Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζουν την απεργία τους οι μεταφορείς


Οι υποσχέσεις, γραπτές και προφορικές, του κυρίου Ρέππα φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο απέναντι στους ιδιοκτήτες φορτηγών-βυτιοφόρων, οι οποίοι αποφάσισαν την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους.
Και φυσικά, πώς είναι δυνατόν να πιστέψουν τον κύριο Ρέππα οι απεργοί, όταν γνωρίζουν πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να αναιρέσει οποιαδήποτε υπογραφή υπουργού, με την αιτιολογία πως "το μνημόνιο υπαγορεύει διαφορετική γραμμή"...
Το αδιέξοδο, που έχουν φέρει οι κυβερνώντες, τον κλάδο των μεταφορών στην χώρα, κατατείνει πλέον σε μετωπική σύγκρουση των δύο πλευρών. Όμως, ίσως η κυβέρνηση Παπανδρέου - ΔΝΤ θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη της πως οι μεταφορείς δεν έχουν πλέον να χάσουν τίποτε, αφού σύμφωνα με το ψηφισθέν νομοσχέδιο, η κυβέρνηση τους μηδενίζει την περιουσία τους και τους εξαναγκάζει (δια νόμου πλέον) να αποδεχτούν οποιαδήποτε απόφαση θα παίρνουν οι τροϊκανοί σύμβουλοι του κυρίου Παπανδρέου για τον κλάδο των μεταφορών στην χώρα.
Στο σημείο αυτό, κρύβεται και η μεγάλη "παγίδα" προς την κυβέρνηση Παπανδρέου: Όταν αντιμετωπίζεις κάποιον που του τα πήρες όλα και δεν έχει πλέον να χάσει τίποτε απολύτως, τότε μάλλον έχεις πρόβλημα... Και μάλιστα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Σήμερα, παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Δημήτραινας, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την αποχώρησή του. Η παραίτηση του Γ.Γ. έγινε δεκτή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Καστανίδη. Συμβαίνει κάτι στο υπουργείο αυτό; Μήπως υπάρχουν μεθοδεύσεις στις οποίες δεν συναίνεσε ο αποχωρήσας γενικός γραμματέας;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]