Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστρατευμένο ΠΑΣΟΚ και χωρίς… λεφτά

Τώρα που ο Γιώργος πήρε φόρα δεν τον σταματά τίποτα. Έτσι μετά τους φορτηγατζήδες ετοιμάζεται να επιστρατεύσει και το ΠΑΣΟΚ που δεν συμφωνεί μαζί του.

Δεν το λέμε εμείς, οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες το γράφουν:

«Αν δεν στρατευτούν, θα επιστρατευτούν, είπε ο Γ. Παπανδρέου για τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές που θα επιλέξει να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες. Κι αυτό γιατί υπάρχει απροθυμία να δώσουν την εκλογική μάχη εν μέσω Μνημονίου»

Επιστρατευμένο ΠΑΣΟΚ δηλαδή και μάλιστα χωρίς …λεφτά. Διότι ανοίγοντας τις τριήμερες εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος δήλωσε αποφασισμένος (και ενόψει ΔΕΘ) να μην προχωρήσει σε αποσπασματικές και ψεύτικες παροχές.

Και να ήθελε μπορεί; Εντεταλμένος πρωθυπουργός της Τρόικας είναι…

Αλλά και στο θέμα αυτό ακολουθεί τον Σαμαρά, που λίγες ώρες προηγουμένως είχε πει από τα Αμπελάκια της Λάρισας: «Δεν παραπλανούμε κανέναν με ανεδαφικές ουτοπίες…».

Αλλά, ό,τι και να πεί πλέον ο Γ. Παπανδρέου έχει χάσει προ πολλού την μάχη της εγκυρότητας και της σοβαρότητας. Κανείς δεν θα ξεχάσει το «υπάρχον λεφτά» στις επόμενες εκλογές.

Κατά τα άλλα ο κ. Παπανδρέου υπαναχώρησε για μια ακόμα φορά. Ενώ προχθές βγήκε ο κ. Πεταλωτής και φάνηκε να σηκώνει διστακτικά το γάντι που πέταξε ο Σαμαράς με την πολιτικοποίηση των επερχόμενων εκλογών, ο κ. Παπανδρέου έκανε σήμερα πίσω ολοταχώς και μπροστά στο κύμα αγανάκτησης που ογκώνεται στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι «δεν ψηφίζουμε για το Μνημόνιο».

Ημεροδήκτης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]