Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O γέροντας Παϊσιος για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα


Όσο παράδοξο και εάν ακούγεται στην κοινή λογική, όσο εξωφρενικό και εάν χαρακτηρίζεται, δεν παύει να είναι γεγονός πως όσα σήμερα βιώνουμε σαν χώρα είχαν προλεχθεί από τον Αγιορίτη μοναχό γέροντα Παΐσιο, γνωστότατο στους ορθόδοξους χριστιανούς της Ελλάδας και όχι μόνο.



Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.


Αυτά τα λόγια του γέροντα Παϊσίου, πόσο σοφά ακούγονται μέσα στον ορυμαγδό των πολιτικών σκανδάλων;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Αχ, παππούλη, εσύ τα έλεγες και τα φώναζες, εμείς τα ακούγαμε τότε και τα διαβάζαμε, αλλά δε σε πιστέψαμε... Φυλαγέ μας απο κεί που είσαι, παρακαλα το Θεό να κάνει κάτι, γιατί αν περιμένουμε απο μας τους ίδιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη και σήμερα, που τα γεγονότα τρέχουν προς μια κατεύθυνση που αποδεικνύει το χάρισμα του Γέροντα, υπάρχουν πολλοί που δεν δίνουν σημασία. Τριάντα χρόνια ψευτοπροοδευτικής κουλτούρας έκαναν αρκετούς Έλληνες να αποφεύγουν να εκφράζονται, ακόμη και να σκέφτονται με αναφορά τις αξίες του έθνους και της πίστης μας. Και έχουν μπολιάσει δυστυχώς και τα παιδιά τους.

    Αλλά τα λόγια του Γέροντα δεν είναι μόνο προφητικά. Είναι και ένας οδηγός για τη ζωή, που αν τον αφήναμε να μας αγγίξει και να μας εμπνεύσει, θα βρίσκαμε τις λύσεις σε πολλά από αυτά που μας αγχώνουν και μας πονούν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο π.παισιος εκοιμηθη 12 ιουλιου 1994
    το ρεπορταζ γραφει οτι τα ειπε 1996
    παρακαλω κοιταξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γ. Παϊσιος δεν μιλησε ποτε για οικονομικο προγραμμα εως εσχατων κλπ. Η φορα που αναφερθηκε ηταν οταν ειπε οτι " μολις γινει η τουρκικη προκληση, εμας θα μας πιασει πεινα".

    Δεν μιλησε ουτε για τοκους, ουτε για εξωτερικο χρεος κλπ. Αυτα ειναι μυθεύματα. Εστιαζε στο πνευματικο υποβαθρο και εδωσε καποιες ερμηνειες σε προφητειες του Πατροκοσμα για τα εξαμιλια και τους δυσβασταχτους φορους.


    Συν της αλλοις κοιμηθηκε το 1994 και αυτο αποδεικνυει την ελαφροτητα εκεινου που επιμεληθηκε το βιντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατα τας καρδιας ημων και οι αρχοντες ημων..αποστολος παυλος..??..θα την πληρωσουμε ομαδικως..nova..καναπες αραγμα,armani,pizza hut..clubing,αραχωβα,μυκονος..φυγοπονια καλοπεραση πολλα λεφτα χωρις δουλεια και απαιτησεις χωρις υποχρεωσεις αυτα ειναι καποια απ τα στοιχεια της..νεολελληνικης κοινωνιας...αυτα θα τα ξεχασουμε θελουμε δε θελουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]