Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΔΝΤ "κλείνει" και την Αστυνομία!


Τελικά, υπάρχει Θεία Δίκη, αφού ο προσανατολισμός του ΔΝΤ για δραστική μείωση δαπανών στην Αστυνομία θα μειώσει ακόμη περισσότερο τον ρόλο και το κύρος των Αστυνομικών, οι οποίοι λίαν συντόμως θα μετατραπούν σε "επαίτες" και "φθηνούς ραβδούχους" του καθεστώτος Παπανδρέου... Ναι, αυτοί που με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στέφονται κατά των Ελλήνων πολιτών, γίνονται θύματα εκείνων που... υπερασπίζουν!!!

Κλείνει και την Αστυνομία το ΔΝΤ όπως καταγγέλουν συνδικαλιστές.
Επικίνδυνα για να κυκλοφορούν 8 στα δέκα περιπολικά και μοτοσικλέτες της ομάδας ΔIΑΣ, καταγγέλουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί σε επιστολή που απέστηλαν στον υπουργό Οικονομικών.

Οπως αναφέρουν έχουν παγώσει τα κονδύλια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα για καύσιμα και την απαραίτητη συντήρηση των οχημάτων και ως εκ τούτου έχουν μειωθεί οι περιπολίες.

Αναφέρουν επίσης προβλήματα στη σίτιση των κρατουμένων και έλλειψη άλλων αναλώσιμων υλικών, όπως το χαρτί για φαξ.

Τελικά, αν οι Έλληνες αστυνομικοί πίστευαν πως δεν θα "γευτούν" το ΔΝΤ στη ζωή τους, μάλλον έσφαλλαν. Και ίσως κάποιος πρέπει να τους πει ότι ετοιμάζονται και μελαμψοί αντικαταστάτες τους...

Θα ήθελα πολύ να δω με τι μούτρα θα καθήσουν οι αστυνομικοί στο πλευρό των Ελλήνων στην επόμενη συγκέντρωση. Εκτός και αν αποφασίσουν να μείνουν πιστοί στο καθεστώς μέχρι αυτό να τους εξοντώσει τελείως...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ !
    ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ΔΕ ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΒΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ <>?. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΗΜΙΚΑ! ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ 500 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 100.000 ! ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ 50 ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ! ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΕΦΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙΓΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ή ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ. ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΥΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΑΩΡΟΥ Ή ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΕΞΑΤΕ!
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΥΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Τ. Κ.







    Υ.Γ Τ.Κ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥ Κ.....Υ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]