Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «Νέα Ελλάδα» καταγγέλλει παραπολιτικά κυκλώματα

Η «Νέα Ελλάδα» δεν έχει καμία σχέση με όσα αναγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Είμαστε αναγκασμένοι να καταστήσουμε σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η «Νέα Ελλάδα» δεν είναι ένα κόμμα που πρόκειται να «γεννηθεί» από διάφορες παραφυάδες του παρελθόντος.

Η «Νέα Ελλάδα» υπάρχει ως κόμμα, έχει κάνει την ιδρυτική της συνάντηση, έχει καταθέσει την ιδρυτική της διακήρυξη, έχει προ καιρού καταγραφεί ως κόμμα και ως εκ τούτου κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμπλέκει την πολιτική κίνηση «Νέα Ελλάδα» με οποιαδήποτε πολιτικά παίγνια που προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθάνουσες εντυπώσεις ή επιχειρούν να σφυγμομετρήσουν τις τάσεις των Ελλήνων πολιτών δημιουργώντας τεχνηέντως «ειδήσεις» που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές, τις τακτικές και τους όποιους σχεδιασμούς θέλουν να εμπλέξουν τη «Νέα Ελλάδα» σε μία ατμόσφαιρα πολιτικών συνδιαλλαγών στις οποίες κανένα στέλεχός της δεν λαμβάνει μέρος. Είναι γεγονός πως ως κόμμα βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ενεργούς αντιμνημονιακούς πολιτικούς οι οποίοι είδαν θετικά την κίνηση των πολιτών – μελών της «Νέας Ελλάδας». Είναι γεγονός πως η ανταπόκριση Ελλήνων πολιτών από όλη τη χώρα, είναι ιδιαιτέρως θετική στο εγχείρημά μας να τοποθετηθούμε ως απλοί πολίτες, με σαφέστατες θέσεις και Ελληνικές προτάσεις στην κρίση που περνάει η βαρέως ασθενούσα πολιτική σκηνή της πατρίδας. Αυτή την ροπή των Ελλήνων προς τη «Νέα Ελλάδα», δεν θα επιτρέψουμε να την αναστρέψουν οι διάφοροι μηχανισμοί που μέχρι τώρα επιχειρούσαν (δυστυχώς με μεγάλη επιτυχία) εις βάρος του συμφέροντος των Ελλήνων πολιτών.

Ως εκ τούτου, καταγγέλλουμε όλους εκείνους που συνειδητά προώθησαν ανύπαρκτα γεγονότα ως πραγματικά, στοχεύοντας για πολλοστή φορά στον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Ως υγιής πολιτική δύναμη, εκπροσωπώντας απλούς Έλληνες πολίτες δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον οποιαδήποτε εμπλοκή μας σε παραπολιτικά ή πολιτικά παιχνίδια. Κι αυτό, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως η χώρα χρειάζεται πολιτική και όχι παραπολιτική. Η πατρίδα μας, η Ελλάδα, απαιτεί από όλους τους Έλληνες, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν την παρούσα πολιτική σκηνή (και τις παραφυάδες της) όπως της αξίζει και της πρέπει, στέλνοντας στο περιθώριο και στη Δικαιοσύνη, όλους εκείνους που συνέπραξαν για την μεταβολή της χώρας μας σε χώρο ευκαιριών.

Η «Νέα Ελλάδα» καλεί τους Έλληνες πολίτες να αγρυπνούν στις συντονισμένες επιχειρήσεις συσκοτισμού της πολιτικής τους αναγέννησης. Οι διάφοροι «διαμορφωτές κοινής γνώμης» θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι οι πρακτικές τους θα καταγγέλλονται τόσο στο λαό, όσο και στη Δικαιοσύνη. Αρκετά με το σκοτάδι. Η Ελλάδα χρειάζεται φως, χρειάζεται καθαρότητα και εντιμότητα. H Ελλάδα χρειάζεται Έλληνες να την υπηρετήσουν και όχι υπαλλήλους για να την ξεπουλήσουν. Πλησιάζει η ώρα που οι κατεργάρηδες θα καθίσουν στον πάγκο τους. Και αυτό δεν είναι δική μας υπόσχεση. Και αυτός είναι ένας ξεκάθαρος σκοπός που θα υλοποιήσουμε με την βοήθεια των Ελλήνων πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Υπάρχει εδώ και μέρες, ένας ανηλεής πόλεμος εναντίον όχι μόνο της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά και εναντίον ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Κι αυτός ο πόλεμος έχει ξεκινήσει όχι φανερά, δηλαδή μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ του συστήματος του παλαιοκομματισμού, αλλά μέσω του Διαδυκτίου και ορισμένων επαρχιακών εφημερίδων, όπως η ΠΑΤΡΙΣ του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία και πρωτοδημοσίευσε τις φήμες αυτές περί ίδρυσης της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ υπο τον Μίκη Θεοδωράκη και τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Η αισχρότητα αυτών των ανθρώπων δεν έχει όριο και φυσικά αυτό το ξέρουμε πάρα πολύ καλά.
    Το σύστημα ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ για να διασωθεί κι επειδή γνωρίζει πολύ καλά πως είναι πολύ αργά πλέον για δάκρια, θα το κάνει προκαλώντας σύγχυση στους πολίτες για τις νέες πολιτικές δυνάμεις που ήδη έχουν αναδυθεί. Την πλατεία τη διέλυσε με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο βουτώντας τα χέρια του στο αίμα αθώων συμπολιτών μας. Η Χούντα των συνταγματαρχών το 73 φέρθηκε - δυστυχώς - πιο πολιτισμένα απο αυτά τα ανδρείκελα, απο αυτές τις μαριονέττες της νεοταξικής εποχής.
    Εμείς θα πολεμήσουμε με όπλα τον ρομαντισμό μας, τη γνώση μας, την αμέριστη αγάπη προς τη πατρίδα μας, μια πατρίδα που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας χύνοντας το αίμα τους γι αυτήν και το όρμαά μας για ένα σύχρονο, ατενκτο και δίκαιο κράτος. Αυτοί δεν μπορύν γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. Δεν μπορούν γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ στα αλήθεια κάτι τέτοιο. Μας πρόδοσαν στεγνά και ύπουλα, για μερικά χιλιάρικα που τους φάνηκαν χρήσιμα μόνο για την υπερφόρτωση του μισαρού σαρκίου τους.
    Εμείς δε θα προδόσουμε ποτέ. Πως είναι δυνατόν άλλωστε κάτι τέτοιο, αφού εμείς οι ίδιοι είμαστε προδομένοι. Θα παλαίψουμε. Κι ο Θεός της Ελλάδας θα είναι στο πλευρό μας.
    Τίποτε άλλο.
    Ο Αγώνας μόλις έχει αρχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]