους-αέρος βλήματα, στον αγώνα για μια «Δημοκρατία» που διοικείται από τρομοκράτες.

Οι εκθέσεις επιβεβαιώνουν επίσης ότι μεγάλος αριθμός φυλακισμένων τρομοκρατών στη φυλακή Αμπού Σαλίμ απελευθερώθηκαν από τις επαναστατικές δυνάμεις.

Τώρα έχουν προσληφθεί από τις πρώην LIFG Ισλαμικές ταξιαρχίες, με επικεφαλής διοικητές "πρώην" τζιχάντ και νυν υπέρ της δημοκρατίας.

Μιας δημοκρατίας που διοικείται όμως από τους τρομοκράτες της «Ισλαμικής Τζιχάντ του ΝΑΤΟ»

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το NATO, σε συντονισμό με τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της Μοσάντ του Ισραήλ), συμμετέχει στην πρόσληψη ισλαμιστών μαχητών. Ισραηλινές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με την Τουρκία, προσέλαβε άμεσα και εκπαιδεύει μια νέα γενιά τζιχαντιστών "αγωνιστών της ελευθερίας» σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες.

Οι «Μουτζαχεντίν» μετά την εκπαίδευση τους θα είναι έτοιμοι ώστε να συμμετάσχουν στις "ανθρωπιστικές" στρατιωτικές εκστρατείες "υπέρ της δημοκρατίας" του ΝΑΤΟ.

H Συρία, μάλλον βρίσκεται δίπλα στη γραμμή για τον οδικό στρατιωτικό χάρτη του ΝΑΤΟ:

Τελικά Συμπεράσματα

Τα τραγικά γεγονότα της 11/9 έχουν διαδραμάτισαν τον βασικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας, προσανατολισμένης προς την κατεύθυνση που δικαιολογεί τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και στρέφεται κατά της Αλ Οσάμα Μπιν Λάντεν Κάιντα ή Αλ Μπιν Κάιντα Οσάμα Λάντεν ή όποιον άλλο μύθο εξυπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Κατά μια πικρή στρέβλωση, σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, η Δυτική στρατιωτική συμμαχία χρησιμοποιεί Ισλαμικές ταξιαρχίες, εκπαιδευμένες και καλλωπισμένες από τη CIA, MI6 και την Μοσάντ, δια να διεξάγει "παγκοσμίους πολέμους κατά της τρομοκρατίας»(!).

Έτσι και το ΝΑΤΟ στην ηγεσία της εισβολή και κατοχής της Λιβύης χρησιμοποιεί Ισλαμιστές μαχητές. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αποτελεί μια ευρεία συναίνεση που τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ενσταλάξει στη συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό στη Δυτική κοινή γνώμη είναι ότι η ιερή σταυροφορία της Δύσης κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, περιλαμβάνει στην πραγματικότητα τρομοκράτες στις τάξεις της, δηλαδή την Αλ Κάιντα "Ως ελεύθεροι μαχητές » που έχουν ενταχθεί στις τάξεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και αναλαμβάνουν την ηγεσία των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην ραχοκοκαλιά μιας υποτιθέμενης μετάβασης στη δημοκρατία.

Υ.Γ.: Να είστε βέβαιοι, στην περίπτωση της Λιβύης, οι επαναστάτες είναι "οι καλοί": είναι «πρώην» και όχι «ενεργά» μέλη της Αλ Κάιντα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]