Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διακαναλική συνέντευξη θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα


Διακαναλική συνέντευξη θα παραχωρήσει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Η αιφνιδιαστική απόφαση σηματοδοτεί μία ευρεία κινητοποίηση της κυβέρνησης εν όψει της κάλπης του Νοεμβρίου, αλλά και την απόφαση του κ. Παπανδρέου να αναλάβει προσωπικά το ρίσκο του αποτελέσματος.

O πρωθυπουργός αναμένεται τονίσει εκ νέου τη Δευτέρα ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα που θα θίγουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και ότι, αντιθέτως, θα υπάρξουν μέτρα υπέρ των κοινωνικά αδυνάτων αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αγαπητέ μου φίλε Κωνσταντίνε.
    Αυτή τη φορά δεν θα κάνω copy paste την ανάρτησή σου αλλά θα μπώ σαν μουσαφίρης (σχολιαστής).
    Αυτό που μάλλον θέλει να μας πεί ο κατοχικός πρωθυπουργός σε μετάδοση τύπου "Κωτσόβολος" (διακαναλική) δεν θα έχει σχέση με την προκαταβολική ανάληψη των ευθυνών του για το "φούμο" που θα βγάλουν τα καπνισμένα τσουκάλια (κάλπες) το βράδυ των Καλλικρατικών εκλογών.
    Πολύ φοβάμαι ότι η διακαναλική συνέντευξη που θα παραχωρήσει, θα είναι ο προπομπός κάποιων μαύρων μαντάτων για τα οποία πρέπει να προετοιμάσει αρκούντως τον ήδη βαλαντωμένο και καλώς ανησυχούντα κοσμάκη.
    Και μία ακόμη παρατήρηση
    Παλαιότερα, όταν ακόμα δεν είχαμε χάσει "μέρος" της εθνικής μας κυριαρχίας, το "διακαναλικό" το ονομάζαμε "Εθνικό δίκτυο" ,σήμερα έφυγαν όλα τα προθέματα που περιείχαν τη ρίζα "εθνικο-" και αντικαταστάθηκαν απο την ρίζα "δια-" π.χ διαβούλευση, διαπολιτισμικό, διακυβέρνηση,διαδραστικό.
    Δια αυτό λοιπόν μας πήρε ο διάβολος και μας σήκωσε ώστε διά των χειρών του διακυβερνητικού σχεδιασμού της δια βίου μοχθούσης προς το κοινό κακό κυβερνησης να διαβούμε τον Αχέροντα και να μας φάει το μαύρο σκοτάδι.
    Ας ευχηθούμε το διακαναλικό μέλλον να διαψεύσει τους φόβους μου και τις υποψίες μου για επερχόμενα εθνικά δεινά.
    Με τιμή
    Κλασσικοπερίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]