Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης;

  • Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως
    "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!

Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων… οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».
Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία –διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.

Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην… Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή… θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Ζώντας στην Θράκη και αντιλαμβανόμενος πως η εγκληματική ανεπάρκεια των Ελληνικών κυβερνήσεων καθιστά τον Ελληνισμό της Θράκης αιχμάλωτο του οιουδήποτε, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να καταβάλω οποιαδήποτε εισφορά στα ταμεία του Ελληνικού κράτους.
Η κοινή λογική προτάσσει, πως ίσως θα έπρεπε όλοι όσοι κατοικούμε στην Θράκη να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην καταβάλουμε δεκάρα τσακιστή στο κράτος των Αθηνών έως ότου οι συγκεκριμένες αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες επιδιορθώσουν το «λάθος» τους.
Άλλωστε, γιατί να συνεισφέρουμε σε ένα κράτος που μας έχει εγκαταλείψει στις διαθέσεις της Άγκυρας και μας αφήνει να χαρακτηριζόμαστε ως πολίτες κάποιου άλλου κράτους (και μάλιστα ανεξάρτητου);

Μπείτε εδώ [Θράκη]


Κωνσταντίνος

ΥΓ. Στην επανάσταση του 1821 κινδυνέψαμε κάποια στιγμή να καταλήξουμε με κρατίδια-πριγκηπάτα στις ελευθερωμένες περιοχές. Το παλιό σχέδιο του διαμελισμού του ελληνισμού βρίσκεται πάντα σε ισχύ.

Διότι δεν πρέπει να βρεθεί, κατά τον σχεδιασμό τους, ΠΟΤΕ ο ελληνικός λαός να ζει μέσα σε ένα πλαίσιο ευνομίας και ανάπτυξης. Προκοπής και νοικοκυριού. Τα έχουν μαζί μας. Οχι μόνο για γεωπολιτικούς και για “γεωλογικούς” λόγους. Εχουν κι άλλους λόγους, δικούς τους. Ψυχολογικούς ίσως.

Αφιερωμένη λοιπόν η ανάρτηση σε μερικούς μερικούς που μόλις μιλήσει κάποιος για την εχθρότητα των ξένων εναντίον της ελλάδας, τον μέμφονται με την στερεότυπη φράση: “ναι για όλα τα δεινά μας φταίνε οι άλλοι τώρα”.

Φταίνε ΚΑΙ οι άλλοι πατριώτες. Κι όχι μόνο φταίνε. Σχέδια έχουν. Και χάρτες. Ιδού τι ονειρεύονται για την Θράκη. Και για άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

Θραξ Αναρμόδιος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

42 σχόλια :

  1. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ,ΡΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε Κώστα πλακα μας κανεις??? εδώ στο google γραφεις Θράκη στα ελληνικα και σε πάει στη Βουλγαρία!!!!!! ορίστε και για του λόγου το αληθές!

    http://snapplr.com/tdf1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρησιμοποιήστε το Google Earth και κάντε ζουμ πάνω στη Θράκη. Στη συνέχεια αφήστε το ποντίκι πάνω στην Κομοτηνή... Τέτοιες πλάκες δεν γίνονται παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ειναι ο "παραγωγικος" αντιπροεδρος της κυβερνησης τωρα???

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε δεν το είπα ειρωνικά το πιστεύω αυτό που λες το είδα... και σου λέω εδώ αν γράψεις Θράκη βγάζει σαν κεντρο την Βουλγαρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το δημοκρατία της δυτικής Θράκης μας πείραξε?? ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ??? έτσι όπως τα κάναμε τόσα χρονια έτσι θα τα λουστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιταξτε εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Provisional_Government_of_Western_Thrace
    Aναφερεται στο 1913. Τωρα γιατι το Google το εχει σε χαρτεs του 2010, αυτο ειναι αλλο μυστηριο. Μηπωs το 1913 υπογραψαμε συνθηκεs που θα ισχυουν μονο για 100 χρονια; Τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν για να αφήσουμε τις μακακίες και να είμαστε πιο σωστοί σε αυτά που γίνονται ανάρτησει και σχολιασμός από όλους εμάς.
    Δεν μπορείς να βάζεις συμπέρασμα μόνο απο τι αναφέρει μια κουκίδα στο προγραμμα της google το περιβόητο google earth αλλά θα πρέπει να διαβάζουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται το καθετι.
    Παραθέτει στο wikipedia για το πως λεγόταν η περιοχή πριν την απελευθερώση ο ελληνικός στρατος κατα τους βαλκανικούς πολέμους.΄
    Να είμαστε σοβαροί στο τι γράφουμε γιατι όλοι εμεις που αγαπάμε αυτή την χωρα εθνικιστες ή μη θα καταντήσουμε γραφικοί στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η wikipedia αναφέρεται στις αρχές του 20ου αιώνα. Η google αναφέρεται στο σήμερα... Κάτι επ' αυτού; Εμείς ζούμε στο σήμερα ή είμαστε 100 χρόνια πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραφικός ειναι αυτός που κλείνει τα μάτια στο εξόφθαλμο φίλε μου. κανείς άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το google earth αναφερεται και στο παρελθόν αγαπητε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, ας γράψει και για τους αρχαίους Θράκες τότε. Δεν ειναι κακο. Ή να γραφει μονο στα τουρκικα τις περιοχες, τι λες? δεν θα ειναι καλυτερα? 21ος αιωνας! Σου λεει κατι ή επειδη η google θελει να γραφει οτι της γουσταρει εμεις πρεπει να λεμε, ναι? Ρε δεν πηδιομαστε απο το παραθυρο λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θεμα με την Θρακη δεν ειναι αστειο. Επειδη πολλα ακουγονται και καποιοι παρααλωνιζουν εκει και αλλα που δεν θελω να αναφερω, καλυτερα να προσεχουμε κατι τετοιεs λεπτομερειεs.
    Κατι αλλο να ρωτησω θελω, Στο Καζακσταν η ταμπελα μπροστα στον ΓΑΠ εγραφε TROIKA - GREECE, ναι η' οχι; Στα αλλα κρατη γιατι δεν υπηρχε η λεξη TROIKA; Κατι τετοιεs λεπτομερειεs λενε πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Δυτικη Θρακη δεν απελευθερωθηκε κατα τους Βαλκανικους πολεμους.
    Δοθηκε ως βουλγαρικο εδαφος μαζι με το Μελενοικο,το Πετριτσι και το Νευροκοπι με την Συνθηκη Ειρηνης του βουκουρεστιου το 1913.
    Η Δ.Θρακη απελευθερωθηκε πληρως την 29η Μαϊου του 1920!!
    Ηταν μεχρι τοτε υπο βουλγαρικη κατοχη,δλδ τμημα της Βουλγαριας και οχι ανεξαρτητο κρατιδιο!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ δεν είμαι χρυσαυγίτης, όπως ο Χρηστος /ἐλλᾶς, αλλά θα γίνω.
    Απόλλων888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού το Goοgle Earth είναι ξέφραγο αμπέλι (όπως η Wikipedia και το Wikidictionary) όπου όποιος θέλει μπαίνει και γράφει ό,τι θέλει ("συνεισφέρει", κατά το Google Earth, με τοπωνύμια, φωτογραφίες, κτλ) μαντεύουμε όλοι ποιοί μπορεί να βρίσκονται πίσω από αυτή την "προσθήκη". Αυτά είναι τα πικρά φρούτα του διαδικτύου.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σημείο αναφέρεται σε αυτό:
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1_%CE%94%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%98%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82
    ή στην αγγλική έκδοση σε αυτό:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Provisional_Government_of_Western_Thrace

    Αν πιστεύετε ότι οι συγκερκιμένες αναφορές δεν ανταποκρίνονται στην ιστορική αλήθεια, αλλάξτε τα ανάλογα άρθρα στην wikipedia και προσθέστε τις σωστές ιστορικές αναφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα.

    Οσον αφορά στο TRIOKA - GREECE, o όρος Τρόϊκα δεν αναφέρεται στη "δική μας" Τρόϊκα, αλλά έτσι ονομάζεται η διοικούσα επιτροπή. Τον όρο TROIKA μπροστά από το όνομα τους το είχαν και άλλοι εκπρόσωποι κρατών που δεν έχουν σχέση με το ΔΝΤ.

    Οσον αφορά στην ανάρτηση, θα πρέπει να τη διαβάσουμε, αλλά αντί να θυμώσουμε απλώς, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτούμε πως θα αντιδράσουμε.

    Ο τρόπος που προτείνεις Κωνσταντίνε, με βρίσκει αντίθετο και ο λόγος είναι ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εχθρού. Διότι αν αρχίσουν οι Θρακιώτες να μην πληρώνουν στο δημόσιο, στην ουσία θα βοηθούν τον εχθρό, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τους υπόλοιπους Ελληνες.

    Αυτό που πρέπει να ζητήσουμε, δεν είναι αν οι Θρακιώτες θέλουν να είναι Ελληνες. Το έχουν αποδείξει. Η ερώτηση είναι αν οι υπόλοιποι Ελληνες θέλουν τη Θράκη Ελληνική. Αν τη θέλουν, να στείλουμε όλοι email στην βρωμερή google και στην Corel (έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα) να αλλάξουν το γ@μημ3ν0 τους software και να αναφέρονται στη χώρα μας με σεβασμό, αλλιώς κανείς μας δε θα ξαναχρησιμοποιήσει τα άθλια προγράμματα τους.

    Θα μπορούσαμε επίσης να τους γράψουμε στα @ρχΙδΙ@ μας και απλώς να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία (διαδικτυακή στην αρχή) εναντίον της Corel. Να φτιάξουμε π.χ. αφίσσες που να έχουν το όνομα της Corel και δίπλα ένα μότο π.χ. "προγράμματα για προδότες", ή "τα γραφικά των προδοτών" ή κάτι τέτοιο.

    Αν κάτω από κάθε δική μας ανάρτηση έχουμε ένα email επικοινωνίας (π.χ. του Κωνσταντίνου ή - αν δε θέλει ο Κωνσταντίνος - το δικό μου) να είστε σίγουροι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μας για να σταματήσουν την εκστρατεία δυσφήμησης...

    Τον εχθρό πρέπει να τον πολεμάμε με τα όπλα του. Αντιπροπαγάνδα στην προπαγάνδα και αντιδιαφήμιση στη διαφήμιση.

    Για την google, δε θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, αν και πιστεύω ότι ούτε αυτοί θα θέλουν να τους κράζουν όλα τα blog ταυτόχρονα. Μπορούμε πάντως να το δοκιμάσουμε.

    Φιλικά,

    Θαλαμοφύλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απογοητευτικό! H cyber κυβέρνηση χαίρεται που πρωτοστατεί στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση παραδίδοντας τους πολίτες της σε όποιον ενδιαφέρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην τρελαίνεσαι...

    Η αναφορά είναι από την wikipedia ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ [W] και είναι ιστορική.

    H Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης (τουρ. Batı Trakya Bağımsız Hükümeti) ήταν ένα μικρό, προσωρινό κράτος που ιδρύθηκε στην Δυτική Θράκη από τις 31 Αυγούστου έως τις 25 Οκτωβρίου του 1913

    http://el.wikipedia.org/wiki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν, επειδή κάποιος έγραψε αυθαίρετα ό,τι του κατέβηκε στο κεφάλι (ή για δικούς του προφανείς λόγους), δεν σημαίνει ότι η wikipedia ή η google μπορούν χωρίς κανέναν έλεγχο να το αναπαράγουν. Και κάτι ακόμη. ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν υπήρξε, ούτε για 1 έστω ώρα, ανεξάρτητο κράτος δυτικής Θράκης. Αμέσως μετά την απελευθέρωση της περιοχής από τις συμμαχικές δυνάμεις (αναφέρομαι στις αρχές του 20ου αιώνα) στην πόλη της Κομοτηνής έκανε την έδρα του Γάλλος στρατηγός που του ανατέθηκε η προσωρινή διοίκηση της Θράκης (ολόκληρης). Μην μπερδεύουμε, τουλάχιστον, τα ιστορικά στοιχεία και γράφουμε (το λιγότερο) ανοησίες.
    Ερχόμενοι στο σήμερα, η ανοησία της Google γίνεται μεγαλύτερη, σύμφωνα με τα ιστορικά γραφόμενα (αλλά και τα διαστρεβλωμένα). Ο χάρτης της σήμερα παρουσιάζει μία Ελληνική γεωγραφική περιοχή ως μη Ελληνική. Και αυτό συμβαίνει σήμερα. Το κατανοούμε; Αν όχι, τολμήστε να πάτε στην wikipedia και να γράψετε πως η Καλιφόρνια είναι ανεξάρτητο βόρειο κρατίδιο του Μέξικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και για να είμαστε και πιο "ΣΟΒΑΡΟΙ" θέλω να υπενθυμίσω στο .Ανωνυμο παραπάνω πως κάπως έτσι..από "κουκίδα" ξεκίνησε και το "Μακεδονικό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επίσης να έχουμε υπόψη πως ποτέ δεν έγινε κάποιο ανάλογο "λάθος" που να λέει την Κωνσταντινούπολη ανατ.Ελλάδα .η τα Σκόπια δυτ.Ελλάδα...κλπ...Τα "λαθη" γίνονται μόνον εις-βάρος της Ελλάδος...ΤΥΧΑΙΟ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ WIKIPEDIA ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ 1913. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η είδηση ειναι ψευδης. Πουθενα στο Google-Earth δεν γραφει Δημοκρατια της Δυτικης Θρακης.
    Ελεγξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. em,
    ειδεs εσυ αλλεs χωρεs να εχουν την λεξη TROIKA πριν το ονομα τηs χωραs; Εγω που ειδα το video απο Καζακσταν δεν βλεπω αλλη χωρα να εχει την λεξη ΤROIKA πριν το ονομα τηs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς nikospag
    Η είδηση είναι αληθινότατη. Το έχουμε ελέγξει ξανά και ξανά. Εσύ έλεγξέ το καλύτερα κι βάλε το ποντίκι σου πάνω στην Κομοτηνή για να δεις τι θα σου βγάλει.
    Μην βιάζεσαι να χαρακτηρίζεις, όταν δεν έχεις ελέγξε επισταμένως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κωνσταντίνε, δε κατάλαβες ότι τώρα θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν αναξιόπιστο; Γνωστή η μέθοδός τους. Πετάνε λέξεις και δημιουργούν ομίχλη για να κάνουν κάποιους αφελείς να ταλαντευτούν για το αληθές.
    Μην τους δίνεις σημασία κι εσύ και οι αναγνώστες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα!!!
    Ο χαρακτηρισμός "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης" δεν είναι από το Google-Earth αλλά από κάποιον "ταλιμπάν" κατοίκο της περιοχής ο οποίος έβαλε το συγκεκριμένο tag.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε 10:46 π.μ.
    το κείμενο κατηγορεί την Google επειδή δέχεται χωρίς ελεγχο ότι τους γράψει ο οποιοσδήποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επίσης, μία λανθασμένη (ιστορική) αναφορά, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για το σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πράγματι η κουκίδα έχει τοποθετηθεί στην λίστα "μέρη", δηλαδή από κάποιον ιδιώτη. Δύο είναι τα ερωτήματα όμως:
    1)Αν έχει ενημερωθεί η Google για την ανάρτηση και, αν ναι, τι μέτρα έχει λάβει.
    2)Γιατί φαίνεται από τόσο μακρινό zoom (371km ύψος )πριν ακόμη από ονόματα ελληνικών πόλεων ή περιφερειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "το κείμενο κατηγορεί την Google επειδή δέχεται χωρίς ελεγχο ότι τους γράψει ο οποιοσδήποτε... "

    Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν η Google να μπορεί να ελέγξει τα εκατομύρια των tags που δέχεται κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τοτε η Google θα πρέπει να πληρώσει ένα πολύ καλό πρόστιμο επειδή παραποίησε χάρτη εθνικών ορίων. Ειμαστε σε δύσκολη θέση, ας βγάλουμε και μερικά λεφτά και να δούμε αν θα ξανατολμήσουν κάποιοι να αυθαιρετούν εις βάρος της χώρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν περιμένες από την Google να πληρώσει πρόστιμο σώθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 0λ0ι όσοι μένουν και ψηφίζουν στην ΘΡΑΚΗ είναι απολύτως υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και για ότι πρόκειται να συμβεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O Κωσταντίνος εχει δικιο. Ειναι μια ξεκάθαρη διαστρεύλωση του ονόματος αυτης της Ελληνικής περιοχής.
    Το Google Earth, θα επρεπε να ειχε ενημερωθει απο Ελληνικο υποκαταστημα στον Πυργο των Αθηνων /Αμπελοκηποι (εαν ευρήσκεται ακομη εκει ) οτι το ονομα αυτης της περιοχης ειναι ¨Δυτικη Θράκη¨" και οχι να εμφανίζεται χωρις ονομα με μονη την σκοπιμη εμφανιση του placemark "Provisional Government of Western Thrace" το οποιο εβαλε καποιος "ιδιωτης". Ειναι περιεργο που ολες οι περιοχες της Ελλάδος στο Google Earth εχουν το ονομα τους εκτός της Θράκης το οποιο ειναι ευθυνη της Google Ελλας. Το Κοστασχαν ας απαιτησει απο την Google Earth να αφαιρεσει το πιο πανω τοπωνυμιο και να το αντικαταστησει με το επισημο ονομα αυτης της Ελληνικης περιοχης. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάγκες κάποιος έχει κανει post στο Google φωτογραφία και την έχει ονομάσει Δημοκρατία Δυτικής Θράκης. Οποιοσδήποτε υποθέτω μπορεί να το κάνει εύκολα. Μην τρελαινεστε και λίγο ψυχραιμία..θα την πάρουν όπως πάμε αλλά όχι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @10 Δεκεμβρίου 2010 11:40 π.μ.

    "0λ0ι όσοι μένουν και ψηφίζουν στην ΘΡΑΚΗ είναι απολύτως υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και για ότι πρόκειται να συμβεί."

    0λ0ι όσοι μένουν και ψηφίζουν στην ΑΘΗΝΑ είναι απολύτως υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και για ότι πρόκειται να συμβεί στη ΘΡΑΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Κωσταντινο
    Ελεγξα φιλε μου, επισταμενως.
    Εχει ενα κιτρινο placemark, που αναφερεται σε κτηριο και οχι σε περιοχη, οπως και το δημαρχειο.
    Επισης το "Provisional Government of Western Thrace"
    δεν σημαινει "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!

    Και ειμαι καραδεξιος εθνικιστης, και κυνηγαω οσους εποφθαλμιουν την Θρακη.
    Και επιμενω οτι η ειδηση ειναι ψευδης, ετσι οπως παρουσιαζεται.
    ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς ανωνυμο
    Δεν ειπα κανεναν αναξιοπιστο φιλε μου.
    Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. και βιαστικο μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]