Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λοβέρδος μας… απειλεί ότι θα φύγουν!!!


Αν δεν έχει κάποιο κρυφό σχέδιο στο μυαλό του (βλ. ηρωική έξοδο) ο υπουργός Υγείας, τότε είναι ακατανόητα και κινδυνολογικά τα όσα δηλώνει τα τελευταία 24ωρα.

Μετά το είπαμε ψέματα ότι «λεφτά υπάρχουν», ξαναχτυπά και… απειλεί τους πολίτες ότι μπορεί να φύγει η κυβέρνηση, αν συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε κι αν συνεχιστεί η κριτική για την πολιτική που ασκούν!

Σε συνέντευξή του στην realnews, δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό; Να φύγουμε να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι… Να δούμε θα τα κάνουν καλύτερα;»
τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΥΓ. Κύριε υπουργέ, καλύτερα δεν ξέρουμε, αλλά χειρότερα δεν μπορεί! Παγκόσμιο ρεκόρ κακής διακυβέρνησης σπάσατε! Το προηγούμενο το είχε ο Καραμανλής… Και όσο για την "απειλή" σας πως θα φύγετε, αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχετε φύγει ακόμη... Άραγε ποιός και τι σας κρατάει στην εξουσία;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μετά το είπαμε ψέματα ότι «λεφτά υπάρχουν», ξαναχτυπά πάλι ο υπουργός προμηθείας οργάνων Λοβέρδος.

    Όταν ένας ψεύτης λέει "είπαμε ψέμματα" τότε στο μυαλό του μέσα έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο ψέμμα να πεί. Όταν ο ένας έλεγε "δεν υπάρχει σάλιο" και ο άλλος φώναζε "λεφτά υπάρχουν", το μεν δεν "σάλιο" υπήρχε, αλλά τα λεφτά υπήρχαν. Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν.

    Τώρα ο ένας λέει φεύγουμε, ο άλλος μένουμε και η απόδειξη θα είναι ότι φεύγουμε μένοντας ή μένοντας φεύγουμε. Πηγαινοερχόμαστε δηλαδή.

    "Όλα τριγύρω αλλάζουνε/κι όλα το ίδιο μένουν" και το πόπολο θα φυτοζεί όπως πάντα. Ό,τι μας δίνουν θα μας το παίρνουν πίσω. Αυτοί ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγετε Λοβέρδε όσο ακόμα έχετε καιρό!! γιατί να είστε σίγουροι σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες! Πριν στηθούν οι κρεμάλες μαζέψετε τα και πηγαίνετε στον αγύριστο. Να είστε βέβαιοι χειρότεροι από τη δική σας διακυβέρνηση δεν θα υπάρξει! Νομίζω εσύ το έχεις καταλάβει! Πηδά λοιπόν αύριο από το τραίνο όσο είναι καιρός προστάτεψε την υστεροφημία σου προλαβαίνεις! Γιατί ό Σεπτέμβρης είναι κοντά! Διαλύσατε την εθνική συνοχή. Ξεπουλάτε το δημόσιο πλούτο της χώρας παραβιάσατε ασύστολα το σύνταγμα, είστε συνειδητά ανίκανοι, επικίνδυνοι και εθνικοί μειοδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!!!!

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!

    Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!!!!

    ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ!!!! ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ!!!!!

    ΝΑΜΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!

    ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ... ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο καλό και να μη μας γράφετε. Ούτε που θέλουμε να σας ξέρουμε. Εμείς μπορούμε χωρίς εσάς. Για να δούμε αν εσείς μπορείτε χωρίς εμάς!...........
    Μάρκος Αυρήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι που θα θέλει, είναι σίγουρο, να είχε φύγει.
    Άλλα θα μείνουν όλοι και θα δουν την απάντηση των Ελλήνων στα ίσια, το ξέρουν αυτό, την οσμή του πτώματός τους ήδη την οσφρίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τελειωνετε με τα "σπαλχνα" σας
    & μετα ειναι αναποφευκτο το ΟΥΣΤ..ετσι & αλλιως η ΙΣΤΟΡΙΑ εγραψε το δολιο εργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]