Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είσοδος μισθοφόρων Κοσοβάρων στη χώρα; Τί συμβαίνει;


Πράματα και θάματα πρόκειται να δούμε (;) τις επόμενες 2 (τουλάχιστον) μέρες!
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:

  • στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας καταφθάνουν για ... τουρισμό τύποι ....μυστήριοι! Μιλάμε για λεγεωνάριους της γνωστής Λεγεώνας των Ξένων (ευρισκόμενοι σε άδεια προφανώς). Ταξιδεύουν σε ομάδες των 4 ή 5 ΜΟΝΟ, παραλαμβάνονται από ΙΧ και εξαφανίζονται προς Αθήνα... ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε "εξωτικές" φυλές και ΚΑΝΕΝΑΣ στην καυκάσια ή έστω ινδοευρωπαϊκη...
  • στους συνοριακούς σταθμούς με ΣΚΟΠΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ εισέρχονται παρόμοιας σύνθεσης ομάδες των 4-6 ατόμων από τους οποίους ο καλύτερος έχει βιάσει και δολοφονήσει τη μάνα του. Σύμφωνα με μαρτυρία ντόπιων που... ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν αναγνωριστεί αρκετοί Κοσοβάροι με δράση στα μέτωπα της Βοσνίας και του Κοσόβου.

ΑΠΟΡΙΕΣ
Τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι; Γιατί κατευθύνονται (και... στρατοπεδεύουν) στην Αθήνα; Υπάρχει σχέση της "Ελληνικής" Αστυνομίας ή του ΓΕΣ ή κάποιων ΜΚΟ στη μετακίνηση ή στο "στρατωνισμό" αυτών των ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ;

Θα επανέλθουμε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.
Στην Αργεντινή όταν ο η λαίκή δυσαρέσκεια ξέφυγε από τον έλεγχο των ΜΜΕ και των συνδικάτων, δράση ανέλαβαν παραστρατιωτικές ομάδες χορηγούμενες από τις εκεί μυστικές υπηρεσίες ή από κονδύλια ασφαλείας που διέθεσαν ιδιωτικές επιχειρήσεις και εταιρείες!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. εγω τωρα τι καταλαβαινω?
    οτι το παιχνιδι προχωρει στα τελευταια επισοδια...?
    αν εχω ...ψωνισει καλα το παραμυθι,οι ουτσεκαδες ερχονται...να μας βοηθησουν να ...αγανακτησουμε?
    ερχονται να βοηθησουν τους...τουρκους στο..ντου?
    ερχονται επειδη δεν...βρηκαν αλλου τουαλετα?
    α ρε ελλαδα....οπου και να πανε...
    σε σενα παντοτε...γυρνανε!!!
    εν σκηναις δικαιων,ο βασιλειος ο βουλγαροκτονος
    και ολοι οι αυτοκρατορες μας!!!
    ακου ..ουτσεκα στην ελλαδα...
    γιωργακη που τους εφερες....
    στον ..αγυρυστο ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ισχυει κατι τετοιο θα πρεπει οι αρχηγοι της αντιμνημονιακης αντιπολιτευσης να το αναφερουν στον κοσμο,να το κανουν θεμα,να τους ξεμπροστιασουν τωρα,σημερα.πιστευω οτι ειναι οι αντιστοιχες δυναμεις καταστολης αλλων χωρων,ομοιες με τις ελληνικες,που ειδαμε να εκπαιδευονται στο κιλκις.ειναι λογικο να μην βαλουν την ελληνικη δυναμη καταστολης εναντιον ελληνων.παντως αν εστειλαν ξενες δυναμεις,να ειναι ετοιμοι να τους στειλουμε πισω φερετρα,οπως στο ιρακ,αφγανισταν,βιετναμ κλπ.μην ξεχνανε οτι οι ελληνες υπηρετουν στο στρατο και ολο και κατι θυμομαστε.οποιος εχει πληροφοριες να τις διοχετευση εδω και στα κομματα της αντιπολιτευσης τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε είναι ασφαλείς οι πληροφορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια διάψευση. Αλλά το έβαλα με ερωτηματικό, επειδή θεωρώ πως ίσως να πρόκειται για προσπάθεια εκφοβισμού για την απεργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή την τελευταία εβδομάδα κάπου εκεί βοσκούσα και εγώ ένα έχω να σας αναφέρω στα σύνορα μεταξύ Σκοπιων-Ελλάδας δεν κινείται τίποτα επίσης οι Σκοπιανοι έχουν χαλάρωση υπερβολικά.Το ανησυχητικό είναι εάν είναι επαληθευμένες οι πληροφορίες για τους λεγεωνάριους ,γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτούς στέλνουν να τα σκαλίζουν πρώτα και μετά περνούν φωτιά.Καλο παράδειγμα είναι η Λιβυη.Αναφέρουν μαύρους που έχουν εξοπλισμό και μιλάνε γαλλικά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα κατεβουμε 1000000 στο κεντρο μαγκες δε παν να φερουν κ εξωγηινους,δε θα μας κανουν τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή γνωρίζουν ότι η αστυνομία και ο στρατός δεν πρόκειται να επέμβει για να διαλύσει τις διαδηλώσεις των επόμενων ημερών, τους έστειλαν από το ΔΝΤ και την ΕΕ για να προκαλέσουν τα επεισόδια προβοκάροντας τις διαδηλώσεις! Ως αντίμετρα προτείνω :
    1. Οι διαδηλωτές ας οργανωθούν σε ομάδες με κοινό προορισμό και στόχο προσυμφωνημένο για να εμφανισθούν όλοι μαζί στο συμφωνημένο μέρος από παντού.
    2. Οργάνωση πολλών εστιών συγκεντρώσεων σε διάφορα μέρη.
    3. Η κάθε ομάδα ελέγχει τα μέλη της και τα περιφρουρεί (καλό είναι όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας τους μαζί για έλεγχο ώστε να μην παρεισφρίσουν ξένα στοιχεία).
    4. Οι συγκεντρώσεις να γίνονται με την μέθοδο του αντιπερισπασμού, σε διαφορετικό χρόνο και τόπο απο διαφορετικές ομάδες.Για παράδειγμα μπορούν να οριστούν τρία διαφορετικά μέρη κατάληξης των ομάδων ώστε άν κάποια από αυτές "αποκρουσθεί" οι άλλες θα δράσουν ανενόχλητες.
    Καλή Επιτυχία και προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia shmera gia auto to thema tsekara tin pliroforia kai einai 100 tis 100%alitheis apo megalo kefali stin athina na eistai pollu prosextiki aurio kai se egrigorsi panta ta matia sas kai ta aftia sas anixta kalh epitixia!!Elin stratiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέντε ημέρες έχουν περάσει και δεν είδαμε τίποτε. Δεν είδα και την είδηση αυτή πουθενά αλλού. Μήπως είναι απλώς φήμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μία από τις προτάσεις του ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ είναι και η εκπομπή του Πρετεντέρη στο Μέγα ή πρόκειται για πληρωμένη διαφήμιση; Ότι από τα δύο και αν ισχύει ο λόγος σας είναι τουλάχιστον αναξιόπιστος....

    radical30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάστε και αυτό γιατί σε λίγο θα τρελαθούμε. Κατηγορούμε τους άλλους για παπαγαλάκια.... τι να πω http://osaperas.yooblog.gr/2008/12/22/286/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ που μαας προτείνεις το λινκ, ξέρεις για πότε αναφέρεται; Ή το πετάς για να ισχυριστείς ότι τα ιστολόγια είναι "παπαγαλάκια"; Μάλλον το δεύτερον, αφού το λινκ σου αναφέρεται σε περιστατικό που έγινε ΠΕΡΥΣΙ.
    Άστο... Κάηκες που λένε. Πριν να βάζεις παραπομπές, ψάχνε τις ημερομηνίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]