Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τσίπρας ζήτησε εισαγγελέα για τη Δαμανάκη

Ένα εισαγγελέα για τη Δαμανάκη, ζήτησε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, που κάλεσε την επίτροπο να παραιτηθεί και την κυβέρνηση να την αποδοκιμάσει. Όμως ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δεν είπε κουβέντα! Και ας τον προκάλεσε δύο φορές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Αλ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι όταν κυκλοφόρησε ένα mail που μιλούσε για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας, έσπευσε ο εισαγγελέας και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρει ότι τελικά ήταν ένα μήνυμα από κάποιο ταλαίπωρο τορναδόρο, και πρόσθεσε: «που είναι ο εισαγγελέας για να εξετάσει την κ. Δαμανάκη που ως φερέφωνο της διεθνούς κερδοσκοπίας, θέτει ζήτημα εξόδου από το ευρώ. Και η κυβέρνηση όχι δεν την αποδοκιμάζει, αλλά κλείνει το μάτι στον Δασκαλόπουλο, τον πρόεδρο του ΣΕΒ».

Ο Φ. Σαχινίδης δεν είπε απολύτως τίποτα, αλλά επικαλέσθηκε τον διάλογο που γίνεται στην ΑΥΓΗ για να πει ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν την έξοδο από το ευρώ. «Λυπάμαι για την αξιολογική σας κρίση», του απάντησε ο Αλ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι δεν είναι το ίδιο είναι ο διάλογος μίας εφημερίδας και η δήλωση μίας επιτρόπου που ανέβασε 25 μονάδες βάσης το επιτόκιο της Γερμανίας. «Αν δεν την αποδοκιμάσετε σημαίνει ότι έχετε συνευθύνη», τόνισε και ξαναζήτησε να αποδοκιμαστεί η επίτροπος. Αλλά και πάλι ο υφυπουργός σιώπησε. Αργότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας είπε ότι η Δαμανάκη «έκανε τη δική της τοποθέτηση προφανώς στηριγμένη σε δικά της στοιχεία ή εκτιμήσεις. Δεν θέλω να τη σχολιάσω», ενώ ο Παπανδρέου είπε ότι θα πάρει όλα τα μέτρα για να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]