Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα μεγάλη μπίζνα της κυβέρνησης εις βάρος των συνταξιούχων του ΟΓΑ

Το ΠΑΣΟΚ ζει, από την αρπαχτή
2,4 εκατομμύρια το μήνα για... διαχείριση!


Στο πνεύμα "λεφτά υπάρχουν" φαίνεται πως είναι εγκλωβισμένο αυτό το τραγικό συνονθύλευμα των διακυβερνώντων την χώρα. Και φυσικά, λεφτά υπάρχουν, για να αρπάξουν από τον κάθε Έλληνα που στοχοποιούν για να τον καταληστεύσουν.

Το πιό πρόσφατο "δείγμα" της οικονομικής - ληστρικής πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου, της κυβέρνησης που έχει σαν σύνθημα "να κάνουμε την κρίση ευκαιρία" (αλλά ποτέ δεν μας διευκρίνησε ποιοί θα επωφελθούν από αυτή την "ευκαιρία"), είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που προφανώς παίρνουν πάρα πολλά χρήματα ως σύνταξη και η κυβέρνηση (των πολυτελών ταξιδιών, των λουσάτων ξενοδοχείων και των απείρων "χορηγειών") αποφάσισε να... τροποποιήσει.

Έτσι, από αυτό τον μήνα οι συντάξεις των αγροτών καταβάλλονται μέσω νέου "εντύπου πληρωμής" και τους γίνεται παρακράτηση για "έξοδα διαχείρισης" 3 ευρώ...!

Σιγά το ποσό, μπορεί να σκεφθεί ο οποιοσδήποτε. Ναι, θα μπορούσε να ήταν έτσι, αλλά εάν σκεφθούμε πως οι μικρότερες συντάξεις που δίνονται είναι οι αγροτικές (περίπου 300 ευρώ το μήνα η ελάχιστη), αλλά και με αριθμό συνταξιούχων που ξεπερνά ελαφρώς τις 800.000 (οκτακόσιες χιλιάδες), τότε "είναι πολλά τα λεφτά"... Γιώργο!

Σας αρέσει η αριθμητική; Αν ναι, πολλαπλασιάστε τα 3 ευρώ με τις 800.000 συνταξιούχων και θα βρείτε το μαγικό ποσό των (περίπου) 2,4 εκατομμυρίων ευρώ... τον μήνα! Το ωραιότερο της υπόθεσης είναι πως αυτά τα χρήματα καταβάλλονται ως έξοδα διαχείρισης, χωρίς να αναγράφεται στο έντυπο επιταγής πληρωμής ο "παραλήπτης" αυτού του "μικροποσού"...

Τα λαμόγια ζουν, αυτά μας οδηγούν. Οι άρπαγες συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ. Συνεχίζουν να αρπάζουν, να κλέβουν κυριολεκτικά (μέσα από μικροποσά που αν υπολογισθούν προκύπτουν μικρές... περιουσίες) τον μόχθο των Ελλήνων πολιτών. Και, όποιος νομίζει πως τα πολλά λεφτά είναι στα υποβρύχια, γελιέται, αφού οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι.

Περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα!!!



Και από που τα παίρνουν οι "αδιάφθοροι"; Από ποιούς τα κλέβουν αυτοί που θέλουν να καθαρίσουν την χώρα και να την οδηγήσουν σε μία νέα πορεία... ανάπτυξης! Από τους αγρότες...! Και η αναφορά γίνεται σε αγρότες και όχι σε μεγαλο-ακτήμονες (τσιφλικάδες)...

Ποιός παίρνει τα λεφτά; Πού πάνε τα λεφτά κύριε Παπανδρέου;

Με βάση την λογική, οδηγούμαστε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ενώ με βάση την... δική σας λογική (των αναθέσεων) σε κάποια εταιρεία...

Ποιός, λοιπόν, παίρνει αυτά τα λεφτά;

Μπορεί να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός (όποιος και αν είναι;) ή ο ίδιος ο "αδιάφθορος" πρωθυπουργός;

Είναι μεγάλη η "μπάζα" των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα, για να κρυφτεί. Δε νομίζετε;

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Τελικά, το σύνθημα ισχύει:
Το ΠΑΣΟΚ ζει, από την αρπαχτή...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. νομιζω οτι τα 3 ευρω τα πληρωνουν αυτοι που δεν εχουν συνδεσει τη συνταξη τους με καποιον λογαριασμο τραπεζης -οπως οφειλουν, λογω αναδιαρθρωσης και αλλαγης στο τροπο καταβολης της συνταξης.

    επισης νομιζω οτι τα 3 ευρω πανε στους διαχειριστες (ταχυδρομικοι υπαλληλοι, ταχυδρομικοι αντιπροσωποι κτλ...) δεν ειναι αδιαφανεις οι παραλήπτες ...

    τονιζω οτι αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη - ισως επειδη ειμαι ρομαντικος ... απλα ισως πρεπει να το κοιταξουμε πιο βαθια για να βρουμε τις απαντησεις, οι οποιες μαλλον ειναι πιο απλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί δεν ενημέρωσαν για την κράτηση των 3 ευρώ όταν έκαναν την απογραφή; Να τους δινόταν το δικαιωμα επιλογής τράπεζας ή ΕΛΤΑ. Και φυσικά τι κρατήσεις θα γινόταν από κάθε επιλογή. Και, τέλος, τόοοοοσα χρόνια που παρέδιδε τις επιταγές πληρωμής ο ταχυδρόμος, γιατί δεν κρατούσαν ΚΑΝΕΝΑ ποσό, αλλά αυτό συμβαινει τώρα; Μάλλον οι απλές λύσεις θέτουν περισσότερες απορίες στο... τραπέζι (που κάποιοι έχουν βάλει και ένα πιστόλι, για να μην ξεχνιόμαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά λέτε απ' αυτά που κόβουν απ' τους αγρότες να χρηματοδοτείται η ΜΚΟ της μανούλας του Γιωργάκη; Έμαθα ότι της διέθεσε ήδη 1.249.000 ευρώ απ' τα λεφτά ΜΑΣ και την αιμοδοτεί νοποτύπως μέσα από το υπ. εξ., το υπ. υγείας, τη γράμματεια νέας γενιάς, και διάφορα άλλα ιδρύματα του δημοσιου, που δήθεν διαφημίζονται στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ της υπεργήρου που χτίζει την ειρήνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο φίλο της 14-3, 2:22
    Και να ήταν μόνο αυτή ?
    Από πόσες ΜΚΟ τρώνε οι Παπανδρέου και λοιποί ?
    Κάποτε ίσως θα μάθουμε.
    Και προδότες και αχόρταγοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]