Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισε τις αδιαφανείς προσλήψεις το ΠΑΣΟΚ!

Νέο κρούσμα αδιαφανών προσλήψεων από την κυβέρνηση, παρά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες, αυτή τη φορά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Συγκεκριμένα, με απόφαση των κκ. Σαχινίδη και Ρέππα που δημοσιεύεται στο φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης, καθορίζονται οι αμοιβές δύο (2) τεχνικών συμβούλων οι οποίοι προσελήφθησαν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για την παροχή υπηρεσιών σε θέματα του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος.

Τα ονόματα των δύο τεχνικών συμβούλων που προσλαμβάνονται είναι στη διάθεσή μας. Από την απόφαση προκαλείται δαπάνη ύψους 21.600 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010 και 43.200 για το έτος 2011 η οποία καλύπεται από τις πιστώσεις του προυπολογισμού της ΥΠΑ.

Με βάση τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για διαφάνεια στις προσλήψεις οι δύο υπουργοί θα πρέπει να απαντήσουν στους πολίτες με ποιο τρόπο, ποιες διαδικασίες και με βάση ποια ανακοίνωση – προκήρυξη προσελήφθησαν τα συγκεκριμένα άτομα ως τεχνικοί σύμβουλοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας; Επίσης θα πρέπει να εξηγήσουν για ποιο λόγο, εφόσον η ΥΠΑ είναι δημόσια υπηρεσία, έγινε παράκαμψη του ΑΣΕΠ και οι προσλήψεις δεν έγιναν μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, αντίθετα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2010

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, δεν γνωρίζει ούτε κατ’ όψη τους δύο τεχνικούς συμβούλους, ειδικότητας Περιβαντολλόγου Μηχανικού, οι οποίοι συνήψαν σύμβαση ορισμένου χρόνου (ενός έτους) με την Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας και μέχρι τώρα ουδέποτε είχε ακούσει τα ονόματά τους.
    Οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι επιλέχθηκαν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για να συμβάλλουν σε θέματα του Τμήματος Περιβάλλοντος (ΥΠΑ/ΠΡΟΠΕ) προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα έργων στους αερολιμένες της χώρας μέσα στα χρονικά όρια που θέτει το ΕΣΠΑ.
    Οι ανωτέρω, έχουν εκτελέσει περιβαλλοντικές μελέτες για πάνω από 70 αεροδρόμια και είναι κάτοχοι διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου. Και οι δύο μαζί αμείβονται με 5.500 ευρώ μικτά το μήνα.
    Πρόκειται για εξειδικευμένους Περιβαντολλόγους Μηχανικούς με ειδική εμπειρία στο αντικείμενο των αεροδρομίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν εκτελεσει μελετες για πανω απο 70 αεροδρομια?????
    Εδω και γραφειο να ειχαν, τοσες μελετες ουτε σε 20 χρονια δεν θα μπορουσαν να προετοιμασουν!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]