Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εβδομάδα gay ετοιμάζει ο Γερουλάνος...!


Δεν μιλάμε φυσικά για το Athens Pride αλλά για μια νέα καινοτομία του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ε.Ο.Τ. Είναι το πρόγραμμα "Athens Every Week" με το οποίο ο υπουργός Πολιτισμού κύριος Γερουλάνος, προσπαθεί να μεγαλώσει την τουριστική ζήτηση για την Αθήνα σε περιόδους όπως η Άνοιξη.

Στη γενικόλογη παρουσίασή του το Νοέμβριο, τόνισε πως θα εκμεταλλευτεί πλήρως το ΕΣΠΑ του Πολιτισμού προκειμένου να ξανακάνει την Ελλάδα και την Αθήνα δημοφιλή προορισμό. Ανάμεσα στα θετικά του προγράμματος παρουσιάστηκε και αυτό: Δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε πτυχές της παράδοσής μας και του πολιτισμού μας που θα μπορούσαν να έχουν διεθνές κοινό αλλά που σήμερα όμως είναι άγνωστα.

Ως προβολή πολιτισμού λοιπόν θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων και το "Athens Rainbow Week" μια βδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες της πατρίδας μας. Έτσι ενημερωνόμαστε από τον ιστότοπο του γνωστού περιοδικού "Screw", στο οποίο υπάρχει κάλεσμα gay καλλιτεχνών ώστε να παρουσιάσουν τα εκθέματα τους στους πολυχώρους των Αθηνών με θέμα "Civil Disobedience: youth revolt" (βλέπε εδώ). Εξάλλου, κι ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, στην εκπομπή του Παραλειπόμενα στο κανάλι GayWebTv, το ανακοινώνει ως εξαιρετική ευκαιρία για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων να προβληθούν μέσω αφισών και διαφημίσεων (βλέπε εδώ).

Παρά τις αναφορές μερικών blogs το Νοέμβριο, δεν είχε γίνει κάποια αξιόλογη αντίδραση προκειμένου να μην διεξαχθούν με κρατικά έξοδα τα πανηγύρια των ομοφυλοφίλων. Είναι βεβαίως δικαίωμά τους, να δηλώνουν ο,τι θέλουν και να διοργανώνουν με έξοδά τους τις δράσεις τους, αλλά όχι με κρατικά χρήματα, όχι ως τουριστικό προϊόν! Την ώρα που εκατοντάδες αρχαιολογικοί χώροι κινδυνεύουν με ερήμωση, δεκάδες ιστορικοί χώροι παραμένουν ανεκμετάλλευτοι, δεν μπορεί ο κύριος Γερουλάνος να αντικαταστήσει τον Πολιτισμό με gay φιλιά και όργια.

Περιμένουμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ πολιτισμένη χωρίς κραυγές και αλλαλαγμούς βαρβάρων!


Σχόλιο: Και όπως λένε στο χωριό μου: "Θέλει ο φούστης να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει". Τούλα ακούς;




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Νομίζω ότι μας δουλεύετε...πως θέλετε αντιδράσεις χωρίς κραυγές τι στιγμή που εκφράζεστε έτσι υποτιμητικά για τους γκέι...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο φούστης, άλλο γκέι. Οι γκέι είναι αξιοπρεπείς. Οι άλλοι, είναι η ντροπή των ομοφυλόφιλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πεταλωτή εκει να κάνει κανενα τιποτις σχόλιο συμπαράστασης ως αρμοντιο ντιμοσίων σχέσεων;
    Αντε να φανουμε και μεις λιγκουλακι.
    Και τα μαστιγια τζαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να κανουμε οταν λεμε οτι οι κυβερνωντες ειναι το Κλουβι με τις Τρελλες, με τα λογου γνωσεως το λεμε.
    Θα μας πιασει και ο νομος του Καστανιδη για ρατσισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gay φιλιά και όργια; Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει; Περισσότερους straight βλέπουμε να συμμετέχουν σε όργια παρά gay. Ειλικρινά ανόητη τοποθέτηση. Συνεχίζω. "Να διεξάγουν με λεφτά τους και όχι με κρατικά λεφτά". α) όταν η ομοφοβική κοινωνία δεν τους δέχεται στην εργασία, που θα βρουν τα λεφτά; β)Γιατί όχι με κρατικά λεφτά; Φόρους δεν πληρώνουν οι ομοφυλόφιλοι; Καιρός το κράτος να δείξει τον στοιχειώδη σεβασμό και να μην εξαιρεί φορολογούμενους πολίτες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των υπολοίπων φορολογουμένων να γίνονται. Των gay όμως ΟΧΙ. Αν δεν είναι αυτό κοινωνική ανισότητα, τι στο καλό είναι; Όπως και να'χει όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν και οι gay θα αφομειωθούν ομαλά στην κοινωνία όσο και αν κάποιοι το πολεμάτε. Τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν για όλους, όχι μόνο για τους Straight/Έλληνες/Χριστιανούς/Πλούσιους/Αρτημελείς, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Και το κράτος θα τους λάβει όλους υπ'οψην. Δεν μπορείς να αντιδράσεις για ένα προφανές δικαίωμα. Είναι σαν να λες το κράτος να μην πληρώνει συντάξεις αν κάποιοι είναι ομοφυλόφιλοι. Ρε έχουμε τρελαθεί τελείως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]