Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία γυναίκα μηνύει τον πρωθυπουργό


Μόλις γύρισα από την ανάκριση έπεσα πάνω σ’ αυτό: Η αποκάλυψη του Στρος Καν, είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό για έγερση...
Στην αρχή λέει: Είναι τόσο ισχυρή η προπαγάνδα του καθεστώτος, που δεν πρόκειται να κουνηθεί τίποτα. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έχει συμβεί και όμως....το ανεχόμαστε. Μας το έχουν δώσει λίγο λίγο σε φέτες σαν το σαλάμι και το έχουμε ήδη χωνέψει. Το γιατί, είναι ανεξερεύνητο και μάλλον αρμοδιότητα άλλων επιστημόνων.
Και κλείνει με το εξής: Εμείς τώρα ξέρουμε. Όλοι αυτοί θέλουν το κακό μας. Καναπέ λοιπόν και βαθύ ύπνο.. Α, και μην ξεχάσετε και τον φραπέ…


Πολλοί κατηγορούν τον πολίτη για απραξία, δεν έχω ακούσει κανέναν απ' αυτούς να προτείνει κάτι. Τι επιλογές έχουμε να δηλώσουμε τη διαφωνία μας σήμερα, ποιον τρόπο για να απαιτήσουμε δικαιοσύνη;

Αποφάσισα αφ’ εαυτής να καταγγείλω τις πράξεις τους, αφού πρώτα απευθύνθηκα στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, ο οποίος απέρριψε τη μεμονωμένη συμμετοχή μου στη συλλογική προσφυγή τους κι αφού καμία οργάνωση/συλλογικότητα στις οποίες μετέχω δεν είχε σκοπό να καταφύγει συλλογικά στη λύση αυτή. Δεν μπορούσα να μείνω άπραγη, οπότε αποφάσισα να κινήσω τη διαδικασία μόνη μου, εκτός συλλογικότητας. Το διάβημά μου θεωρείται ουτοπικό, ανυπόστατο. Η καταγγελία μου μπορεί εύκολα να ακυρωθεί, δεν είναι νομικά εμπεριστατωμένη, δεν την υπογράφει πλήθος κόσμου για να μπορέσει να σταθεί. Και το να ακυρωθεί είναι το λιγότερο, μπορεί πολύ εύκολα να στραφεί και εναντίον μου.. Είναι ο λόγος που ρωτώ, τι περιμένετε από τον πολίτη μεμονωμένα να κάνει; Σε συλλογικό επίπεδο έδωσε κανείς καμία λύση κι αντ’ αυτής εμείς προτιμήσαμε τον καναπέ; Και τον φραπέ;

Η κατάθεση στον ανακριτή
Την Πέμπτη έλαβα κλήση για ανάκριση για να εξεταστώ ως μάρτυρας στην ποινική υπόθεσή μου με αρ. πρωτ. 11791/18-10-2010 (http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/10/blog-post_3651.html). Η ανακρίτρια μου ζήτησε, εκ μέρους του Εισαγγελέα, κάποιες διευκρινήσεις (όπως ακριβώς αναφέρεται στην κλήση, βλ. συνημμένα). Δήλωσα λοιπόν συγκεκριμένα ότι μηνύω τον πρωθυπουργό και ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο, γιατί πράττουν αντίθετα απ’ ότι τους εξουσιοδότησε ο ελληνικός λαός. Ότι οι εντολές που παίρνουν από την ΕΕ και το ΔΝΤ δεν υπερισχύουν του Ελληνικού Συντάγματος. Ζήτησα την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να απαιτήσει την παύση όλων των εργασιών της κυβέρνησης έως ότου πάρουν εκ νέου εντολή. Να ερωτηθεί πρώτα ο Ελληνικός λαός αν είναι σύμφωνος με τις αποφάσεις τους.

Από τη στιγμή που αποφάσισα να μπω σ' αυτή τη διαδικασία ήξερα ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ή κανένα ή πολύ κακό, με ένα ποσοστό μηδαμινό να δικαιωθώ. Το επέλεξα γιατί το βρήκα πολύ καλύτερο από το τίποτα (το τίποτα που είχαν να προτείνουν οι συλλογικότητες).

Εχω την αίσθηση ότι αυτοί που κατηγορούν είναι εκτός πεδίου μάχης. Γιατί αν ήταν μέσα θα ήξεραν ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος και θα πολεμούσαν αυτόν.


Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Η ανακρίτρια ευγενέστατη, κάθε πρόταση που έγραφε με ρώταγε αν μου αρέσει ή αν θέλω να την διατυπώσει αλλιώς!!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. πιστευω πως ολος ο ελληνικος λαος επρεπε συννενεσει αν τουχει μεινει λιγο φιλοτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς φιλαράκο. Αυτη γράφτηκε και καλά έκανε. Εσύ; Μάλλον όχι. Και να σου πω και κάτι; Άλλοι γράφονται στην ιστορία και άλλους τους ξεγράφει η ιστορία. Άλλοι γράφονται στην ιστορία και αποτελεί τιμή και άλλους τους γράφει η ιστορία και αποτελεί μομφή... Διαλέγεις και παίρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον παπακωνσταντινου μυνυστε αυτος δεν εχει ασυλια για τα Τ3 Τ10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
    Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 19.30
    ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κλειστό θέατρο)
    "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-Για μια νέα πολιτική και αναπτυξιακή παιδεία."

    ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΕΘΑΝΑΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΟΣΟ Κ' ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΤΕ, ΟΣΟ Κ'ΑΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΘΗΤΕ ΑΠΟ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευγε!!! για την πρωτοβουλία. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Και να μη τη διαθέτω στο βάθμό που απαιτείται μπορώ να τη διακρίνω.
    Αν θυμάμαι καλα και ο κος Αντωνίου απο τη Χαλκίδα έχει καταθέσει σχετική μήνυση. Θα μπορούσε η μυνηττρια να επικοινωνήσει μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέν είσαι μόνη σου .Είμαστε μαζί σου και όλοι οι "αδέσμευτοι Σερράιοι αγρότες" οι οποίοι κυνηγήθηκαμε με συλήψεις χωρίς να έχουμε κλείσει καν δρόμο.Συληφθήκαμε και μόνο με την υπόθεση ότι "ΘΑ" πάμε..."ΘΑ" κάνουμε.... ότι υπέθεσαν αυτοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BRAVO MEN ALLA THA PERASEI...NTOUKOU.LES NA MIN TO EXOUN SKEFTHEI TA PRAKTORAKIA TIS APATIS...TRAPEZIKI PAGOSMIOPOIISI;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητη Στεφανια,

    εχει ξεκινησει ηδη απο τον Μαϊο του 2010 πολιτικη αγωγη και μηνυση απο τον γιατρο εκ Χαλκιδας Δημητρη Αντωνιου για εσχατη προδοσια εναντιον ολων των βουλευτων που υπεγραψαν το μνημονιο και εχω κληθει προσωπικα απο την πταισματοδικη Χαλκιδας την 28/1/2011 για προκαταρκτικη εξεταση.
    Στη εξεταση αυτη η πταισματοδικης απλως συντασσει δηλωση που συμφωνεις με την μηνυση,αλλα επιπλεον μπορεις να αναφερεις και δικα σου επιχειρηματα!
    Και αυτο διοτι τα αρθρα του Συνταγματος που παραβιαζονται ειναι πολυ περισσοτερα απ'οσα αναφερει ο κ.Αντωνιου.
    Σου συνιστω να μελετησεις την επιχειρηματολογια του καθηγητη Γεωργιου Κασσιματη,η οποια αποτελει ενα καταπληκτικο κειμενο 72 σελιδων οπου ξεμπροστιαζονται οι προδοτες!! Η μηνυση εχει ως εξης:
    ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ………

    ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

    Του…………………….
    κατοίκου……….

    Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
    Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , ε, δ, γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος.
    Επειδή κι εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη,
    ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυομένων, ύψους 50 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο κα από το καθένα των μηνυομένων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).
    Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.
    Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 2, Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097.

    πόλη.....….. μηνυτής-δηλών



    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]