Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιερώνυμος και Παπανδρέου: Τα... συνεταιράκια


O πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε γεύμα που είχαν στο χωριό Κώστος της Πάρου, χθες, Κυριακή 15 Αυγούστου 2010. O πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος παραβρέθηκαν στο νησί της Πάρου για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην εκκλησία της Εκατονταπυλιανής.

Όπως επίσης μας πληροφορούν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες “είναι γνωστή η καλή χημεία ανάμεσα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Γιώργο Παπανδρέου”.

Τόσο καλή ως φαίνεται που ο προκαθήμενος της Εκκλησίας δεν χάνει ευκαιρία να στηρίξει τον Πρωθυπουργό του Μνημονίου, τρέχοντας την μια στο Μαξίμου και την άλλη στην Πάρο.

Τι συμβαίνει άραγε; Μήπως ο θρησκευτικός ηγέτης της χώρας δεν έχει αντιληφθεί πως συντρώει με τον άνθρωπο ο οποίος συνειδητά έχει μετατρέψει την χώρα σε χώρο δοκιμών, και πειραματισμών του νεοταξισμού; Μήπως ο αρχιεπίσκοπος δεν έχει μπορέσει να ακούσει τις φωνές των πιστών ορθοδόξων χριστιανών (δεν λέω των λαθρομεταναστών, γιατί τις φωνές τους τις ακούει...), που νιώθουν την μέγγενη της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου να υφαρπάζει τις ελπίδες τους και να οδηγεί στην υποθήκευση του μέλλοντος 3 και 4 γενιών; Δεν ακούει και δεν βλέπει τίποτε ο κύριος Ιερώνυμος;

Κοιτώντας την φωτογραφία, διαπιστώνουμε το ροδαλό χρωματάκι που έχουν αποκτήσει και οι δύο...
Το πρώτο πιάτο έχει σούπα. Μην αναρωτηθείτε τι σούπα. Ζουμί από τα δάκρυα των πιστών και των πολιτών. Δάκρυα που προέρχονται από την απελπισία και την προδοσία.
Δεύτερο πιάτο σίγουρα θα έχει κρέας. Σάρκες εκ των σαρκών μας. Αυτές ντε, που κρέμονται στα περίσια κιλά τους.
Επιδόρπιο μάλλον φρούτα. Χυμοί από τον ιδρώτα μας. Αυτού που κυλάει εσωτερικά, γιατί εξωτερικά κλιματιζόμαστε.
Και θα έχει και οίνο. Γλυκόπιοτο σαν το αίμα που μας πίνουν.
Άμφια και κοντομάνικα σε ξύλινο τραπέζι, με φόντο πέτρα και φυτά.

Αν μάθω πως κάνουν και κανό μαζί...

Μακάρι ο Θεός να αναδείξει ξανά έναν Χριστόδουλο στο τιμόνι της Εκκλησίας μας. Μαχητής υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Μορφωμένος, βαθύς γνώστης της ελληνικής ιστορίας, λόγιος, αγωνιστής κατά των ανθελλήνων, άντρας που τιμούσε το ράσο και τα παντελόνια που φόραγε. Γι αυτό πολεμήθηκε σκληρά από τα ΜΜΕ και το σύστημα...

Χριστόδουλε, έφυγες νωρίς... πολύ νωρίς...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Παρόλον ότι δεν συμμερίζομαι ούτε κατά διάνοιαν τις απόψεις σας για το μακαριστό Χριστόδουλο εντούτοις είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω μαζί σας ότι ο Ιερώνυμος είναι συνεργάτης του Παπανδρέου σε όλα.

    Οχι μόνον στα αντιλαικά οικονομικά μέτρα που πήρε αλλά και στην προσπάθεια απογαλακτισμού του ευλογημένου μας Γένους από την Εκκλησία με τους αντιχριστιανικούς νόμους που προωθεί το ΠΑΣΟΚ και στο οικογενειακό δίκαιο και στην παιδεία, ενώ κάνει πλάτες στους κυβερνώντες να ξεπουλήσουν τα εθνικά μας δίκαια.

    Παράλληλα είναι εφαλτήριο του Πατριάρχη στους οικουμενιστικούς του σχεδιασμούς, έχει εμπεδώσει την αδικία των προκατόχων του εναντίον του Σεβασμιότατου Αττικής κ. Νικοδήμου και είναι Μαικήνας των Νεοβαρλααμιτών και των Νεορθοδόξων.

    Οι στενότεροι συνεργάτες του Μεσσηνίας, Γιαγκάζογλου, Θερμός, Κουμαριανός κτλ είναι ότι πιο απαράδεκτο από ορθοδόξου σκοπιάς.

    Οσο πιο γρήγορα εγκαταλείψει τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο τόσο το καλύτερο για το έθνος και την Εκκλησία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ υποθέτω ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Γιώργος Παπανδρέου συνεργάζονται στο θέμα του πως θα οργανωθούν τα συσσίτια για μερικά εκατομμύρια ανθρώπους το χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο π ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.
    ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.
    Χ.Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]