Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Δεν καταντάμε Ελλάδα"...

  • Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):
Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.
Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;».
Μα... γιατί έκλεψε!
Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση.
Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους.
Γι’ αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ’ τα πόδια μας.
Δεν καταντάμε Ελλάδα!




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Και λίγα λέει ο συμπαθέστατος Ούγκο. Όταν έβρεχε πατριώτες ηγέτες, εμείς κρατούσαμε ομπρέλα.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω τι είπε ο σύντροφος?

    Λέτε να προσβληθεί κανένας πολιτικός μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ντρέπομαι..Μας δουλεύουν όλοι..Έχουμε στιγματιστεί..Ο Έλληνας έχει αποκτήσει τη φήμη του απατεώνα..Ανάξια τέκνα, άξιων προγόνων..Δε φταίνε οι πολιτικοί, κυρίες και κύριοι..Εμείς φταίμε που ανεχόμαστε και διαιωνίζουμε ανάλογες καταστάσεις..O σιωπών δοκεί συναινείν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς παχύδερμο είδος.........
    Μία και φάγαμε μαζί τα λεφτά !!!!!.
    Τί μαγειρεύουμε σήμερα;;;;;;
    Τί ψηφίζουμε αύριο;

    AL-TSANTIRI NIOYZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν και τη θέληση και την ικανότητα να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου. Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να το κανουν; Μα γιατί δεν μας εμπιστεύονται ότι θα τους υποστηρίξουμε μέχρι τέλους. Μέσα σε τόση σήψη, θα διακυνδινεύσουν ακόμη και τη ζωή τους, σαν τον Τσάβες. Εμείς όλοι όμως είμαστε έτοιμοι να τους στηρίξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία είναι η λύση:
    Να μην ξαναβαλουμε σταυρό στις εκλογές σε κανέναν υποψήφιο το όνομα του οποίου το έχουμε ξανακούσει !!!!
    Να φύγουν όλοι ο παλιοί κα να έρθουν καινούριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλε την πηγή.
    Η είδηση αυτή μάλλον δεν είναι αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια είναι η πηγή της δήλωσης λοιπόν; Πώς διαδώθηκε αυτό το κείμενο τόσο γρήγορα χωρίς να παραπέμπει σε κάποιο άρθρο εφημερίδας ή βίντεο; Μήπως χάφτουμε ότι μας συμφέρει να χάψουμε; Αυτή την αδυναμία φαντάζομαι εκμεταλλεύονται και οι πολιτικοί με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού συστήματος.

    Ερωτώ: Πώς θα ξυπνήσουμε σαν λαός αν απλά αναμασάμε ό,τι μας προσφέρουνε; Λατρεύουμε τη συνωμοσιολογία και την ίντριγκα αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ερευνήσει τίποτα! Αθάνατη Ελληνική πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι φίλε. Η σωστή έρευνα και ΟΛΗ η αλήθεια βρίσκονται στα ΜΜΕ που στηρίζουν το μνημόνιο. Αυτό το ξεχάσαμε. Κάθε τι άλλο, αποτελεί σοβαρή προπαγάνδα κατά της αλήθειας του Γιώργου, του Πάγκαλου, του Μνημονίου και της Wall Street.... Ευτυχώς που έκανες το σχόλιο και μας άνοιξες τα μάτια. Απο δω και πέρα Πρετεντέρη, Χατζηνικολάου και πρωινό Mega για να μην χάνουμε ούτε έναν τόνο από την αλήθεια της οποίας καλούμαστε να γίνουμε μύστες (όλως τυχαίως και... θύματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε τον Γιώργο να κάνει την έρευνα. Κώλο κάτω δεν βάζει ο άνθρωπος για να ζήσουμε εμείς καλά. Αθάνατη ελληνική πραγματικότητα! Σε πληρώνουν τουλάχιστον καλά; Α, να σου πω και κάτι ακόμη; Ούτε εσύ θα γλυτώσεις από την στοχοποίησή τους. Μην σε γελάει δηλαδή η ιδέα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πιστεύω πως την έρευνα την κάνει ο Νίκος και μετά πηγαίνει ο Γιώργος για τα διαδικαστικά. Δίνουν τα αποτελέσματα στον Νικο Χ., αυτός τα "μιλάει" με τους εδώ "διαμορφωτές κοινής γνώμης" και στη συνέχεια... αμφισβητούν τα πάντα που δεν προωθούν οι ίδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]