Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τη Δευτέρα μακάκα ψηφοφόρε, ετοιμάσου να δεις το παγόβουνο!

  • Πλησιάζουμε ολοταχώς το παγόβουνο και στο κατάστρωμα ακούγεται το μουσικό σήμα του master chef
Οι σαλταδόροι της ελληνικής οικονομίας, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους της Ευρώπης, επιμένουν να κρύβουν από τους χαχόλους πολίτες το έλλειμμα ώσπου να ολοκληρωθούν οι εκλογές!

Που έχει ξανακουσθεί τέτοια συμπαιγνία αλητείας ανάμεσα σε μια κυβέρνηση και έναν ευρωπαικό οργανισμό, την Eurostat;

Φυσικά τα παπαγαλάκια του συτήματος βγάζουν τον σκασμό γι αυτή τη ξεφτίλα-μόνο που οι αριθμοί πονάνε όσο νυχτώνει.

Το έλλειμμα του 2010 θα μείνει πάνω από το 9% του ΑΕΠ, θ αγγίζει το 10%, κάτι που θα τρόμαζε ακόμη και τη γιαγιά του "Τιτανικού" περισσότερο από το παγόβουνο!

Το ποσό είναι πρωτοφανές και θα ξεπερνά 6,5 - 7 δισ. ευρώ (επιπλέον των φετινών 12,5 - 13 δισ. ευρώ) συν το γεγονός ότι η ύφεση στην οικονομία θα ξεπεράσει το 2,8 - 3,2% που συσσωρεύεται πάνω στην φετινή συρρίκνωση της οικονομίας κατά 4 - 4,5%.

Το σαπιοκάραβο "Η ωραία Ψωροκώσταινα" βουλιάζει και τα λαμόγια της διαπλοκής ετοιμάζονται να μετοικήσουν έχοντας από χρόνια εξάγει τη λεία της αρπαχτής τους σε υπεράκτιες εταιρείες.

Είναι κι αυτό ένα κέρδος από τη καλοδεχούμενη χρεοκοπία μια και θ ακουμπήσει τις χυδαίες δημιουργίες των άθλιων Τραπεζιτών και των νταβατζήδων της διαπλοκής...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η τελευταία αλλαγή που έκανες αδικεί το ιστολόγιο σου
    Διάβασα αυτό το κείμενο στο ξυπνήστε ρε και το είδα με τελείως διαφορετικό μάτι από ότι είναι εδώ
    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    κομοτηναιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]