Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανηγυρίζει το ΔΝΤ για τη νίκη Παπανδρέου


Οι Ελληνες κατάλαβαν ότι γίνεται για το καλό τους και ψήφισαν υπέρ του ΠΑΣΟΚ δήλωσε χωρίς ντροπή ο σοσιαλιστής Στρος Καν. Ξέχασε ότι η συντρπτική πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε την ελληνική παρέα του.

Η εξοργιστική δήλωση του Στρος Καν
Η νίκη του κυβερνώντος κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξητου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) έγινε κατανοητό από τους πολίτες, δήλωσε σήμερα ο γενικόςδιευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter...
«Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουνσυγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση τηςισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων, των πλέον ευάλωτων»,εξήγησε ο Ντομινίκ Στρος-Καν. «Όταν τα έλεγα αυτά, μού έλεγαν, 'ναι... αλλά το ΔΝΤ είναι φιλελεύθερο... Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ότι η αριστερά στην εξουσία νίκησε», είπε. «Η κυβέρνηση της Ελλάδας με το πρόγραμμα του ΔΝΤ έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και η κοινή γνώμη υποστήριξε την κυβέρνηση», πρόσθεσε. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν. Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρόπρόγραμμα που οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφίατου την υπάρχουσα κυβέρνηση», είπε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μην χαιρεστε κ.Καν!!
    Οση προπαγανδα και να χρησιμοποιειτε, ο ΓΑΠ θα πεσει μεσα σε μερικους μηνες!!
    Εδω'θα μαστε!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε και να ήξεραν τι τσουνάμι έρχεται!

    Έλληνες μην μασάτε, πάμε γοργά και σταθερά για τα κεφάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]