Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αεροπλάνο του Καντάφι μπήκε στο Ελληνικό FIR


Μετά την χθεσινή τηλεφωνική συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι και τον διαμεσολαβητικό ρόλο που έδειξε να παίρνει ο Ελληνας πρωθυπουργός, σήμερα (9.3.2011) το πρωί υπήρξε μία σημαντικότατη εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά, στο FIR Αθηνών εμφανίστηκε το αεροπλανο του Καντάφι.
Με κατεύθυνση το FIR Αθήνας πετούσε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης το προεδρικό αεροσκάφος 5A-DCN Falcon DA 900 του Καντάφι.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διήλθε το FIR Μάλτας και περνώντας από το σημείο ARLOS, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Μάλτας και FIR Αθηνών, πετούσε με κατεύθυνση το FIR Αθηνών. Άγνωστος ήταν (τουλάχιστον στο διαδίκτυο) ο προορισμός του αεροσκάφους και οι επιβάτες του.
Λίγο πριν τις 11:20 το αεροσκάφος σε επικοινωνία με τον κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Αθήνας, δήλωσε κατεύθυνση για Αίγυπτο.
Πάντως πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε επισκεφθεί το Αμμάν της Ιορδανίας και επέστρεψε στην Τρίπολη της Λιβύης.
Λέτε να έχουμε εξελίξεις στο θέμα της Λιβύης μέσω Παπανδρέου;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Την οικογένεια Καντάφι μεταφέρει και την παει στην Υπατία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα!!! Μαλλον εκανε σταση να παρει και τον παπανδρεο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]