Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάδα: Οι Φιλιππίνες της Ευρώπης

Εισαγωγή
Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως στη σημερινή αισχρή κατάσταση, με την άθλια πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση και με τα φερέφωνα της εξουσίας των "δάνειων δυνάμεων", την κύρια ευθύνη φέρουν οι εκπρόσωποι των πολιτών, οι βουλευτές της σιωπής και της συνενοχής, οι οποίοι ξέχασαν πως έχουν απεμπολήσει οποιοδήποτε δικαίωμα αυτοδιάθεσής τους σε πολιτικές, πρακτικές και στρατηγικές πέραν εκείνων για τις οποίες δεσμεύθηκαν έναντι των ψηφοφόρων τους Ελλήνων πολιτών. Και το δικαίωμα της πολιτικής τους αυτοδιαχείρισης το απώλεσαν με την έκθεσή τους στην ψήφο του Ελληνικού λαού.
Αυτοί, λοιπόν, οι εκπρόσωποι του λαού, δεν έχουν κανένα δικαίωμα αποδοχής άλλων ιδεών και πολιτικών, πέραν εκείνων που με σαφήνεια έχουν δηλώσει προεκλογικά. Οποιαδήποτε προσχώρησή τους σε συμφέροντα τρίτων, αποτελεί ουσιαστικά πολιτική ανεντιμότητα κι επειδή διακυβεύεται η εθνική κυριαρχία, αντιμετωπίζουν έως και την εσχάτη προδοσία.
Αυτοί, οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προεξαρχόντων των κυβερνητικών βουλευτών, φέρουν ακέραια την ευθύνη της οποιαδήποτε κυβερνητικής παρεκτροπής, αφού αποτελούν τους πυλώνες της κοινοβουλευτικής ισχύος και της οικονομικής χούντας που έχει επιβληθεί από την ημέρα της υπογραφής του περίφημου μνημονίου.
Προς αυτούς τους Έλληνες βουλευτές απευθύνεται ο Dr Nielsen Knudsen, μέσα από μία του επιστολή, προσπαθώντας να τους καταδείξει την σκληρή πραγματικότητα αλλά και το χρέος και την ευθύνη που φέρουν έναντι της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Αξίζει να παρατηρήσουμε πως σκέφτονται κάποιοι μη Έλληνες για την Ελλάδα και να αναλογιστούμε το τι κάνουν κάποιοι Έλληνες για την υποτιθέμενη πατρίδα τους.
Κωνσταντίνος Μιχαήλ

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της «Lebensraum». Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας συναγωνίζεται και εμπνέεται από τον Φασισμό της «περιούσιας φυλής» του Χίτλερ. Η βρώμικη Ιστορία επαναλαμβάνεται. Και εσείς, Έλληνες, είσαστε στο μάτι του τυφώνος. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της Lebensraum και της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ...«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.
ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.
Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6%!!!).
Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ...εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!!!
Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
 • Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
 • ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
 • Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
 • Και τώρα, ποιός ωφελείται;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ...«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην... Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΨΗΛΑ ,ΝΑ ΖΗΤΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ? ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΚΥΡΙΩΣ- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΑΦΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΣΑ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ Ο KUNDSEN ,ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...... -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από τον τίτλο μόνον «Ελλάδα: Οι Φιλιππίνες της Ευρώπης», κάποιος μπορεί εύκολα να κάνει μία γρήγορη ιστορική αντιπαράθεση μεταξύ της Ελλάδος και των Φιλιππίνων. Οι Φιλιππίνες (επίσημα Δημοκρατία των Φιλιππίνων, Φιλιππινέζικα Repúbliká ng̃ Pilipinas, Αγγλικά: Republic of the Philippines) είναι μία νησιωτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων αποτελείται από 7.107 νησιά στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, συνολικής έκτασης 300.000 km² και πληθυσμό που πλησιάζει τα 90 εκατομμύρια. Πρωτεύουσα είναι η Μανίλα και μεγαλύτερη πόλη το προάστιό της Κεζόν.

  Από το 1946, το πρόσφατα ανεξάρτητο Φιλιππινέζικο κράτος έχει να αντιμετωπίσει την πολιτική αστάθεια με τις διάφορες επαναστατικές ομάδες. Στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στην αρχή της δεκαετίας του '70 γνώρισε οικονομική ανάπτυξη που ήταν η δεύτερη στην Ασία, μετά την Ιαπωνία. Ο Φερδινάντο Μάρκος ήταν τότε εκλεγμένος Πρόεδρος. Ο Μάρκος κήρυξε στρατιωτικό νόμο στις 21 Σεπτεμβρίου 1972 και κυβέρνησε τη χώρα δικτατορικά.

  Στις 21 Αυγούστου 1983 δολοφονήθηκε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Νινόι Ακίνο κατά την επιστροφή του από εξορία στις ΗΠΑ. Από τον Ιανουάριο του 1986, ο Μάρκος επέτρεψε να γίνουν αιφνιδιαστικές εκλογές, μετά από μεγάλες διαμαρτυρίες. Η Κορασόν Ακίνο όμως, η χήρα του Νινόι Ακίνο, αναγνωρίστηκε ως νικήτρια των αιφνιδιαστικών εκλογών και ανέλαβε μία κυβέρνηση που ξεκίνησε τη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης. Ο Μάρκος, η οικογένειά του και μερικοί από τους συμμάχους του κατέφυγαν στη Χαβάη (Ferdinand Marcos, Ousted Leader Of Philippines, Dies at 72 in Exile - The New York Times).

  Μετά τα γεγονότα του 1986 και την επιστροφή στη δημοκρατία, η οικονομία επλήγη από την ασιατική οικονομική κρίση του 1997. Ένα νέο επαναστατικό κίνημα οδήγησε στην πτώση του επόμενου Προέδρου, Τζόζεφ Εστράδα. Η κυβέρνηση της Προέδρου Γκλόρια Αρόγιο κατηγορήθηκε για διαφθορά και νοθεία στις εκλογές. Το 2009 πέθανε η Κορασόν Ακίνο και τον επόμενο χρόνο ο γιος της, Μπενίνιο, εξελέγη στο ύπατο αξίωμα.

  Είναι λοιπόν ο Geoffrey του ΠΑΣΟΚ ο Φερδινάντο Μάρκος της Ελλάδος; Μάλλον, αν τούτο μας βοηθάει να καταλάβουμε την παρούσα της Ελλάδος προβληματική.

  Άρα και η Ελλάδα χρειάζεται εδώ και τώρα μία μεταβατική κυβέρνηση γιά την διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης. Το ζητούμενο όμως δεν είναι απλά να ρίξουμε τόν Geoffrey του ΠΑΣΟΚ καί να βγάλουμε τόν Σαμαρά της ‘νέας’ ΝΔ.

  Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε το σαμάρι που μας φόρεσαν. Ούτε ο Geoffrey του ΠΑΣΟΚ ούτε ο Σαμαρά της ‘νέας’ ΝΔ είναι ορθολογικές λύσεις. Η μόνη ορθή λύση είναι εκείνη της ελληνικά αυθεντικής δημοκρατίας (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/Constitution-of-the-Athenians-in-the-4th-century-BC.png).

  Αλλά, γιά ην εφαρμογή της ελληνικά αυθεντικής δημοκρατίας, κάποιοι πρέπει να βγάλουν πρώτα τις παρωπίδες. Γιά να μην τραβάμε όσα τραβάμε. Γιά να μην μένουμε στάσιμοι στον βιασμό μας. Διότι δεν είμαστε άξιοι της αθλιότητας που μας ετοιμάζουν.

  Τολμάμε να κάνουμε τις προσωπικές μας υπερβάσεις; Είναι ή όχι καιρός να καθήσουμε απέναντι στις προσωπικές μας ευθύνες; Πρέπει ή όχι να κοιτάζουμε πέρα από την σκιά μας; Ξεχάσαμε να δίνουμε αγώνες;
  Το άιτημα λοιπόν της γενικής απεργίας την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 (http://anarmodios.wordpress.com/2011/02/15/1-197/), δεν είναι ούτε προς τον Geoffrey του ΠΑΣΟΚ ούτε προς τον Σαμαρά της ‘νέας’ ΝΔ. Το αίτημα πρέπει να είναι προς όλον τον ελληνικό λαό και ελληνικό έθνος, πέραν της Ελλάδος και της Κύπρου, να βγάλουμε επιτέλους όλοι μαζί το σαμάρι που μας φόρεσαν. Το αίτημα είναι η ανατροπή του όλου πολιτικού συστήματος και η μετάβαση σε μία ελληνικά αυθεντική δημοκρατία, μέσω μία νομικά νόμιμης διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης.

  Γένειτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι συγκλονιστικό το άρθρο και διαφωτιστικό το παραπάνω σχόλιο. Το λυπηρό είναι ότι ο κόσμος βρίσκεται στην ίδια νάρκωση, στο ίδιο μούδιασμα με πέρυσι τέτοια εποχή και δεν διεκδικεί την απόδωση δικαιοσύνης. Κυρίως επειδή δεν ενημερώθηκε αρκετά, εν μέρει επειδή τον παραλύει ο φόβος.

  Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΕΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]