Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κ. Παπανδρέου δεν κατάλαβε τίποτα

Βγήκε ο κ. Παπανδρέου με άκρατη αλαζονεία και χαρακτήρισε εθνικό σκοπό τη σωτηρία της χώρας. Έκανε λόγο για αναγκαίες θυσίες που έγιναν από όλους για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία προσθέτοντας ότι η προσπάθεια αυτή άρχισε να πιάνει τόπο και λέγοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι αυτή των μεγάλων αλλαγών για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Μα είναι δυνατόν να πιστεύει έστω κι ένας από αυτούς που ψήφισαν Καμίνη, ή Μπουτάρη, ή ακόμη και Μιχαλολιάκο ότι πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού; Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για εθνικό σκοπό η σωτηρία της πατρίδας όταν μόνο η κοινωνία υφίσταται τις πληγές του Μνημονίου;

Ο κ. Πρωθυπουργός, όπως είπε, πήρε το μήνυμα για “συνέχιση της πορείας, οι πολίτες επέλεξαν τη σταθερότητα και απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης».

Μα ο ίδιος δεν προσπάθησε να αποσταθεροποιήσει τη χώρα με το εκβιαστικό δίλημμά του;

Απηύθυνε, επίσης, κάλεσμα συμμετοχής σε όσους απείχαν σημειώνοντας ότι δεν περισσεύει κανείς. «Καλώ κάθε πολιτική δύναμη του τόπου να αναλογιστεί τις ευθύνες της, να παραδειγματιστούν από όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη… Αυτή τη μάχη της σωτηρίας θα την κερδίσουμε γιατί είναι στόχος ζωής».

Αυτό κατάλαβαν στο ΠΑΣΟΚ κι όχι ότι ο κόσμος έδωσε ψήφο ανοχής διότι είναι παγιδευμένος στο δίλημμα που του έχουν βάλει;

Ο ελληνικός λαός θέλει να απαλλαγεί το ταχύτερο δυνατό από το Μνημόνιο, αλλά πάνω από όλα θέλει να πιάσουν τόπο οι θυσίες του, πράγμα που πολύ αμφιβάλλουμε.

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. συγνωμη μα κι εγω το ιδιο με το μ@@@κα τον Παπανδρεου καταλαβα.
    Οταν ο λαος χαριζει την ψηφο του στο καθε λαθρο-εισβολεα, ειναι ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.
    Επισης ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
    Μην ξαναακουσω λοιπον κανεναν να γκρινιαζει. Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Παπανδρέου (μαζί με τον κ. Σαμαρά) κατάλαβε πολύ καλά, ότι έχει να κάνει με ανδράποδα, πολύ καλά εκπαιδευμένα από την προπαγάδα, που τον ακολουθούν σε ότι κάνει, χωρίς καμία ικανότητα κριτικής σκέψης. Έτσι, πολύ καλά κάνουν να λένε ότι θέλουν, αφού ο Ελληνικός Λαός τους προσφέρει βήμα και εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]