Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η HELEXPO για λόγους οικονομίας δεν αγοράζει Ελληνικές σημαίες

  • Το κόστος αγοράς Ελληνικής Σημαίας ανέρχεται στα 900 ευρώ;
  • Μήπως θα ήταν καλό, για λόγους οικονομίας να μην πληρώνονται τα Δ.Σ. της HELEXPO και της ΔΕΘ;
Απάντησε τελικά η HELEXPO για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις νέες σημαίες της ΔΕΘ που έλειπε η κεφαλή του Μέγα Αλέξανδρου.
Όπως εξήγησε η εταιρεία, η οποία είναι η υπεύθυνη και όχι η ΔΕΘ ΑΕ, οι φθαρμένες σημαίες αντικαταστάθηκαν από τις ελληνικές ενώ λόγω εξορθολογισμού του κόστους δεν έγινε σημαιοστολισμός στο Ι. Βελλίδης, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες, η κάθε σημαία κοστίζει 900 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της HELEXPO
Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης από τους ιστούς των πυλών του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η διοίκηση της HELEXPO ΑΕ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Διοίκηση της Helexpo Α.Ε. δεν κατανοεί το θόρυβο που δημιουργήθηκε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι το σύνολο των φθαρμένων σημαιών στους ιστούς του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης αντικαταστάθηκε από την ελληνική σημαία, το ανώτατο εθνικό σύμβολο.
Όσον αφορά στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» αποφασίστηκε για λόγους εξορθολογισμού του κόστους να μη γίνει κανένας σημαιοστολισμός».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Την "πατριδα" την θυμουνται οταν καταργουν επιδοματα, μισθους και συνταξεις!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]