Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγκέντρωση στην πλατεία Κομοτηνής κατά των νενέκων


Η κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ, αφού πρώτα εκχώρησε με το πρωτοφανές συνταγματικό πραξικόπημα του Μνημονίου την εθνική μας κυριαρχία, συνεχίζει ξεδιάντροπα το ξεπούλημα της χώρας, εκβιάζοντας και απειλώντας τον λαό. Εμείς θα τους αφήσουμε; Ως πότε θα ανεχόμαστε την υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας; Ως πότε θα βλέπουμε απαθείς τη χώρα να βουλιάζει κι αυτούς να προσβάλλουν τόσο χυδαία τη νοημοσύνη μας;

Ήρθε πια η ώρα της μαζικής αντίδρασης! Κι εμείς καλούμε όλους τους πολίτες της Κομοτηνής σε αυτήν! Ξεκινάμε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 και ώρα 20:00 στο Θρακικό Ωδείο (παλιό Ταχυδρομείο) με ανοιχτή συνέλευση, όπου μέσα σε κλίμα άμεσης δημοκρατίας θα συζητήσουμε για το μέλλον μας (εκείνο ακριβώς που κάποιοι προσπαθούν να μας κλέψουν) και θα καταθέσουμε προτάσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα, συνδιαμορφώνοντας και θέσεις, αλλά και προοπτικές δράσης. Και συνεχίζουμε την Τρίτη 31 Μαΐου και ώρα 19:00 με έξοδο στους δρόμους. Την ώρα που ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιώργος Κασιμάτης, ο Κώστας Μπέης και τα άλλα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα μετέχουν στη μεγάλη μαζική εκδήλωση της «Σπίθας» στα Προπύλαια, εμείς θα πράξουμε το ίδιο και στην επαρχία.

Μαζική συγκέντρωση λοιπόν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, για να διατρανώσουμε την αντίδρασή μας απέναντι στους κουίσλινγκς, τους νενέκους και τους ανίκανους!

Καλούμε όλους τους πολίτες της Κομοτηνής.
Ανεξάρτητα από το που άνηκαν πολιτικά έως σήμερα.
Δεν υπάρχει πια άλλος καιρός για χάσιμο!
Η ευθύνη πλέον είναι στις πλάτες όλων μας!
Θέλουμε τη χώρα μας πίσω και θα την πάρουμε!
Δευτέρα 30 Μαΐου, ώρα 20:00 στο Θρακικό Ωδείο
Τρίτη 31 Μαΐου, ώρα 19:00 στην πλατεία

Αυτοί μας έκλεψαν το Όνειρο - εμείς θα τους χαρίσουμε την αϋπνία!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]