Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Άγκυρα αποφάσισε τον εκτουρκισμό των περιουσιών των Ελληνοκυπρίων

  • Ο Γκιούλ ζήτησε από τις τράπεζες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες...
Ο εκτουρκισμός της ακίνητης περιουσίας των Ελληνοκυπρίων αποφασίσθηκε σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε στην Άγκυρα υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Γκιουλ , με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, αρμοδίων υπουργών , διοικητών Τραπεζών από τουρκικής πλευράς και του κ. Έρογλου και των «υπουργών» του ψευδοκράτους.
Ο κ. Γκιουλ ζήτησε από τις Τράπεζες να προχωρήσουν στις απαιτούμενες πιστώσεις ώστε η Επιτροπή Αποζημιώσεων Ακινήτων να προβεί σε όλα τις «νόμιμες ενέργειες» για την επίλυση του σημαντικού ζητήματος της ακίνητης περιουσίας των Ελληνοκυπρίων που βρίσκεται στα κατεχόμενα!
Μετά από αυτή την εξέλιξη πιστεύει κανείς ότι η Άγκυρα θα συναινέσει ποτέ σε μια διζωνική λύση;
Στο μεταξύ, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα απονείμει σήμερα τα βραβεία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Chathan House.
Το Ινστιτούτο βραβεύει από το 2005 προσωπικότητες και μη κυβερνητικές οργανώσεις που συμβάλλουν σ την βελτίωση των διεθνών σχέσεων. Τα βραβεία του 2010 θα απονεμηθούν στον Τούρκο Πρόεδρο Γκιουλ, στον Πρόεδρο της Κροατίας κ. Μέσιτς και στην υπουργό οικονομικών της Γαλλίας κ. Λαγκάρντ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]