Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόνο με την συνοδεία των ΜΑΤ κυκλοφορεί ο Παπανδρέου

  • Πώς μπορεί να υπονοεί έστω ο Γιώργος Παπανδρέου ότι είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων, όταν ξέρει πως δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει χωρίς ειδική προστασία;

Οι μετακινήσεις του Πρωθυπουργού ανά την Ελλάδα συνοδεύονται πλέον από τα ΜΑΤ!!! O tempora, o mores! Ποιος θα πίστευε πριν λίγο καιρό αυτό το κατάντημα της Δημοκρατίας μας. Εικόνες πλήρως καθεστωτισμού που όμοιες τους δεν έχει ξαναζήσει η χώρα μας.

Κοζάνη εν έτη 2011. «Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ» φώναζαν οι διαδηλωτές, που συγκεντρώθηκαν κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, για να διαμαρτυρηθούν στη πολιτική του, και δέχτηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ που έχουν εντολή πλέον να συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ!

Ενός Πρωθυπουργού που η συμπεριφορά του προκαλεί θλίψη και προβληματισμό. Γιατί με το να απαξιώνει προκλητικά ο Πρωθυπουργός τον πρώτο εκλεγμένο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, «ξεχνώντας» να επισκεφθεί την Περιφέρεια για να ακούσει τις προτάσεις και τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, την ίδια ώρα που βρίσκει χρόνο και συναντιέται με κομματικούς του φίλους, ένα μόνο επιτυγχάνει: Την υποκατάσταση του θεσμικού του ρόλου που θα όφειλε να έχει ως πρωθυπουργός, από το μανδύα του κομματάρχη, περασμένων εποχών.

Ενός Πρωθυπουργού που προφανώς αγχωμένος από την ανυπαρξία οποιασδήποτε αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης του, εξαγγέλλει για…. δεύτερη φορά, τη δημιουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη, έργο που η κυβέρνηση της Ν.Δ. προετοίμασε, αλλά ο ίδιος σταμάτησε λίγο μετά τις εθνικές εκλογές.

Ενός Πρωθυπουργού που στην επίσκεψη του στη Κοζάνη αντί να κοιτάξει κατάματα την αγωνία των ανέργων που δημιούργησε η πολιτική του στην -πράσινη πολιτικά- πόλη της Μακεδονίας (ανεργία στο 17,2 % από 9,3 % που ήταν πριν έναν χρόνο), προτίμησε να τους … ξυλοφορτώσει μέσω των ΜΑΤ.

Τι είπατε; Αυτά όμως δεν έτυχαν της ανάλογης προβολής από τα ΜΜΕ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τα οπλοπολυβόλα και οι δυνάμεις καταστολής παντου οπου υπάρχουν κυβερνητικοί είναι διαταγή της ΕΕ.

    Το σύστημα εχει αλλάξει αρκετά ωστε να γίνονται ορατές πλεον μερικές απο τις νεες δομες που εφαρμόζονται σταδιακά.

    Έχουμε μπεί πια στην μετα-δημοκρατική εποχή και βαδίζουμε προς τον ολοκληρωτισμό των διεθνων τραπεζιτών βασισμένο σε δικες τους εμπεύσεις και βαλμένο σε επιστημοκικά καλούπια απο τους Μαρξ και Ενγκελ, τους οποίους χρηματοδότησαν γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό.

    Το 1984 άργησε λιγο αλλά μας βρηκε. Οταν αρχίσουν να μας λενε τρομοκράτες καθε που πληρώνουμε με μετρητά τοτε πια δεν θα εχει κανένας αμφιβολίες για το τι μας έλαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΝΤΡΕΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 9.51 -ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]