Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση με ένα νεκρό στη συνοδεία του Ερντογάν!!!

Επίθεση με ένα νεκρό στη συνοδεία του Ερντογάν

Άγνωστοι δράστες έριξαν πριν από λίγο χειρομβοβίδες και γάζωσαν με καταιγισμό πυρών λεωφορείο που μετέφερε Tούρκους αστυνομικούς στην Κασταμονή της βόρειας Τουρκίας κοντά στο σημείο όπου ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ερντογάν είχε φύγει με ελικόπτερο πριν σημειωθεί η επίθεση, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το αστυνομικό όχημα συνόδευε ένα λεωφορείο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).



Μία χειροβομβίδα ερρίφθη εναντίον του αστυνομικού οχήματος, που τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ένοπλοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς.

















Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.


Get Adobe Flash player





Από την επίθεση έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός, ενώ πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή, σύμφωνα με το CNN Turk.

Η αστυνομία έχει στήσει τεράστια επιχείρηση εντοπισμού των δραστών.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]