Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αλ Σάλεχ τελείωσε από την ΕΡΤ πριν να ξεκινήσει!!!


Πριν καν να αρχίσει, φαίνεται πως τελείωσε η τηλεοπτική σταδιοδρομία της Αλ Σάλεχ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ είναι πάρα πολύ κοντά στην απόφαση να ακυρώσει την σύμβαση έργου που υπέγραψε με την κυρία Αλ Σάλεχ για την παραγωγή σειράς εκπομπών με τίτλο "Φυλές της Αθήνας".
Άλλες πληροφορίες, αναφέρονται σε παραίτηση της επίδοξης τηλεπερσόνας, που φεύγοντας από το υπουργείο Πολιτισμού βρέθηκε με ένα καλοπληρωμένο συμβόλαιο στην Κρατική Τηλεόραση.
Μπορεί η ΕΡΤ σε χρόνο ρεκόρ -για δημόσια υπηρεσία- να ενέκρινε την εκπομπή της, η ίδια όμως φέρεται πως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει πίσω!!! Με μια κίνηση που ξάφνιασε τους πάντες, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ -πρώην σύμβουλος του Σπυρου Βούγια- φέρεται να αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή της στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΡΤ, στην οποία θα παρουσίαζε την εκπομπή "Φυλές της Αθήνας", ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της ζητήθηκε ευγενικά η αποχώρησή της.
Γεγονός είναι πως η εκπομπή της "Φυλές της Αθήνας" εγκρίθηκε δυο ημέρες μετά τον ανασχηματισμό και την αποπομπή της από το υπουργειο και στάθηκε αφορμή για την ευρύτατη διαμαρτυρία πολιτών προς το Δ.Σ. της ΕΡΤ. Δυστυχώς για την ίδια, το γεγονός αυτό έδρασε καταλυτικά στην "αποχώρησή" της.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητήρια σε σας και σε όσα blogs προέβαλαν το θέμα.Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που μας δημιουργούν αυτές οι σφαλιάρες στούς ελεεινούς παλιολεχρίτες του Τσολάκογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]