Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαγράφει τον Δημόκριτο επειδή τον βρίσκει «κιτς»

  • Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου
Κόκκινη κάρτα στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.

Το γεγονός δεν συνέβη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το ΟΑΚΑ, την Τούμπα, στα πλαίσια των αγώνων play - off για πρόκριση στους αγώνες του τσάμπιονς - λίγκ. Ούτε στο αρένα Σκόντα - Ξάνθη στα Πηγάδια.
Ούτε από διαιτητή, αλλά από Δήμαρχο. Του Καλλικράτη...!

Στην έδρα του Δήμου Αβδήρων, την Γενισέα, ο Δημαρχοδιαιτητής κ. Βασίλης Τσολακίδης απέβαλε το σύμβολο του Δήμου Αβδήρων από την σημαία του Δήμου, με το αιτιολογικό ότι "πολυφορέθηκε", είναι εκτός μόδας, στα πλαίσια της νέας τάξης πραγμάτων δεν "πουλάει".

Και αφού όλα στις μέρες μας έχουν άξονα το πολυθέαμα (σόου ), κινούνται οι πάντες και τα πάντα γύρω από το χώρο του πολυθεάματος, ας κάνουμε και το Δήμο μας, το Δήμο Αβδήρων πολυθεαματικό, να πάρουμε αξία.

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Δήμαρχος των Αβδήρων.

Διπλή αγωνία στην Ξάνθη και το πανελλήνιο.

Περιμέναμε τα νέα σήματα της ΣΕΚΑΠ.

Τώρα θα περιμένουμε και το νέο έμβλημα του Δήμου Αβδήρων, χωρίς Δημόκριτο αυτή τη φορά.

Ο κ. Γιώργος Παραστατίδης, αντιδήμαρχος μόδας, θα συρράψει το νέο έμβλημα.

Ήδη στη Γενισέα θεάθηκαν τις τελευταίες μέρες στελέχη μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού.

Δεν αποκλείεται, για τον ίδιο λόγο να λειτουργήσουν και προξενεία, από χώρες που η σόου - μπιζ λειτουργεί σαν βαριά βιομηχανία.

Θα βλέπουμε σε μερικά χρόνια όλα τα αστέρια του Χόλλυγουντ, την ελίτ της χλιδής του πλανήτη και θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Στη θέση του Δημόκριτου, στην νέα σημαία, το πιθανότερο είναι να σχηματοποιηθούν οι προσωπογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια, της Ναταλίας Γερμανού, της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Δήμος Αβδήρων σήμερα προέρχεται από τη συνένωση τριών Δήμων: Βιστωνίδας - Σελέρου - Αβδήρων.

Ένα τρίο, μιά τριάδα ολκής χρειάζεται, να αναστήσει το Δήμο.

Με την τριάδα των καλλιτέχνιδων της σώου - μπιζ στο νέο έμβλημα, ο Δήμος Αβδήρων ξεπερνά σε πωλήσεις και την Μύκονο και την Αράχωβα.

Επιτέλους θα πάρουμε αξία.

Κανάλια, προσωπικότητες, πλούσιοι, καλλιτέχνες πάσης καλλιτεχνικής χροιάς, τουρίστες, τουρίστριες, διεθνείς οίκοι μόδας και όχι μόνο, θα πηγαινοέρχονται.

Θα βγάζουμε ένα μεροκάματο της προκοπής και μεις οι καφετζούδες, οι χαρτορίχτρες.

Γιατί, πως να το κάνουμε.

Άλλο να ρίχνεις τα χαρτιά στον Ηλία Ψινάκη, τον Αλέξη Κούγια ή να βλέπεις το φλυτζάνι της Έλλης Στάη, της Βάνας Μπάρμπα, της Γιάννας Αγγελοπούλου, κι άλλο η πελατεία σου να είναι κοινοί θνητοί.

Σημαντική βοήθεια σε μιά τέτοια προσπάθεια, τη δημιουργία οίκου σόου - μπιζ πανελλήνιας, πανευρωπαϊκής, παγκόσμιας ακτινοβολίας, μπορεί να μας δώσει η "δική" μας Σάσα Μπάστα.

Θα συμβάλλουμε όλοι, οσονούπω, μόνο που θα πρέπει να δείξει κατανόηση ο υπουργός πασών των οικονομιών και οικονομικών καταστροφών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αφήνοντας όλους εμάς που θα βοηθήσουμε στο χαμηλό συντελεστή Φ.Π.Α.

Άλλο τα τρόφιμα και οι ανάγκες του κόσμου και άλλο οι αμοιβές και οι απολαβές στο χώρο της χλιδής.

Όσο για το Δημόκριτο...
Καλά, η ψαρόβαρκα του κυρ - Μιχάλη από τα Άβδηρα Δημόκριτος δε λέγεται;

Σχόλιο ιστολογίου: Εξάλλου, τι σοβαρότητα, τι ειδικό βάρος και τι ευρύτητα μπορεί να έχει ο Δημόκριτος, μπροστά στις αποφάσεις ενός Δημάρχου που λέγεται Τσολακίδης;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. "Όποιος προσπαθεί να νουθετήσει εκείνον ο οποίος έχει νου ματαιοπονεί" -- Δημόκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όποιος προσπαθεί να νουθετήσει εκείνον ο οποίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ματαιοπονεί" -- Δημόκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο τετραετίες πρόεδρος κοινότητας στα Πηγάδια...
    Δύο τετραετίες δήμαρχος Βιστωνίδας....
    Τώρα τρίτη τετραετία δήμαρχος Αβδήρων....
    Πολύ πετυχημένος και αγαπητός ο άνθρωπος....αλλά τούτη την φορά αγαπήθηκε και από όλες τις παρατάξεις,ακόμα και τους "εχθρούς" του νεοδημοκράτες....ξαφνικά τον αγάπησαν όλοι οι πρώην και νυν πολιτευτές , πρώην και νυν βουλευτές, πρώην και νυν υπουργοί....αφού κατέβηκε χωρίς αντίπαλο , ουσιαστικά......αφού πήρε 65%...τόση αγάπη από παντού....με κάνει να θέλω να κλάψω από συγκίνηση....τόση συναίνεση ....μην το πείτε του αρχηγού του , του ΓΑΠούλη.....θα κλαίει από ζήλια...ίσως όμως να του έλεγε το μυστικό , για να μπορέσει να ενώσει όλους τους άσπονδους εχθρούς και να φέρει ομόνοια στην Ελλάδα;

    Εεε...μετά από τόση αγάπη ,εσείς κολλήσατε στον Δημόκριτο;
    ζηλιάρηδες.....


    χρηχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mhn biazeste den exei dhmosieythei akomh to logotypo toy dhmoy... ypomonh kai tha exei mesa dhmokrtio,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]